Oznámení

Collapse
No announcement yet.

XXX. Rally Vyškov 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Původně odeslal Franus Zobrazit příspěvek

Takze to je i duvod, proc se mapy na internetu zverejni az cca den pred startem? Ptam se ciste informativne, na Vyskove jsem byl naposledy asi pred 20ti lety. Btw, jezdi Odlozilik jeste s 911?
    Proč je vyhodili oficiálně až den před startem nevím, každopádně pro to asi důvod mají. To co popisuje Michalin STR8 je sice zajímavé, ale není to pouze o jedné obci, navíc domácí pro jednoho z členů organizačního výboru rally. Pokud budete hledat důvody, proč to tak není, tak si je vždy najdete. Chtělo by se říct, že bez ohleduplnosti k okolí skončíme někde na okruzích, jenže v naších končinách mají s místními obyvateli problémy i provozovatelé závodních okruhů.

standak: Není to pravidlo vždy, někde se nechává speciálně pro místní možnost příjezdu nebo odjezdu.

Komentář

Michalin STR8: Zakazany to neni, ale lidem to vadi. On ten provoz ani nemusi bejt skutecne zvysenej, staci, kdyz se jajinkoj na samote u lesa otoci auto s nemoravskou (na Sumave zase "na vychod od Prahy") SPZ. Pak nastoupi confirmation bias a stiznosti na zastupitelstvu.
      Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Původně odeslal standak Zobrazit příspěvek

Když už se tady diskutuje více ze široka a nejen k Vyškovu - jedním z velkých problémů rally u nás je podle mne uzavření vesnice na celý den, ačkoliv se jeden průjezd jede ráno, druhý odpoledne a mezitím hafo času. Tohle by možná stálo za zamyšlení, jak rally v očích místních trochu "vylepšit"...
        Souhlasím, ty zavřené vesnice na celý den jsou i za mě pro všechny větším problémem. A když už to jde na 10-20 minut otevřít mezi průjezdy na ČMPR, netuším, proč to nejde v mistráku.

http://www.rallylife.cz

Komentář

budou web kamery ze startu ?

Komentář

několik poznámek... na většině soutěží se mezi průjezdy otvírá RZ pro místní provoz, nikde se to neventiluje, ale umožňuje.... nemohl být ten vůz s mapou třeba spojař, který kontroluje signály v radiobodech, většinou o týden dřív, aby věděli co a jak kde funguje nebo nefunguje aby se připravili třeba vykrývače.... určitě jednou až dvakrát za sezonu zasahuje sanita ze startu RZ u civilního případu někde na trati RZ, který nesouvisí s rally, pamatuji sii ii poděkování starosty řediteli soutěže za zásah....

Komentář

V tomto vidím docela problém, že by se nahrnuli fanoušci přejížděči auty na trať a pak neměli kde zaparkovat. Jak zjišťovat, že ten dotyčný tam skutečně bydlí nebo jede na návštěvu a zaparkuje auto až do garáže/za plot? Odjezd z obcí by se místním určitě umožňovat měl, ale s příjezdem do obce si nejsem jistý. Ale jak už napsal Ivoš, když to dokážou v ČMPR, proč by to nedokázali v mistráku.
              Naposledy upraveno Michalin STR8; 03-09-22, 19:28.

Komentář

Představení posádek na vyškovském náměstí bylo velmi hezké. Děkuji za něj. A pan moderátor Jirka Dokulil je opravdu mistr ve svém oboru.

Komentář

Něco málo ode mne. Divácky velmi příjemný harmonogram, ale místa k dívání už tolik ne...

Komentář

Galerka z Vyškova: http://www.jansmerda.cz/rally-vyskov-2022

Komentář

Přidávám pár fotek z letošního Vyškova.
                      Po zveřejnění map jsem měl trochu strach, že bude problém vybrat zajímavé místo, ale šotolina je vděčná a pořád se tam něco děje.
                      Super bylo i páteční představení posádek. Jen by ho pořadatel mohl víc prezentovat, protože kdybych to nezahlédl v zvláštních ustanoveních, tak jsem o něj přišel.
                      Fotogalerie z třicátého ročníku Rally Vyškov, zařazeného do rallysprint série a poháru 2+.
                      Po závodech se pohybuju většinou s foťákem v ruce a mé fotogalerie naleznete na konecky.eu

Komentář

Working...
                      X