Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sezóna 2023

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Tak u historiků je to normální, že na Moravě moc nejezdí a i když je 11 málo, nepřikládal bych tomu zvláštní váhu. Vždycky se většina přihlašuje na poslední chvíli a taky už víme , že se v těch předběžných veřejných seznamech mnohdy ani neobjeví realné číslo konečné.

Komentář

Aktualita:https://www.garaz.cz/clanek/novinky-...ally2-21009935
      Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Zajímavost k Bohemce https://www.rallybohemia.cz/2023/cs/...I-BOHEMKY.html
        Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Včera mi to přišlo jako brzký aprílový žertík, ale asi na tom teda něco bude. Jen je trochu zvláštní, že to ještě není na 100% a už na eshopu nabízejí v Pumě svezení... Každopádně po vydařených třicetinách Bohemky s rekordním počtem WRCů na startu by to byla výborná oslava dalších kulatin Bohemky.
          FANS OSEK !!!

Komentář

Ja to chapu tak, ze to bude jen saskarna v Sosnovy. Tam jsem uz videl spoustu mnohem silnejsich aut (navic na sotoline), takze na WRCa se pojedu podivat na WRC a na Bohemce si vystacim s R5 nekde na louce.
            Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Kenny, píše se tam, že je ve hře sobotní etapa... Jinak souhlas, do Sosnový kvůli Pumě samozřejmě nepojedu.
              FANS OSEK !!!

Komentář

Tak to se stydim a prohlasuju se za vocase, ze jsem to poradne nedocet. Tak budu doufat, ze za volant posadej nekoho kompetitivniho. Predpokladam, ze Odlozka a Tony na prednich mistech kandidatky nejsou
                Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

no jen aby to nebyla nějaká "slibotechna" ... ještě tak tu Sosnovou by člověk bral, ale aby pořadatel dokázal poplatit takové nadstandardní auto to se mi nějak nechce věřit....

Komentář

Původně odeslal mcatch Zobrazit příspěvek
                    no jen aby to nebyla nějaká "slibotechna" ... ještě tak tu Sosnovou by člověk bral, ale aby pořadatel dokázal poplatit takové nadstandardní auto to se mi nějak nechce věřit....
                    Tak jako nějaký bezpečnostní předjezdec (s papalášem FIA) by to taková rána na rozpočet být nemusela.A napadlo mě:už prodávají na ešopu svezení tak aby to nebylo,že xdesítek lidí zaplatí a vylosujou jednoho(zbytek utře frnák) samo bez vratky love.Prosím nekamenovat,jen taková úvaha.

Komentář

možná jsem najivní, ale já to bral tak, že jeden vylosovaný z těch co si koupí vstupenku na Sosnovou a pak všichni co si to zaplatí.... a těch podle mne bude tak 7....

Komentář

Nejseš naivní. Pochopil si to naprosto správně. Jen hujer rozjíždí nějaké konspirační teorie...
                        FANS OSEK !!!

Komentář

Tak 1000 EUR/km mi prijde jako dostatecne vysoka cena, ale na tech dalsich ~90 km sobotnich RZ to asi stacit nebude.

Komentář

A se svojí reklamou(cca 300cm2) jednou tolik.

Komentář

No a kdybych chtěl být hnidopich a knihomol, tak poznamenám, že Ford Puma WRC tak trochu neexistuje. Pokud teda nedotáhnou tu mulu, co je na fotce v e-shopu...
                              Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Pár cvaků z víkendového testování v Malenovicích - Testování sportovních vozidel Zlín Malenovice 2023 - RALLY LIFE
                                http://www.rallylife.cz

Komentář

Working...
                                X