Tak to bude zajímavé kdo se neobjeví z jezdců a který z týmů...
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2022
Collapse
X
-
Původně odeslal mcatch Zobrazit příspěvekTak to bude zajímavé kdo se neobjeví z jezdců a který z týmů...
Komentář
-
...přímé propojení s čoboly má bývalý městský fízl, podmínku má taky když místo tepláků dostal před pár lety možnost od soudu splácet 20 000 000.- (banánová republička nemá nemá limity)....no a u hranic se nachází velkoautoservis jehož sláva se nebes dotýká...
Komentář
-
Keine Tomaštíka tu obviňuješ a v tomhle případě gule nemáš? Ne každý žije na Moravě jako ty.
Teď ve zprávách byla vidět Fabie s reklamami Hotovky.cz a světle modrými disky. Pak také bílá Fiesta s body kitem ala Rally2 Evo. Mohla to ovšem být nějaká Fiesta Proto.http://www.foxrallyteam.cz
Komentář
-
Původně odeslal pelikan Zobrazit příspěvekKeine Tomaštíka tu obviňuješ a v tomhle případě gule nemáš? Ne každý žije na Moravě jako ty.
Teď ve zprávách byla vidět Fabie s reklamami Hotovky.cz a světle modrými disky. Pak také bílá Fiesta s body kitem ala Rally2 Evo. Mohla to ovšem být nějaká Fiesta Proto., ten tím vyhrožuje neustále každému na potkání s přízvukem rodilého Pepika...ale moje averze k němu je něco jiného než tato kauza, ti lidi co v tom jedou neznám úplně samo komplet ale je mi to tak nějak šumák...samo že exměstský policajt je Odložilík a když si projedeš fotografie z letošní sezony určitě najdeš další vodítka...to není u gulách, ale když se řekne A tak i B , Igorko Drotár sedí v base už několik měsíců a veleservis je ve Valašských Klobůkách ....za jména ručím, veleservis nemám z první ruky...tož tak, stačí?
- 1 like
Komentář
-
Myslíte si, že domněnky jsou prospěchem pro všechny ostatní jezdce a týmy ?Naposledy upraveno Koukola Josef; 15-12-21, 21:20.Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)
Komentář
-
Nevíte co je zač ta Fiesta Proto která je vidět i na tom videu? Nedávno se dražila tady https://www.caraukce.cz/polozka/detail/32785
ale podle SPZ se tady nikdy neobjevila a naposledy jela 2019 v MaďarskuMH RACING
Komentář
-
Původně odeslal kein Zobrazit příspěvek
...Pelikane, Jarouška Tomaštíka radši nevzpomínej, nebo na tebe podá trestní oznámení že ho s tím spojuješ, ten tím vyhrožuje neustále každému na potkání s přízvukem rodilého Pepika...ale moje averze k němu je něco jiného než tato kauza, ti lidi co v tom jedou neznám úplně samo komplet ale je mi to tak nějak šumák...samo že exměstský policajt je Odložilík a když si projedeš fotografie z letošní sezony určitě najdeš další vodítka...to není u gulách, ale když se řekne A tak i B , Igorko Drotár sedí v base už několik měsíců a veleservis je ve Valašských Klobůkách ....za jména ručím, veleservis nemám z první ruky...tož tak, stačí?
- 1 like
Komentář
-
Původně odeslal marek-rally Zobrazit příspěvekNevíte co je zač ta Fiesta Proto která je vidět i na tom videu? Nedávno se dražila tady https://www.caraukce.cz/polozka/detail/32785
ale podle SPZ se tady nikdy neobjevila a naposledy jela 2019 v MaďarskuPug205gti
Komentář
-
Původně odeslal Anticut Zobrazit příspěvek
Keine, nevím jak to napsat slušně, ale pokusím se o to. Meleš tady páté přes deváté. Poradím ti prima věc. Někdy je lepší držet ústa, obzvlášť pokud houby víš, než ze sebe veřejné dělat hlupáka, ty veleservisu
Pug205gti
Komentář
-
Koukam, ze MVCR toho prodava(l) víc - https://www.caraukce.cz/polozka/detail/32781www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
Komentář
-
Původně odeslal Franus Zobrazit příspěvektak nam to teda objasni, kdyz sis zalozil kvuli jednomu prispevku novy profil
- 1 like
Komentář
-
na TA3 tato reportáž
https://www.ta3.com/clanok/221300/kr...-desiatky-ludiNaposledy upraveno Adriano2; 16-12-21, 11:03.
Komentář
-
Anticut:
dej přihlášku do Armády Spásy, nebo ber realitu jaká je, hyperkorektní doba dávno skončila a na situování pózy charakterního jedince si nemusíš zakládat nový nick..
ale k věci dvě roviny..
1. Pračka peněz v Rentor cupu s primitivní vratkou DPH, tihle lidi nejsou schopni vymyslet nic sofistikovaného protože jejich rovina primitivního uvažování od 90tek nedoznala žádných změn....výsledně se navzájem poudávají a je to...to už tu bylo i v minulosti..a ten, kdo udával nejvíce nedošel zatracení, ba naopak byl blahoslaven....
..pokud někdo nabyl dojmu, že máme geniální policii a na mezinárodní úrovni se rozprašují gangy ....ach jo, blahostaveni chudí duchem...
2. Samo do Horních Uher je to nejblíže, proto jsem ale nevzpomínal Valašské Klobůky...a tady v rámci edjukace odbočím....
...pokud si někdo myslí že chasníci jako Orság nebo Kresta z nuly a díky svým schopnostem vybudovali a řídí své teamy..no... tuhle odbočku ale nechám slepou, jelikož jak jsem psal, je mi to šumák..a platí co je výše blahoslaveni ..atd
A na závěr, nastává doba kdy bude každý rád že se postará o sebe a své blízké, řítíme se do sraček které postihnou celou společnost, ubyde jak závodů i závodníků i rádoby bulvárních příspěvků ... a myslím, že většině fanoušků to s samotném důsledku bude jedno....každý strůjcem svého osudu a pokud se pohybuješ ve veřejném prostoru a navíc taháš veřejné prachy dańových poplatníků, musíš počítat s podobnými věcmi...
PS Vize: Až se to dozví ujo Bureš, zatrhne reklamu svěřeneckých fondů ANOFert Kopeckému..
- 1 like
Komentář
Komentář