Tak u historiků je to normální, že na Moravě moc nejezdí a i když je 11 málo, nepřikládal bych tomu zvláštní váhu. Vždycky se většina přihlašuje na poslední chvíli a taky už víme , že se v těch předběžných veřejných seznamech mnohdy ani neobjeví realné číslo konečné.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sezóna 2023
Collapse
X
-
Komentář
-
Zajímavost k Bohemce https://www.rallybohemia.cz/2023/cs/...I-BOHEMKY.html
Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower
Komentář
-
Včera mi to přišlo jako brzký aprílový žertík, ale asi na tom teda něco bude. Jen je trochu zvláštní, že to ještě není na 100% a už na eshopu nabízejí v Pumě svezení... Každopádně po vydařených třicetinách Bohemky s rekordním počtem WRCů na startu by to byla výborná oslava dalších kulatin Bohemky.FANS OSEK !!!
Komentář
-
Ja to chapu tak, ze to bude jen saskarna v Sosnovy. Tam jsem uz videl spoustu mnohem silnejsich aut (navic na sotoline), takze na WRCa se pojedu podivat na WRC a na Bohemce si vystacim s R5 nekde na louce.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
Tak to se stydim a prohlasuju se za vocase, ze jsem to poradne nedocet. Tak budu doufat, ze za volant posadej nekoho kompetitivniho. Predpokladam, ze Odlozka a Tony na prednich mistech kandidatky nejsouČastou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
Původně odeslal mcatch Zobrazit příspěvekno jen aby to nebyla nějaká "slibotechna" ... ještě tak tu Sosnovou by člověk bral, ale aby pořadatel dokázal poplatit takové nadstandardní auto to se mi nějak nechce věřit....Sportu zdar a Rally zvlášť!!
Komentář
-
Tak 1000 EUR/km mi prijde jako dostatecne vysoka cena, ale na tech dalsich ~90 km sobotnich RZ to asi stacit nebude.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
Pár cvaků z víkendového testování v Malenovicích - Testování sportovních vozidel Zlín Malenovice 2023 - RALLY LIFE
Komentář
Komentář