Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Německé mistrovství

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Vypadá fakt pěkně, mooooc pěkně...

Komentář

Německé mistrovství

Po RZ 1, na prejezdu, se bez varovani zastavil motor WRC Octavie KAHLEMU a po pokusu o nastartovani konstatoval ztratu tlaku oleje a odstoupil. Po 1. dni vede Zaltner

Komentář

Zeltner, ne zaltner...
        a jinak tam skoro pulka uz vipadla... je tam prej taky dost hnusny pocasi, semtam i docela led atd.

Komentář

Jiri, kdy ty vlastně spíš? V noci přijedeš z Šumavy a nad ránem píšeš o Německu. Nahoďte odkaz.

Komentář

1. ZELTNER/ZELTNER 01h07'09''1
            2. GASSNER/SCHRANKL +00'39''3 +00'39''3
            3. STöLZEL/WINDISCH +02'15''4 +01'36''1
            4. GERST/NEIDHöFER +02'21''5 +00'06''1
            5. DOBBERKAU/WEIß +02'30''5 +00'09''0

Komentář

Tak jsme se vrátrili z Oberlandu....Všechno dobře dopadlo...Soutěž krásná,počasí při samotnýchzovodech už slunečené před tím déšť...
              Bylo hodně vytahaného bláta,jedna vložka byla pod ledem..Jinak pěkné svezení..

Milan Liška měl prvné den problémy s motorem,tak trochu ztratil..

Komentář

Tak jsi podle výsledků urval prvenství v A5, gratuluju. Bylo vás tam víc, jak ti dva v cíli?

Komentář

Bohužel ne..V německu na A5 moc nehrajou..Děkuju za gratulaci...
                  Cenější je pro mě 6. místo äbsolutně v Mitropa cupu a druhé místo ve dvoukolkách...

Komentář

Skoda se bude nagazovat i v pristi sezone (2004) v nemeckem mistraku: vedle Kahleho (Octavia WRC) pojede i nejaky mlady pilot v nove vypsane "Diesel tride" na Fabii RS...

Komentář

Taky jsem koukal že na nějaké německé rally jel německej mistr S1600 Carsten Mohe s Octavií WRC EVO

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
                      Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

quote:
                        Taky jsem koukal že na nějaké německé rally jel německej mistr S1600 Carsten Mohe s Octavií WRC EVO

Byla to odmena za vysledky jezdce v teto sezone (od sponzora). Auto pochazelo z Madarska....

Komentář

To bylo auto od Gergelyho Szaboa?Na německejch stránkách psali že by s tím chtěl jet celou příští sezónu.Szabo auto prodává.

http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
                          Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

quote:
                            To bylo auto od Gergelyho Szaboa?Na německejch stránkách psali že by s tím chtěl jet celou příští sezónu.Szabo auto prodává.

Co mám zprávy já, tak jej chce pouze pronajímat.

Komentář

Co jsem já četl k přístí sezóně, tak Carsten Mohe hodlá pokračovat s Cliem. Nejasno však panuje u jeho soupeřů, Rotter od Opelu nemá nabídku a stále hledá peníze a Citroen ještě účast také nepotvrdil. Mimochodem u nich bych se ani nedivil jezdecké změně, Rainer Jostes letos nic moc, příliš mnoho zničených karoserií... Kalendář bude obohacen o novou asfaltovou soutěž - Vogelsberg Rally.

Komentář

Komentář

Working...
                                X