Původně odeslal Kenny_pce
Zobrazit příspěvek
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
XXX. Rally Vyškov 2022
Collapse
X
-
-
Původně odeslal kondec Zobrazit příspěvek
Je potřeba se na věc podívat z druhé strany. Kupodivu jsou na světe lidi, které rally nebaví a nezajímá. Ale mají rádi svůj klid, kvůli kterému se třeba přestěhovali mimo centra. A pak si vemte takového starostu, se kterým jednáte o povolení a začnou mu tam chodit místní, s kterými je celý rok, že tam rally dělá jenom bordel.
Komentář
-
Chapu, ze lidi jsou ruzny, ale jedincu, ktery na jedny strane jsou schopny ty mapy na strankach obci najit a na druhy strane poletej v civilu kat horizont full, asi statisticky uplne moc nebude.
Tedy nekomu vadi, ze mu kolem baraku najednou projelo za den 20 aut misto obvyklejch dvou. A jedno dokonce jelo jako prase, coz se jinak stava maximalne jednou za deset dni.Naposledy upraveno Kenny_pce; 01-09-22, 12:05. Důvod: Doplneno, aby sedelo do kontextu poslednich dvou postu.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
Původně odeslal paces Zobrazit příspěvekRačice bez zámku bohužel. Finanční obstrukce pro nás znamenají - 0.7 km a ušetřeno možná 100k. Nechci dále důvody rozvádět ale věřte, že změnu jsme řešili až před cca 14 ti dny k naší nevůli. Vzhledem k tomu, že nemáme sponzora, který by byl schopen rally podpořit tak nebylo zbytí. Pokud se týká zveřejnění tratí tak jsou dány standardní propozice, které tady tyto data zveřejnění striktně upravují. Je přímo černou můrou každého pořadatelé, když tyto tratě někdo zveřejňuje dříve. Nejde ani tak o piloty, kteří by tajně najížděli ale o neukázněné diváky, co lítají po tratích RZ týden před závody. Pokud si myslíte, že se to neděje, tak věřte že ze Zvonovic mám informace, kdy se dokonce někdo s vytištěnou touto mapou ptal jak se tam dostane. Někteří tito rádoby fandové si neuvědomují, že nasrat někoho místního lítáním týden před závody znamená na příští rok problém pro pořadatele obce a nasrané místní znova ukecat. Proto pro pořadatele to co tady píšete nahoře je docela nepříjemné číst. Vy si připadáte jako borci ale pro pořadatele je to zcela kontraproduktivní. To je ale každého věc a rozhodnutí a sami si pro příště udělejte se svým svědomím pohovor. Přispíváte k tomu, že se možná příští rok nepojede. Studený Ivo
Komentář
-
[QUOTE=JanNoha;n680379]
Já tě neznám ale podle toho, jak se vyjadřuješ tak budeš asi jeden z těch, co po těch tratích lítají. Stejný problém teď řešili na Železných horách. Osobně jsem tam par takových nemyslících pak viděl. [/Q
Taky si projíždíme RZ, nevidím na tom nic divného, pokud tam není zákaz a jede člověk v klidu. A taky by mě zajímalo jak místní pozná o koho jde, zrovna ve vyškově to budou určitě tisíce najížděčů co přijeli rovnou z Barumky ,že?
Komentář
-
Já bych řekl, že to co zde někteří píší jsou výmysly, že žádné problémy s povolením nejsou. Viz. ofic. stránky a tato citace z jednoho článku: „Starostové na Vyškovsku jsou vůči nám vstřícní. Jednáme s nimi dlouho a nikde jsme neměli problémy při vyřizování potřebných povolení. Někde jsme se dokonce zúčastnili veřejných zasedání zastupitelstev a hovořili jsme s místními obyvateli,“ dodává předseda Hanáckého rally klubu v AČR, Ing. Ladislav Petráš.Pug205gti
Komentář
-
Franus: Jasně a celé si to Ivo vymyslel, protože pár dnů před rally má zbytečně moc volna. Vážně může být někdo tak omezený? Co by se podle Vás stalo, kdyby v oficiální zprávě napsali, že byl v nějaké obci problém? Asi by tam měli moc nových kamarádů ..... . Problémy s místními se najdou na každé rally a bohužel jde vždy nejvíc slyšet odpůrce.
Komentář
-
Komentář
-
Původně odeslal JanNoha Zobrazit příspěvek
Já tě neznám ale podle toho, jak se vyjadřuješ tak budeš asi jeden z těch, co po těch tratích lítají. Stejný problém teď řešili na Železných horách. Osobně jsem tam par takových nemyslících pak viděl.Zpravidla tratě projíždím , protože jako kameraman se potřebuju zorientovat v terénu. A když myslím zorientovat , neznamená to žádné létání , protože to by mi opravdu nepomohlo. Drtivá většina diváků to bude mít podobně , proto tento způsob "seznamovaček " nemůže nikomu vadit , samozřejmě nejedná li se o zákaz vjezdu. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu
Komentář
-
Původně odeslal Plhus Zobrazit příspěvekPáteční slavnostní start je pro všechny, nebo pouze vybrané posádky?
Komentář
-
Bydlím celý život přímo na jedné z erzet vyškovské rally a nikdo tu rychle nejezdí a NIKDY jsem tu ani nezaznamenal nějaký zvýšený provoz oproti normálu. Proč by si civil nemohl projet dědinou? To přece zakázané není. Pokud je něco ze zákona zveřejněné na úřední desce okresního města, je naivní si myslet, že se o tom nikdo nedozví. Podle mě pořadatel upozorňuje starosty na věci, kterých by si bez upozornění sami ani nevšimli. Za to hned po zveřejnění časového harmonogramu jsem tu viděl projíždět jednoho nejmenovaného předního jezdce. Možná místním mnohem více vadí, když se "zakázané prostory" chystají už v úterý a cedulky se lidem zatlučou přímo na vjezdy k jejich domům. A co teprve ty cedulky přibité sponkovačkou na jejich dřevěné ploty a v jednom případě dokonce fasádu domu. Jednou vám tady vyfotím, kolik cedulek a pásek po závodě v okolí Račic uklidím, protože se na to pořadatelé vyprdnou. Každý rok mám ze slov pana Studeného pocit, jako by nám chtěl říct: „Nezajímejte se o naši rally, nebavte se o ni, nikomu o ni neříkejte a hlavně ji nenavštěvujte. Pokud naši rally náhodou zahlédnete, tak na ni co nejrychleji zapomeňte." Ovšem, je to jediný člověk z organizačního sboru, který aspoň něco naznačí, protože oficiální stránky nám toho moc neřeknou.Naposledy upraveno Michalin STR8; 01-09-22, 20:05.
- Likes 1
Komentář
-
Původně odeslal kondec Zobrazit příspěvekFranus: Jasně a celé si to Ivo vymyslel, protože pár dnů před rally má zbytečně moc volna. Vážně může být někdo tak omezený? Co by se podle Vás stalo, kdyby v oficiální zprávě napsali, že byl v nějaké obci problém? Asi by tam měli moc nových kamarádů ..... . Problémy s místními se najdou na každé rally a bohužel jde vždy nejvíc slyšet odpůrce.Pug205gti
Komentář
-
Původně odeslal Michalin STR8 Zobrazit příspěvekBydlím celý život přímo na jedné z erzet vyškovské rally a nikdo tu rychle nejezdí a NIKDY jsem tu ani nezaznamenal nějaký zvýšený provoz oproti normálu. Proč by si civil nemohl projet dědinou? To přece zakázané není. Pokud je něco ze zákona zveřejněné na úřední desce okresního města, je naivní si myslet, že se o tom nikdo nedozví. Podle mě pořadatel upozorňuje starosty na věci, kterých by si bez upozornění sami ani nevšimli. Za to hned po zveřejnění časového harmonogramu jsem tu viděl projíždět jednoho nejmenovaného předního jezdce. Možná místním mnohem více vadí, když se "zakázané prostory" chystají už v úterý a cedulky se lidem zatlučou přímo na vjezdy k jejich domům. A co teprve ty cedulky přibité sponkovačkou na jejich dřevěné ploty a v jednom případě dokonce fasádu domu. Jednou vám tady vyfotím, kolik cedulek a pásek po závodě v okolí Račic uklidím, protože se na to pořadatelé vyprdnou. Každý rok mám ze slov pana Studeného pocit, jako by nám chtěl říct: „Nezajímejte se o naši rally, nebavte se o ni, nikomu o ni neříkejte a hlavně ji nenavštěvujte. Pokud naši rally náhodou zahlédnete, tak na ni co nejrychleji zapomeňte." Ovšem, je to jediný člověk z organizačního sboru, který aspoň něco naznačí, protože oficiální stránky nám toho moc neřeknou.
Michalin STR8: "Nebuďte slušnej, řekněte jméno..."FANS OSEK !!!
Komentář
Komentář