Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Německé mistrovství

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Milan PB
    replied
    Tak RZ 1 vyhrál Dojčemajstr ale jen o 4,5s.Akorát nevim jak byla dlouhá. Věřím že Kopec začal opatrně a že ještě přidá.

Zanechat komentář:

• Čejda
    replied
    Já si právě myslim, ze Kahle to prohraje.Kopejda by měl bý jasně první pokud nebude mít tech. problémy.Kahle na Kopejdu nemá jezdecky a ani technicky.

Zanechat komentář:

• hand
    replied
    Podle mě Kahle Kopeckého pojede.Hodně to tam zná,je o hodně více zkušený... Bude to něco jako na Janeru,domácí matador vyhraje...

Zanechat komentář:

• jiri
    replied
    Tak hosi, dneska konci okurkova sezona.A nevidim tu zadne prognozy...
    Bude stacit Kahle Kopeckemu ? Kopecky by mel uz byt snad suvereni, Fabia ma byt udajne podstatne zlepsena.. co tomu rikate?

Zanechat komentář:

• Rizek
    replied
    quote:
    Hezky jsi to napsal

.......napcal

Zanechat komentář:

• Rizek
    replied
    Jsem zvědav, jak si povede Fabia RS TDi.

Zanechat komentář:

• 23
    replied
    Hezky jsi to napsal

Zanechat komentář:

• Pertlicek
    replied
    Podle aktuálních info z trati rallye Oberland to bude malé Monte Carlo...
    Podle fotek to tam vypadá tak, že 10 zatáček je cuchý nebo mokrý asfalt, pak je chcilka ne sněku či ledě a zbytek je břečka....

Zanechat komentář:

• Haryk
    replied
    Na Oberland se jedu na skok podívat a pak hajdy do Okříšek. Pertlíčka jsem už dlouho neviděl, takže se na něj těším a držím palce. Zajímá mě i přímé srovnání Toši, Lišky a místních.

Zanechat komentář:

• Čejda
    replied
    tad bychom mohli diskutovat o Oberland rally.

To Pertlíček:zapoměl ses mi ozvat kvůli tomu autu.

Zanechat komentář:

• Pertlicek
    replied
    Zdravím všechny po dlouhé době.
    Dnes byla zveřejněna startovní listina na úvodní podnik německého mistrovství, který je zároveň prvním podnikem Mitropa rally cupu.
    Podrobnosti na

Upravil - Pertlicek 24 Feb 2004 12:02:19

Zanechat komentář:

• Rasghan
    replied
    Kategorie Super 1600 bude letos v Německu docela zajímavá (alespoň na místní poměry). Kromě Carstena Moheho s Renaultem Clio se zde objeví i Horst Rotter s Opelem Corsa (vloni docela Moheho proháněl, letos si k tomu propůjčil jeho ex-spolujezdce Uhliga). K Citroenu se po roce vrací Sven Haaf, který v průběhu sezóny přesedne ze Saxa na C2, comeback na domácí tratě učiní také Nikolaus Schelle, který pojede s tovární podporou Suzuki Ignis loňské specifikace. Do Peugetu 206, který loni jezdil v Portugalsku, usedne Lars Anders.

Zanechat komentář:

• jiri
    replied
    V Nemecku propadlo nekolik "blaznu" jizdese zadnim nahonem a litaji ve specialne vypsanem Cup s Volvo .
    O vikendu se setkali s podobne postizenymi a jeli Rally Elverum v Norsku.
    Na www.HovelsrudMotorsport.no jsou pekny fotky z nekolika podniku(zajimave!!) a predstaveni mladeho tymu (taky poucne)

Zanechat komentář:

• sefca
    replied

Zanechat komentář:

• sefca
    replied

Zanechat komentář:

Working...
X