Re: Německé mistrovství
Medvěde!Vždyť ty fotky jsou super!
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Německé mistrovství
Collapse
X
-
Letos jsme opět vyrazili na Lausitz, s dopolednem spokojenost, odpolední čekání hrůza (proč zase nastala takova strašná časova sekyra?), rally arena byla opravdu letos slabsi. Macuv skokolet pěknej, v hlavě se mi akorát vybavilo "Máco, ty vole..."Škoda těch pár vteřinek.
Jacu dík za trochu zákulisních informací.
Pár fotek jsem dal na stránky (http://www.pajuse.cz/main.php?g2_itemId=3312), akorát pro nás amatéry by mohlo být víc světla, aby nebyl tak velký odpad. Pro lepšího fotografa by všechny ty skoky, brody a průjezdy na šotolině byly určitě lahůdka.
Zanechat komentář:
-
tomu Kuzimu se vubec nedivim,toby mě taky naštvalo.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal gonzo Zobrazit příspěvekO co tam šlo?
My jsme nastupovali do superrally, přejímka měla být v 7.45 v UP,kde jsme vjeli 7.40, protože nám dali čas startu 7.43. V UP nám činovník řekl,že naše auto je OK,přepsal nám čas startu na 7.53 a nechali nás odjet 2 RZ,aby nás vyloučili v přeskupení, že nebyla technická...nebudu popisovat,co bylo mezitím,ale finále bylo takové, že nám vrátili startovné,prý u nich můžeme příště startovat zdarma,ale to,že něco stojí pronájem a ten ancábl tam tahat,už nikdo neřešil....a to jsme jim navrhli,ať nás dají klidně nakonec,že nám jde se jen o to se svézt,že nám o nic nejde.
Zanechat komentář:
-
[COLOR=black]Lausitz rally opět vyšla na jedničku, dojem letos malinko kazil občasný déšť, ale i tak tahle rally zůstává mojí nejoblíbenější.[/COLOR]
[COLOR=black]Semišové jeli parádně, zaslouží pochvalu. Už v pátek na horizontu před zatáčkou, kde to zapíchl jac, spolu s Polákem Abramowskim předvedli jako jediní velký skok. Trošku zklamaný jsem byl z diváckého místa na okruhu v Klittenu, protože se docela rozpršelo, navíc se jelo za tmy, což tolik nemusím, ale hlavně místo avizovaných čtyř kol v programu se jela jen dvě. Velkou krizi tu měl Stebani, který se při brždění pakoval ke stromům, ale ustál to. V sobotu jsme vybrali divácké místo 4 na Tagebau Reichwalde. Byla tam táhlá pravá zatáčka, kde nebyla nouze o divoké průjezdy, uskákaná rovina s mnoha loužemi a brodem, které vznikly po dešti, pak výjezd a táhlá levá zatáčka, kde nejprve byla hluboká louže a později se vytahalo bahno. Tohle místo bylo parádní, nebyla nouze o smyky a krizovky.[/COLOR]
[COLOR=black]Na poslední zkoušku jsem na arénu ani nechtěl, ale zabloudili jsme a lesem jsme se tam dostali. Před dvěma roky byla pěkná, loni slabší a letos stála úplně za prd, takže jsem si dal jen wurst a šli jsme směrem k cíli, kde byla po náletu pravá vracečka, rovinka a levá zatáčka, kde několik posádek muselo couvat. Např van Eldik byl ve vracečce i v zatáčce dlouhý, vždy to musel otočil přes rukáv, přičemž předvedl pěkné kolečko a možná tak přišel o náskok na Kuiperse. Poslední průjezd jsme se pak přeci jen na arénu podívali a chtěli to protrpět až do konce, abychom ještě viděli wrca, ale bohužel už poslední průjezd nejeli.[/COLOR]
[COLOR=black]Pár obrázků z některých popsaných míst:[/COLOR]
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal jac Zobrazit příspěvekJj, navíc totální chaoz pořadatelů...obávám se, že potom, co je Kuzi a Kachle zažalují,se příští rok možná už nepojede....my jsme dnes taky posílali dopis
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal pejda Zobrazit příspěvekLetošní Lausitz byl za poslední léta jednoznačně nejslabší.
Příšerný počasí, obligátní zpoždění odpoledních RZ o dvě hodiny, neskutečně prudící pořadatelé, asi příští rok vynechám
Zanechat komentář:
-
Dobře ti tak, měl jsi zůstat u nás
Původně odeslal pejda Zobrazit příspěvekLetošní Lausitz byl za poslední léta jednoznačně nejslabší.
Příšerný počasí, obligátní zpoždění odpoledních RZ o dvě hodiny, neskutečně prudící pořadatelé, asi příští rok vynechám
Zanechat komentář:
-
Já bych to tak černě s těma pořadatelema neviděl. Prudí jen té odpolední RZ u Weisswasseru. Naopak ranní RZ jsou téměř bez pořadatelů a diváci stojí všude, třeba i dost nebezpečně za jumpy na doskoku.
Zanechat komentář:
-
Letošní Lausitz byl i můj poslední. První ranní RZ v pohodě, byli jsme na pěkném místě a hlavně tam bylo asi 10 lidí...
Odpoledne jsme přejeli na místo kde se setkávali tři růjezdy RZ na jednom místě. Loni jsme z toho místa byli nadšeni. Letos nas pořadatele vyhodili z místa kde jsme loni normálně stáli, takže ze super podívané bylo akorát koukání na rychlou pasáž. Počkali jsme na jeden průjezd a odjeli domu. Ještě, že jsme neplatili vlezný....
Zanechat komentář:
-
Letošní Lausitz byl za poslední léta jednoznačně nejslabší.
Zanechat komentář:
-
galerka z Lausitzu tu - http://fotogalerie.rallyzone.cz/foto...05&perPage=100
Zanechat komentář:
-
Zanechat komentář: