Když byla ještě vidět startovka , tak tam byli všichni Vlčci :-)
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezóna 2023
Collapse
X
-
Původně odeslal SQUUGEE Zobrazit příspěvekDobrý den.Mám dotaz k Valašce.Jak bude vypadat RZ Hukvaldy na mapě? Děkuji R.
Komentář
-
Spíš ohledně Valašky by mě zajímalo jak to jako chtějí udělat, že se pojedou 2 RZ hned za sebou viz foto z harmonogramu - jediné co mě napadá tak si všimněte "2 minuty" červeným vpravo nahoře. Že by jeli ve 2 min rozestupu a pak první pouštěli do mezery každou minutu(to samé i Vítkovice)? pfff
stažený soubor (5).jpg
Komentář
-
Prolínání dvou rychlostek je na Valašce, u Tomaštíků oblíbené už několik let, prvně se to jelo tuším na polygonu v Kopřivnici, interval z přeskupení je dvě minuty a pak prolínáním dvou rychlostek skutečný interval mezi auty minuta.... tady to je pak tak, že prvních 8 startovní interval 2 minuty a po čísle 8 jeden znova 1 s intervalem minuta a tak dál až poslední auta mají při druhém průjezdu interval 2 minuty....a druhá RU to samé, jen místo 8 je to třeba za 15.....blbé je to když by se rušila jedna RZ tak se vlastně zruší 2
- Likes 1
Komentář
-
Je to divny, ale funguje to asi dobre, pokud vim, tak si nikdo verejne vylozene nestezoval. A pro prejizdece je to fajn, strelci zvladnou behem hodiny a pul 4 prujezdy spicky. 3 prujezdy na pohodu.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
- Likes 1
Komentář
-
Nevím kam s tím.Tak to šupnu sem:Filip Mareš:https://www.facebook.com/filipmaresr...7242490866313/Sportu zdar a Rally zvlášť!!
Komentář
Komentář