Oznámení

Collapse
No announcement yet.

IRC 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• IRC 2010

Dočetl jsem se na zahraničních web stránkách, že Rallye Monte Carlo se zúčastní vozy Ford Fiesta S2000 s továrními posádkami ( možná až 4 ) a také Citroen by rád prezentoval svá nová auta v RMC. Citroen a Ford v IRC....Máme se na co těšít?

Re: IRC 2010

Fordy zdroj Auto News - Citroen zdroj L'Equipe.

Komentář

Má to malý háček, Citroen nevyvíjí vůz kategorie S2000 Já jsem tohle léto slyšel takových věcí o sezóně 2010, které byly do týdne dementovány, že kdybych tu měl psát vše, tak to tu zahltím.
      Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

jsou to všechno pouze spekulace, navíc ve Fordech by se měli objevit Gronholm, Martin, Hirvonen a Latvala, popravdě to moc reálně nevidím
        Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

tak to kdyby se potvrdilo ,tak bych snad vyrazil se mrknout na takové hvězdy ,ale asi ztoho nic nebude.

Komentář

z čeho nic nebude, z nasazení hvězdného týmu od Forda nebo z tvého výletu do města boháčů a kasín ...apropó je už někde náznak kalendáře IRC pro rok 2010
            ...Pešl není člověk, Pešl to je Bůh

Komentář

z obojího

Komentář

Kris Meeke potvrdil účast v seriálu IRC i pro rok 2010 - nastoupí stejně jako letos za Peugeot UK. Tým Peugeot Belgium-Luxemburg (alias Kronos) se příští rok soustředí především na podporu mladého talenta Thierry Neuvilla(debutoval v rámci BFG teamu letos v Ypres). Účast Vouilloze a Loixe v IRC v roce 2010 je nejasná, tým Kronos chce redukovat náklady. V úvahu přichází i přestup Loixe k týmu RGRS.

Komentář

Francois Duval by se příští rok chtěl zúčastnit ccelého seriálu IRC
                  Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Ten už toho chtěl.
                    ... a přeci se točí!

Komentář

Velmi zajímavý článek: http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=9202

Komentář

Tak Monte Carlo 2010 bude mít 405 km rychlostních zkoušek.To bude teda mazec.Ale já vítám ten návrat k tradiční rally.Tak to má být.

Komentář

Tak, teď už jen chybí hvězdicová jízda a návrat ke starým časům je dokonán.

Komentář

Tak tady před pány pořadately smekám... velká odvaha a obrovský kus práce. Tímto okamžikem u mně příští Monte aspiruje na rally roku. Už jenom zbývá se pomodlit, aby se přihlásilo dost posádek. Trochu mám totiž obavu, že při takové porci ostrých kilometrů a avizovaném nášupu skoro 150 km bez servisu, bude dost velký odpad. Přece jenom dnešní jezdci a technika jsou natolik zhýčkaní, že tohle jich moc vydržet nemůže... Ale jen houšť a větší kapky

Komentář

chtěl bych se zeptat ,kdo už byl na monte na nějaké info?
                              zajímavosti a pod.

Komentář

Working...
                              X