Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Německé mistrovství

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Německé mistrovství

mne se sice zda ze bylo i nejake starsi tema pres nemeckej mistrak, ale uz jsem ho nenasel
    chtel jsem napsat neco o andreasovi gerstovi a jeho octavce kit car...
    ze je lutherstadt wittenberg rallye trvda rallye se rika, do cile prijelo 22 z 55posadek, a take to potvrdil prave gerst,
    udelal takovej malej premet
    potom vipadala takhle

normal:
    nastesti se nikomu nic nestalo, ale odlitl skoro u nejakych 200km/h...

jo, predtim nez vipadl, tak ztracel jenom par vterin na carstena moheho na renaultu a timpadem byl s vinikajicimy casamy na druhe pozici v f2, a 10. celkove...

Upravil - pepa 01 May 2002 20:51:53

Ten to teda pěkně zrušil. Super fotka!

Komentář

Jinak ale Pepo to Vase mistrovstvi stoji za ho...! Stejne jako to "nase", rakousky. Protoze nam funguje financni urad. Radsi se jezdim divat do Cech a vetsine pilotu tam drzim palce,aby je zavreli do nejpozdeji.
      Na letosni Monte jelo tak 16 WRC, v Cechach v kazdych Kotehulkach jich jede aspon 8.Ruce ale zatim zaostavaji za technikou(viz pan Pech, Hrdinka a Vojtechove na slabe obsazene Waldviertel Rally....

Komentář

Tak proč neprijede někdo od těch slavných sousedů předvést něco k nám?Asi mají obavu,že by dostal moc napráskáno!!!

Komentář

ja tady jenom bidlym jirko jinak, kdyz se hraje fotbal, hokej, jede rally atd. tak fandim vzdicky nejakejm cechackum jojo, starej nacionalista, ale ne takovej jako naccy tady...
          v nemeckym mistrovstvy se ani nejak moc nevyznam, bydlim sice par kilaku od kahleho, ale nevim kde bydli presne

Komentář

quote:
            ja tady jenom bidlym jirko jinak, kdyz se hraje fotbal, hokej, jede rally atd. tak fandim vzdicky nejakejm cechackum jojo, starej nacionalista, ale ne takovej jako naccy tady...
            v nemeckym mistrovstvy se ani nejak moc nevyznam, bydlim sice par kilaku od kahleho, ale nevim kde bydli presne
            A máš české nebo německé občanství?

Komentář

oboje!!!

Komentář

Ano, body v ceskem mistrovstvi visi skutecne zatracene vysoko. Ostatne o tom uz se presvedcil loni Baumschlager a take polsti strelci. S tim srovnanim s Waldviertlem trochu nesouhlasim. Hrdinka jel predloni super a umistnil se taky skvele - jel prvni sezonu. Vojtech jel jenom Stepan a to ve svem (jestli se nepletu) druhem zavode!!! No a lonske vystoupeni Pecha? Tak to priznavam, ze nebylo zrovna nejlepsi. Ale jak uz jsem napsal - mame i jine srovnani - lonskou Barumku...

Komentář

nemecky mistrak

ja vim, uz zase to oteviram...
                  ale mne se strasne liby octavia rs, ktera jela jako predjezdec na castrol rallye...

jo, a kahle ma konecne nove barvy...

zbytek fotek+videa jsou na

Komentář

koho zajima ta octavka, tak at se podiva na
                    http://www.derschnellsteskoda.de/ docela dobra adresa
                    prej to ma 341koniku!

Komentář

quote:
                      koho zajima ta octavka, tak at se podiva na
                      http://www.derschnellsteskoda.de/ docela dobra adresa
                      prej to ma 341koniku!

jak se prosimtě sem vkládají obrázky?? dík pepo ZL

Komentář

no dost jednoduse, musis je myt ale nekde na netu, vipada to asi takhle
                        (img)http://www.ewrc.cz/chovanec.jpg(/img)

() vimnenis za []
                        kapis?

Komentář

quote:
                          no dost jednoduse, musis je myt ale nekde na netu, vipada to asi takhle
                          (img)http://www.ewrc.cz/chovanec.jpg(/img)

() vimnenis za []
                          kapis?

jo dík jsem ti zavázán. mimochodem ta RS Otávka musí být dost brutální, 341k není zrovna málo, je otázka jak to mají vychytaný s podvozkem a přenosem té síly na vozovku. Jinak čučim hubu plnó moch, ještě by mě docela zajímalo jakej k tomu použili motor. Chlápek tady odnás z okolí má předělaný eRSo na 220k a sluchem to vůbec nepoznáš. Ale tohle už je jiný maso...

Komentář

vsak se podivej na http://www.derschnellsteskoda.de/ mas to tam hezky rozepsany...
                            hmm, motor je prej hodne dobrej, zpolupracovaly z nemeckou firmou mtm, ktera je specializovana na turba, a oni vzdicky delaji docela brutus veci...

znami kteri byli na castrol ralllye rikaly ze to bilo hodne velky delo, i kdyz to ma
                            jenom pohon na predni osu!!

Komentář

quote:
                              vsak se podivej na http://www.derschnellsteskoda.de/ mas to tam hezky rozepsany...
                              hmm, motor je prej hodne dobrej, zpolupracovaly z nemeckou firmou mtm, ktera je specializovana na turba, a oni vzdicky delaji docela brutus veci...

znami kteri byli na castrol ralllye rikaly ze to bilo hodne velky delo, i kdyz to ma
                              jenom pohon na predni osu!!

No MTM jsou dobrý káry. Viděl jsem od nich upravenýho bavoráka (BMW 3) do interiéru narvali karbon a hliník, podvozek zvýšili o pár cenťáků, motoru přidali pár slušných koní, a fakt super raketa do lehčího terénu a za tu úpravu si účtovali jen něco kolem 300 000kč.

Komentář

Working...
                              X