Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sezona 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Jasne, ale ja se radeji dozvidam fakta nez vymysly. Jinak Delecour pojede RGT Cup, takze bychom ho meli videt na Barumce.

Komentář

• Původně odeslal kure Zobrazit příspěvek

Pepo, a čemu by to prospělo to téma vynechat? Budem se raděj tvářit, že je rallysport čistý jak lilie?
      Kubo, určitě se tak tvářit nechci a o čistotě nejen v tomto sportu nemůžeme mluvit ...... Ale radši budu přijímat a diskutovat o jiných informacích týkajících se letošní sezony.
      Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

• Delecour jasnej není. Zbytek RGT Cupu by rád odjel pokud sežene prachy (budget)

Komentář

• Trocha amaterského blbnutí ze Slušovic :-)

Komentář

• na klatovském webu je pozvánka na školení jezdců, blýská se na lepší časy? Pozvanka-skoleni.pdf (pamk.cz)

Komentář

• tak Štramberk schvalil valašskou rally bude rz puntík

Komentář

• to je dobře

Komentář

• Jänner Rallye je pro letošní rok definitivně zrušena. vis autosport

Komentář

• Ty statistiky pod seznamem přihlášených jsou hodně dobrý

Komentář

• Tak už víme o něco víc o Valašce. https://rallyzone.autoroad.cz/z-domo...8UOesu_9hJKNrA

Komentář

• Chci se jen zeptat jestli někdo neví co a jak má v plánu "mladý pekař" myslím Adama Březíka.Díky za odpovědi.
                        Jo,jo.Je to tak. Jirka Sedlář to byl " PAN JEZDEC ". Škoda,je to už 33let, co není mezi námi. Vzpomínáme na něj stále.A doufám, že nejenom já.

Komentář

• Adamova slova: V sezóně 2022 budeme pokračovat. MČR (velký mistrák), stejný tým, Fabia Rally2, Ondra Krajča bude dál diktovat vše potřebné a přidáme i nějaký ten závod navíc a to vše se stávajícími partnery, kteří za námi stojí. Přípravy běží a již brzy poodhalíme vše důležité. Stay tuned❕

Komentář

• Pak mě napadá zda Samohýl (tým) bude provozovat dvě auta a pokud ano, kdo tedy bude jezdit to druhé?

Komentář

• 2. Rentor rally cup 12.2. 2022

Komentář

• Původně odeslal Gurun Zobrazit příspěvek
                                Pak mě napadá zda Samohýl (tým) bude provozovat dvě auta a pokud ano, kdo tedy bude jezdit to druhé?
                                Pane správný dotaz.Taky jsem zvědav zda bude druhý do týmu a kdo.
                                Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Working...
                                X