Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sezona 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Původně odeslal ladaalois Zobrazit příspěvek
    Nevěřím, že to od hoblinkubas nebyl vtip.
    Jestli to byl vtip, čemuž nevěřím, pak byl debilní.

Komentář

Původně odeslal Rallye2332344 Zobrazit příspěvek

Ty určitě nejsi rally fanoušek podle mě nemáš rád rally
      ...milý mladý příteli, předpokládám že tvá naivita je dána věkem ale má láska k motosportu neznamená, že společně s tím budu milovat i část komunity která parazituje na každém z nás kdo platí daně ( říká se tomu dańový poplatník)...a jedno jestli takový parazit cecká prachy z obcí, krajů, NSA či formou vratky dph...někde výše je video ze zatýkání Odložky, ten jeho luxus s bazénem a cesty vrtulníkem při převozu peněz v lockdownu jsme mu zaplatili my všichni a samozřejmě i další požitky včetně závodění a 27 slavných vítěztví v Kopřivnici (btw. nechápu, že tato karikatura bez hodnoty pod názvy GPD, Rentor a další se počítá ve výsledcích) ...příští rok se toho moc neodjede, tato kauza bude mít mnohem větší přesah...a poděkovat můžeme pak těmto rozežrancům a to i jmenovitě až budou postupně jména vyplouvat na povrch.... a že jich bude....

Komentář

Původně odeslal kein Zobrazit příspěvek

...milý mladý příteli, předpokládám že tvá naivita je dána věkem ale má láska k motosportu neznamená, že společně s tím budu milovat i část komunity která parazituje na každém z nás kdo platí daně ( říká se tomu dańový poplatník)...a jedno jestli takový parazit cecká prachy z obcí, krajů, NSA či formou vratky dph...někde výše je video ze zatýkání Odložky, ten jeho luxus s bazénem a cesty vrtulníkem při převozu peněz v lockdownu jsme mu zaplatili my všichni a samozřejmě i další požitky včetně závodění a 27 slavných vítěztví v Kopřivnici (btw. nechápu, že tato karikatura bez hodnoty pod názvy GPD, Rentor a další se počítá ve výsledcích) ...příští rok se toho moc neodjede, tato kauza bude mít mnohem větší přesah...a poděkovat můžeme pak těmto rozežrancům a to i jmenovitě až budou postupně jména vyplouvat na povrch.... a že jich bude....
        Takže budou jezdit jen amatéři rally?

Komentář

U mnoha zainteresovaných se to už v minulosti řešilo, teď to bude mít dle zákulisí obrovský rozsah.Jedná se o mnoho jezdců a týmů a dle neověřených plků,je tam dost firem,včetně těch které třeba překvapí i Jirku.
          Je to realita,ale podle některých asi jen špatný sen.
          Ale tak nějak kein trefuje hřebík na hlavičku a je nutno si to připustit i když fandíme tomuto sportu.

Komentář

Původně odeslal Jirka ST Zobrazit příspěvek

Jestli to byl vtip, čemuž nevěřím, pak byl debilní.
            Neboj, byl to jenom vtip

Komentář

Původně odeslal Rallye2332344 Zobrazit příspěvek

Takže budou jezdit jen amatéři rally?
              A kdo u nás jezdil-jezdí jako profesionální jezdec ?
              Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Igorko je uz delsi dobu v tepliakoch...a nas kocourkov? ...byvaly mestsky fizl ma problem..arbeit macht frei...
                A jaký je tam důvod i toho Igorka? To mi celé nějak uniklo. A ten městský fízl je kdo?

Komentář

Podle keina je přece jasné, že městský fízl je Odložka.
                  http://www.foxrallyteam.cz

Komentář

Tak RO byl jmenován i v článku na iDnesu, takže diplomaticky řečeno, minimálně podezření tam bude... Takže na něj ukazuje víc lidí než Kein...
                    Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

..ach bože vám taky musí člověk všechno vysvětlovat stokrát:
                      Igorko Drotár sedí v base ale nemá to nic společného s aktuální štárou, info mám od jednoho východnára a je to 100 pro, společně s tím se svezli i Bérešovci, psal jsem to v souvislosti s tím, kdo má oplétačky ze zákonem
                      Odložka, než začal závodit byl městský fízl v Holešově, to je obecně známá skutečnost...taky si barví vlasy, když skákal z okna byl na blond, pak měl melír a jakou barvu používá aktuálně nevím....ale v base asi žádnou, mohl by se tím roztokem otrávit... tečka.

Komentář

..ach bože vám taky musí člověk všechno vysvětlovat stokrát:
                        Igorko Drotár sedí v base ale nemá to nic společného s aktuální štárou, info mám od jednoho východnára a je to 100 pro, společně s tím se svezli i Bérešovci, psal jsem to v souvislosti s tím, kdo má oplétačky ze zákonem
                        Odložka, než začal závodit byl městský fízl v Holešově, to je obecně známá skutečnost...taky si barví vlasy, když skákal z okna byl na blond, pak měl melír a jakou barvu používá aktuálně nevím....ale v base asi žádnou, mohl by se tím roztokem otrávit... tečka.
                        Nemusíš stokrát, jen jsem se ptal, jaký je důvod u toho Igorka. A ten si neřekl. Jen teda hledím, že i Bérešovci mají problém. Jaký je důvod u nich? A Odložkovu minulost nezmám, tak jsem se alespoň něco dozvěděl.

Komentář

Původně odeslal Gurun Zobrazit příspěvek

Nemusíš stokrát, jen jsem se ptal, jaký je důvod u toho Igorka. A ten si neřekl. Jen teda hledím, že i Bérešovci mají problém. Jaký je důvod u nich? A Odložkovu minulost nezmám, tak jsem se alespoň něco dozvěděl.
                          ..Igorko dańové úniky obecně, pry mu to spočítali za delší dobu, paragraf nevím .....ono taky pochytat východnárštinu není žádná *****, navíc každé druhé slovo je dopiči..je to záležitost z června... Berešovci museli všechno prodat, prý vyvázli s podmínkou...aktuální štára je z konce listopadu a je to sněhová koule živená vzájemným udáváním, upřimě i dle suverenity orgánů lepí ***** hodně lidem..hod kamenem kdo jsi bez viny...

Komentář

Původně odeslal Koukola Josef Zobrazit příspěvek

A kdo u nás jezdil-jezdí jako profesionální jezdec ?
                            nevím jen jsem se ptal Keina který tvrdil že se toho příští rok moc nepojede
                            Naposledy upraveno Adam Kadlcik; 19-12-21, 20:34.

Komentář

Konečně jsem našel heslo ke starému profilu

Komentář

Já se divím, že tady ještě nikdo nezačal rozebírat, proč celá akce dostala krycí jméno Zpěvák, když dle článku nebylo vybráno jen tak.
                                FANS OSEK !!!

Komentář

Working...
                                X