Jubilejní ročník na www.rallyvyskov.cz
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
XXX. Rally Vyškov 2022
Collapse
X
-
No, vidím to letos na celkem slušné letiště. Račice bez zámku a Ivanovice návratem na skok "Kukuřičného muže" Eddyho Schlagera hodně zrychlí. Přihlášení úplně nenadchli, ale na to, že se jede týden po Barumce, ani nezklamali. Těším se na páteční představení posádek na vyškovském náměstí. Taková akce tam rozhodně má své místo.
-
Dle zvláštních ustanovení je zveřejnění map 1.9.2022 - 22:00.Michal Palásek
VV Rally Vyškov - http://rallyvyskov.cz
Komentář
-
Původně odeslal bugin Zobrazit příspěvekuž jsou někde mapy?
Komentář
-
Původně odeslal mcatch Zobrazit příspěvek
tak třeba na stránce MěÚ Vyškov jsou už víc jak týden ...
Komentář
-
Račice bez zámku bohužel. Finanční obstrukce pro nás znamenají - 0.7 km a ušetřeno možná 100k. Nechci dále důvody rozvádět ale věřte, že změnu jsme řešili až před cca 14 ti dny k naší nevůli. Vzhledem k tomu, že nemáme sponzora, který by byl schopen rally podpořit tak nebylo zbytí. Pokud se týká zveřejnění tratí tak jsou dány standardní propozice, které tady tyto data zveřejnění striktně upravují. Je přímo černou můrou každého pořadatelé, když tyto tratě někdo zveřejňuje dříve. Nejde ani tak o piloty, kteří by tajně najížděli ale o neukázněné diváky, co lítají po tratích RZ týden před závody. Pokud si myslíte, že se to neděje, tak věřte že ze Zvonovic mám informace, kdy se dokonce někdo s vytištěnou touto mapou ptal jak se tam dostane. Někteří tito rádoby fandové si neuvědomují, že nasrat někoho místního lítáním týden před závody znamená na příští rok problém pro pořadatele obce a nasrané místní znova ukecat. Proto pro pořadatele to co tady píšete nahoře je docela nepříjemné číst. Vy si připadáte jako borci ale pro pořadatele je to zcela kontraproduktivní. To je ale každého věc a rozhodnutí a sami si pro příště udělejte se svým svědomím pohovor. Přispíváte k tomu, že se možná příští rok nepojede. Studený IvoKua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.
Komentář
-
Komentář
-
Tonda H: A těch lidí, co to prostě nechápou a mají svůj rozum je pořád dost. Je úplně jedno, z jakého důvodu je kdo nasraný. Třeba jenom proto, že bydlí na konci světa, kde mu normálně projede auto dvakrát za den. Jak píše Ivo, místním lidem vysvětlíte, že se bude jeden den najíždět a druhý závodit, ale už ne ten ostatní provoz. Navíc se dnes seznamovačky dějí pod kontrolou GPS, na rozdíl od volné lítání fanoušků v intervalu 14 dnů před rally.
paces: Ivo přeju klidný průběh, letos pouze z pozice diváka.
Komentář
-
Psal jsem to již pod výsledky, rally Vyškov je super soutěž, avšak pořadatelé trochu zaspávají informační dobu. Propagace nula, skoro to vypadá jakoby se nic nejelo. Mapy zveřejňují nejpozději ze všech, potom se nelze divit, že se hledají jinde, osočovat někoho kdo klikne na google je trapné, udělejte si pořádek z obcemi a mikroregionem ať to web nedávají, potížisti se najdou všude, najíždění od diváků je špatná věc, ale nevěřím, že to dělá velká skupina lidí, jde o hloupé jednotlivce, pokud více tak možná 2-3 dny před rally. Pokud někdo žije ve vizi 20-30 let zpět je trochu mimo realitu, tehdy se tratě objevily až v programu a program byl základní věcí diváka a podílel se částečně na rozpočtu rally. Teď neni program krom sběratelské hodnoty (Barumka) téměř k nepotřebě, nejlepší program měly letos Hustopeče s mapkama a reklamama volně na benzině, samozřejmě pokud pořadatel má na zafinancování toho tisku. Pořadatelé nehažte všechno na diváky nebo posádky, nebudou diváci - nebudou sponzoři a nebudou posádky a tím nebude i rally podnik.
Komentář
-
Tak obce s rozsirenou pusobnosti to vyvesit musej. Covid nas naucil to najit. A ze jsou jajinkove nasrany na cokoliv, co neni v jejich prospech? To se jako nemuzu jet podivat, kde roste kukurice? Taky nasrat.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
Původně odeslal Tonda H Zobrazit příspěvekZa mne tedy , já nepochopím, proč je někdo nasranej z toho, že mu jezdí lidé po běžně otevřené komunikaci pro provoz. Tohle není nic jiného , než jenom hledání důvodu od pár úchylů , kteří chtějí být důležití.
Komentář
-
Tak zrovna u Vyškova je asi vydání map na poslední chvíli celkem jedno. Stačí si přečíst tiskovku a podívat se do harmonogramu a je naprosto jasné, kudy se pojede. Vyjma staronové erzety v Hlubočanech jsou tratě každý rok jako před kopírák, protože pokud se nepodaří dostat do vojenských lesů, tak není v okolí Vyškova kde brát. Celkem by mě zajímalo, o jaké množství fanoušků, kteří si erzety najíždí dopředu, se v dnešní době jedná. Podle mě to jsou ale jednotky. Ovšem pro ty kverulanty, kterým vadí cokoliv, co jim byť jen na pár hodin v roce omezí jejich pohodu, to asi stačí.
Komentář
Komentář