To myslíš jako S2000,nebo že někdo hodně mluvil?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezona 2022
Collapse
X
-
Podle WRC na Monte(z překladače):V novém vzhledu kategorie WRC3 jsou přihlášeni úřadující juniorský šampion WRC Sami Pajari, Enrico Brazzoli a Jan Černý. Všechny řídí vozy Ford Fiesta Rally3.
Kdo o tom ví něco víc?Sportu zdar a Rally zvlášť!!
Komentář
-
Jo.Je o tom tu:https://www.wrc.com/en/news/2021/wrc...t-monte-carlo/Sportu zdar a Rally zvlášť!!
Komentář
-
-
Dnes dopoledne jsem o tom slyšel na rádiu Beat a byl docela překvapenej. Zmátlo mě totiž, že tam o tom mluvili jako o Rally Šumava a o Barumce. O tom 3-Städte se už přeci někde spekulovalo nedávno.
Je ale pravda, že o podniku MS v ČR už bylo asi 15 let ticho, tak je třeba tohle téma trochu oživit
Každopádně MS v Klatovech bez kosy na Čínově přeci nemůžou myslet vážně...FANS OSEK !!!
Komentář
-
Byla zveřejněna část NSŘ pro rok 2022 i s rozdělením objemových tříd do těch nových "DIVIZÍ"
https://www.autoklub.cz/wp-content/u...f-rally-22.pdf
Komentář
-
Divize jsou to poslední. Všimni si rozdělení do nových tříd. Absolutně zničily všechny nejen slabší auta, ale dokonce i R2, které jsou hozeny proti Rally4 a R3T. Sebe lepší závodník v R2 teď bude hrát druhé housle a dojíždět na osmém místě ve třídě...
Reálně zůstaly dvě skupiny. Jedna skupina je pro R5, jedna pro Rally3 a jedna pro GT auta. Takže do dvou skupin se nastrkaly všechny původní skupiny 10, 9, 8, 7, 6 a 5Naposledy upraveno honza; 18-01-22, 13:16.Citroen Xsara KIT CAR...
...BEST RALLY CAR!
Komentář
-
honza: Skoro to vypadá, jako by chtěli všechna starší auta vyhnat z mistráku. Když jsem se na to podíval poprvé, zajímaly mne pouze malá auta, ale ono je to stejné i u velkých, kdo bude chtít startovat se starým velkým enkem proti WRCu? Aby se nám tady nerozmohl nějaký nový nešvar, že bude jezdit jenom pár aut a zbytek uteče do ČMPR nebo někam jinam, nebo zůstanou doma ....
Komentář
-
Původně odeslal kondec Zobrazit příspěvekhonza: Skoro to vypadá, jako by chtěli všechna starší auta vyhnat z mistráku. Když jsem se na to podíval poprvé, zajímaly mne pouze malá auta, ale ono je to stejné i u velkých, kdo bude chtít startovat se starým velkým enkem proti WRCu? Aby se nám tady nerozmohl nějaký nový nešvar, že bude jezdit jenom pár aut a zbytek uteče do ČMPR nebo někam jinam, nebo zůstanou doma ....Rád bych se pletl, ale v tomhle moc optimista nejsem.
FANS OSEK !!!
Komentář
Komentář