Oznámení

Collapse
No announcement yet.

FxPro Cyprus Rally 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• FxPro Cyprus Rally 2010

Poslední soutěž IRC 2010.
    4. - 6. listopadu 2010
    Oficiální stránky: http://www.cyprusrally.com.cy/

Eurosport hodlá přenášet 6 RZ LIVE.

FxPro Cyprus Rally
    Pátek 5. listopadu:
    10:00hrs-11:00hrs: LIVE Eurosport & Lumiere TV
    15:00hrs-16:00hrs: LIVE Eurosport & Lumiere TV
    Sobota 6. listopadu:
    10:00hrs-11:00hrs: LIVE Eurosport & Lumiere TV
    15:00hrs-16:00hrs: LIVE Eurosport & Lumiere TV
    Golden Stage Rally
    Neděle 7. listopadu:
    11:00hrs-12:00hrs: LIVE Eurosport & Lumiere TV
    14:00hrs-15:00hrs: LIVE Eurosport & Lumiere TV

Re: FxPro Cyprus Rally 2010

kdo pěkně zacvaká má hned 6 RZ živě
    !RALLY is my LIFE!

Komentář

Ceny za vstupné jsou opravdu velmi levné . Je až neskutečné, že za pas na celý závod + Golden Stage se zaplatí 200€ . Samostatně se platí i každý vstup do servisu. Když to člověk rozumně nakombinuje, tak to vyjde na osobu na ca. 100€ . Přijde mi to hodně již skrz to, ža za hotel na celou dobu jsem zaplatil 5.000,- na dvě osoby a za zpáteční letenku na osobu 4.000,- . Tak doufám, že to bude alespoň stát za to a účast bude dobrá

Komentář

Včera v Dobrém ránu na ČT1 potvrdili účast na Kypru Tarabus - Trunkát
        Úvod a počasí s Ondrou — Beseda s Terezou Budkovou a Martinou Kafkovou: Odvaha pomáhat — Zprávy s Petrem — Beseda: Odvaha pomáhat — Reportáž: Odvážné fotografie — Beseda: Rugby - sport pro odvážné? — Počasí s Ondrou — Beseda: Rugby - sport pro odvážné ? — Zprávy s Petrem — Reportáž: Krotitelé šelem — Počasí s Ondrou — Reportáž: Odvaha vymyslet pekelný stroj — Kulturní pozvánky — Zprávy s Petrem — Beseda: Fourcross - nebezpečnější než BMX — Dobré ráno se Zdeňkem Junákem — Beseda: David Synák jede na EXPO — Počasí s Ondrou — Beseda: Odvaha pomáhat — Zprávy s Petrem — Beseda: Rallye Team Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát — Beseda: Fourcross - nebezpečnější než BMX — Reportáž: Na dotek nebezpečným zvířatům — Počasí s Ondrou — Beseda: Rugby - sport pro odvážné? — Zprávy s Petrem — Beseda: Odvaha pomáhat a odvážný sport — Co uvidíte zítra v Dobrém ránu

Komentář

FxPro Cyprus Rally 2010

A dnes v novinách potvrdil účast i Kresta

Komentář

Na Kypru se pravděpodobně objeví i Al-Attiyah, Al-Qassimi, Feghali, a další. Soutěž je zařazena do MERC.
            ŠKODA Fabia R5

Komentář

Na Kypru se sejde určitě dobrá konkurence a to i díky novince tzv. Golden Stage Rally, která bude celá vysílána živě na Eurosportu a pojede se tam o docela dost slušné peníze.
              Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Já to říkal Plutovi, že by měli taky na Barumce udělat Golden stage a jelo by se o demižon vína, flašku slivovice, půlku prasete, jitrnice a jelita, ale nakonec to ňák nevyšlo
                Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Dyk se tam jede o koleno od Johana :-)
                  Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Původně odeslal liposh Zobrazit příspěvek
                    Já to říkal Plutovi, že by měli taky na Barumce udělat Golden stage a jelo by se o demižon vína, flašku slivovice, půlku prasete, jitrnice a jelita, ale nakonec to ňák nevyšlo
                    Teda nevím,ale jak ty ze štadlu! můžeš znát moravskou slivovici,zabijačku,vinobraní!Dyť vy tam na tom konci dáváte do "jitrnic" jakési buchty.To bych teda nežral,kdybych měl hlady zkysnůt!
                    Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Všude se buchty do jitrnic nedávají ...
                      Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Hujere, ty starej vyvolávaču hádek, chceš rozhodit sandál? Náhodou, říkám, že su kosmopolita, já mám rodinu rozesetou po celé jižní moravě a všude su doma.

Tak Prokop a Tarabus pojedou Kypr...jen aby se neukázalo, že Tarabus bude Prokopa dávat
                        Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

liposh: Neblázni. Prokop toho má na šotolině odježděno více než Tarabus a navíc Prokop jel Kypr loni, takže bude vědět do čeho jde. Pokud nebude mít Prokop nějaké větší problémy, tak ze strany Tarabuse žádné ohrožení nevidím.

Komentář

Vysílací časy Eurosportu na Kyperskou Rally zde.

Komentář

Nevíte někdo jestli už někde není k nahlédnutí seznam přihlášených?? Na to že je start už v pátek je informací k dispozici dost málo...

Komentář

Working...
                              X