Původně odeslal ladaalois
Zobrazit příspěvek
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2022
Collapse
X
-
Původně odeslal Rallye2332344 Zobrazit příspěvek
Ty určitě nejsi rally fanoušek podle mě nemáš rád rally
Komentář
-
Původně odeslal kein Zobrazit příspěvek
...milý mladý příteli, předpokládám že tvá naivita je dána věkem ale má láska k motosportu neznamená, že společně s tím budu milovat i část komunity která parazituje na každém z nás kdo platí daně ( říká se tomu dańový poplatník)...a jedno jestli takový parazit cecká prachy z obcí, krajů, NSA či formou vratky dph...někde výše je video ze zatýkání Odložky, ten jeho luxus s bazénem a cesty vrtulníkem při převozu peněz v lockdownu jsme mu zaplatili my všichni a samozřejmě i další požitky včetně závodění a 27 slavných vítěztví v Kopřivnici (btw. nechápu, že tato karikatura bez hodnoty pod názvy GPD, Rentor a další se počítá ve výsledcích) ...příští rok se toho moc neodjede, tato kauza bude mít mnohem větší přesah...a poděkovat můžeme pak těmto rozežrancům a to i jmenovitě až budou postupně jména vyplouvat na povrch.... a že jich bude....
Komentář
-
U mnoha zainteresovaných se to už v minulosti řešilo, teď to bude mít dle zákulisí obrovský rozsah.Jedná se o mnoho jezdců a týmů a dle neověřených plků,je tam dost firem,včetně těch které třeba překvapí i Jirku.
Je to realita,ale podle některých asi jen špatný sen.
Ale tak nějak kein trefuje hřebík na hlavičku a je nutno si to připustit i když fandíme tomuto sportu.
- Likes 1
Komentář
-
Původně odeslal Jirka ST Zobrazit příspěvek
Jestli to byl vtip, čemuž nevěřím, pak byl debilní.
Komentář
-
Původně odeslal Rallye2332344 Zobrazit příspěvek
Takže budou jezdit jen amatéři rally?Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)
Komentář
-
Původně odeslal kein Zobrazit příspěvekIgorko je uz delsi dobu v tepliakoch...a nas kocourkov? ...byvaly mestsky fizl ma problem..arbeit macht frei...
Komentář
-
..ach bože vám taky musí člověk všechno vysvětlovat stokrát:
Igorko Drotár sedí v base ale nemá to nic společného s aktuální štárou, info mám od jednoho východnára a je to 100 pro, společně s tím se svezli i Bérešovci, psal jsem to v souvislosti s tím, kdo má oplétačky ze zákonem
Odložka, než začal závodit byl městský fízl v Holešově, to je obecně známá skutečnost...taky si barví vlasy, když skákal z okna byl na blond, pak měl melír a jakou barvu používá aktuálně nevím....ale v base asi žádnou, mohl by se tím roztokem otrávit... tečka.
Komentář
-
Původně odeslal kein Zobrazit příspěvek..ach bože vám taky musí člověk všechno vysvětlovat stokrát:
Igorko Drotár sedí v base ale nemá to nic společného s aktuální štárou, info mám od jednoho východnára a je to 100 pro, společně s tím se svezli i Bérešovci, psal jsem to v souvislosti s tím, kdo má oplétačky ze zákonem
Odložka, než začal závodit byl městský fízl v Holešově, to je obecně známá skutečnost...taky si barví vlasy, když skákal z okna byl na blond, pak měl melír a jakou barvu používá aktuálně nevím....ale v base asi žádnou, mohl by se tím roztokem otrávit... tečka.
Komentář
-
Původně odeslal Gurun Zobrazit příspěvek
Nemusíš stokrát, jen jsem se ptal, jaký je důvod u toho Igorka. A ten si neřekl. Jen teda hledím, že i Bérešovci mají problém. Jaký je důvod u nich? A Odložkovu minulost nezmám, tak jsem se alespoň něco dozvěděl.
Komentář
-
Původně odeslal Koukola Josef Zobrazit příspěvek
A kdo u nás jezdil-jezdí jako profesionální jezdec ?Naposledy upraveno Adam Kadlcik; 19-12-21, 20:34.
Komentář
Komentář