Dočetl jsem se na zahraničních web stránkách, že Rallye Monte Carlo se zúčastní vozy Ford Fiesta S2000 s továrními posádkami ( možná až 4 ) a také Citroen by rád prezentoval svá nová auta v RMC. Citroen a Ford v IRC....Máme se na co těšít?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
IRC 2010
Collapse
X
-
Re: IRC 2010
Kris Meeke potvrdil účast v seriálu IRC i pro rok 2010 - nastoupí stejně jako letos za Peugeot UK. Tým Peugeot Belgium-Luxemburg (alias Kronos) se příští rok soustředí především na podporu mladého talenta Thierry Neuvilla(debutoval v rámci BFG teamu letos v Ypres). Účast Vouilloze a Loixe v IRC v roce 2010 je nejasná, tým Kronos chce redukovat náklady. V úvahu přichází i přestup Loixe k týmu RGRS.
Komentář
-
-
Re: IRC 2010
Tak tady před pány pořadately smekám... velká odvaha a obrovský kus práce. Tímto okamžikem u mně příští Monte aspiruje na rally roku. Už jenom zbývá se pomodlit, aby se přihlásilo dost posádek. Trochu mám totiž obavu, že při takové porci ostrých kilometrů a avizovaném nášupu skoro 150 km bez servisu, bude dost velký odpad. Přece jenom dnešní jezdci a technika jsou natolik zhýčkaní, že tohle jich moc vydržet nemůže... Ale jen houšť a větší kapky
Komentář
Komentář