A to byla takova hezka, takhle tam nasazej antikaty
Jinak uz je po uzaverce a zahranicni ucast slaba. Chybi mi treba ten Hansen. A nekdo tady avizoval start cizince sponzorovanyho jistym plynarskym koncernem od G. Ne ze bych tomu kdovijak veril i za normalni mezinarodne politicky situace, ale predstava to byla prijemna.
A to byla takova hezka, takhle tam nasazej antikaty
Někdo je chválí, někdo na nich nenechá nit suchou. Každopádně nám "anticuty" pomáhají chránit krajnice silnic a zaručují stejné podmínky i pro později startující posádky.
...
Chápu, že nutno to nějak zdůvodnit, ale že by z rally komunity CHVÁLIL někdo někdy anticuty?
Stejně jako argument o rovnějších podmínkách. Sorry, ale život neni fér. Jeď rychlejc a budeš mít i lepší startovní pozici a čistější trať...
každopadně tim to nechci nějak hejtit, je to prostě nutný zlo...
Jinak jako malá pozvánka na Šumavu nějaký ty onboardy z letošní inspekce
Někdo je chválí, někdo na nich nenechá nit suchou. Každopádně nám "anticuty" pomáhají chránit krajnice silnic a zaručují stejné podmínky i pro později startující posádky.
...
Chápu, že nutno to nějak zdůvodnit, ale že by z rally komunity CHVÁLIL někdo někdy anticuty?
Stejně jako argument o rovnějších podmínkách. Sorry, ale život neni fér. Jeď rychlejc a budeš mít i lepší startovní pozici a čistější trať...
každopadně tim to nechci nějak hejtit, je to prostě nutný zlo...
Jinak jako malá pozvánka na Šumavu nějaký ty onboardy z letošní inspekce
Ale hujere, přece dobře víš, že nemyslel, aby s dvoukolkou někdo dával časy stejné se špičkou R5... a taky si myslím, že po třiceti čtyřkolkách má následujících "x" dvoukolek podmínky daleko rovnější než těch třeba prvních deset R5...
A vůbec, rovné podmínky v rally?? Vždyť víš, že to je utopie
Wladimeer: Za mne (příležitostně chvost startovní pole s malým autem) jsou protikaty v pořádku. Ono je totiž rozdíl, kam můžeš dát čtyřkolku na velkých kolech a kam se ti chce dávat auto na menších kolech navíc s daleko menším rozpočtem na opravy. Takže pak někdy plaveš po silnici plné štěrku. O rozebírání cest a jejich následných opravách z pohledu pořadatele pak není vůbec co řešit.
kondec: vždyť jo, já proti antikatům zase tolik nemám (pokud teda nejsou v každé druhé zatáčce) a stejně se primárně nedávají kvůli zadním posádkám, ale kvůli cestám, pozemkům apod.
Já ale reagoval na "rovnost podmínek" čemuž antikaty sice lehce napomáhají, ale v rally nikdy zajistit nepůjde...
Nad tema antikatama jsem si chtel jen lehce povzdechnout, v zadnym pripade jsem nechtel rozvirit nikam nevedouci debatu dobre / spatne, od niz se durazne distancuju
Zdravim. Chystam sa poprve na činovský okruh v sobotu. V mapach ale narozdil od ostatnych RZ nevidim nikde zakreslené parkoviská - k tomu je moja otázka, dá sa v blizkom okolí v pohode zaparkovat, alebo su vytvorené velkokapacitné parkoviská na poliach? diky za odpoved
Komentář