Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rallye Legend 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Rallye Legend 2009

Čauvec...Letos se chystáme na podzim do San Marina na Rallye Legend.Jelikož tam jedeme poprvé,tak rád přivítám jakékoliv info...Předem děkuji

Re: Rallye Legend 2009

Taky se tam letos chystáme poprvé,tak jsem studoval příspěvky z minulých let... Určitě by bylo fajn se k němu přidat,kdo to zná... Jinak budu mít i 2 místa v autě,tak kdyby měl někdo zájem...
    www.klauby.stranky1.cz
    www.tomas-kostka.com

Komentář

Ježíš tam bude čehůňů....
      www.src.czechrallyeweb.net

Komentář

Také jsem o tom přemýšlel,kdy se to přesně jede?
        AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
        Rally fans Pribram

Komentář

Tady najdeš všechno: http://www.rallylegend.com

Komentář

Tak to vychází týden před Bohemkou a Lausitzem,tak to je škoda,to asi nevyjde
            AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
            Rally fans Pribram

Komentář

8-9-10 říjen

Komentář

my máme v plánu tam vyrazit, byl tam nekdo minulej rok?? že by mi rekl na kolik to asi vyjde a tak?? nejaky základní informace....

Komentář

Tak na ubytování si připrav cca 25-35e na noc se snídaní ( platí v Rimini ). Cesta je standartně přes Rakousko, takže bráno z Č.Budějovic najedeš celkem, podle programu na místě, asi 2 tis. km, platíš v Rakousku dáln. známku, v Itálii, poplatky, tuším 1 cesta 25e.
                  Nepamatuji si to přesně na euro, protože ten zážitek stojí opravdu za to, a v Čechách to probendíš za větší kraviny. Neváhal bych.H..

Komentář

Mě to vyšlo na 8000,-,ale jeli jsme s babama a tak jsme toho platili víc jen ve dvou a byl to takovej výlet,moc jsme nešetřili... Ale taky nelituju!! Letos jedem zase,chceme si to prodloužit na týden a mrknout zrovna do Říma.

Ale třeba borci z JNK tam jeli na otočku,spali v autě a jedli konzervy a každého to stálo 1500,-

Pravda bude někde uprostřed!

Komentář

Samozřejmě záleží na individuálním přístupu, můžeš to udělat za 1500,- ale také za 20000,- letecky. Ale vždy to opravdu stojí za to. H.

Komentář

Tak už se pomalu rozbíhaj stránky, je tam nové INTRO, nevím jak ostatní, ale já už se začínám těšit. H.

Komentář

Zdar,
                          zrovna jsem si rezervoval v Rimini hotel, jedu podruhé, poprvé jsme spali v Igea Marina, cca 10 - 15 km severně od Rimini (cena 25€ noc + snídaně). Cestou jsme to vzali přes Maranello a muzeum Ferrari + okruh v Imole, cestou zpět zase Benátky.
                          Vstup je/byl zdarma, jen městská RZ stála 5€. Předloni byl servis na stadionu, loni zase prý roztahaný po městě, co si letos vymyslí netuším. Koho zajímá, tak cestou do SM od Rimini je po pravé straně ve stráni tuším největší italské letecké muzeum (je tam například Dakota, se kterou létala M. Monroe a trosky letadel, které spadly na show v Rammsteinu + vojenská technika).
                          Na focení a parádičky je nejlepší asi městká RZ a servis samozřejmě.
                          ...

Komentář

Na spani venku to uz v te dobe nebyva?

Komentář

Tak to asi jo, potkali jsme tam nějaký kluky o Olmiku, co to tam přečkali ve stanech, ale na to už jsem asi moc pohodlný. Stan jsme měli, ale zbytečně, neobjevili jsme kemp. Jenže když už v říjnu chodí ráno taliáni v čepici a rukavicích, tak je to těžký, shánět tam kemp, pro nás je pořád teplo. V Igea Marina byla většina hotelů zavřená a cedule, že se těší na další sezonu. A jestli se tam dá někde postavit stan jen tak to nevím, když neděláte bordel tak asi jo... ale 25€ i se snídaní je podle mě pohoda...
                              ...

Komentář

Working...
                              X