Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Německé mistrovství

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Německé mistrovství

No,no!Známe seladónky,co mávaj na mladý holky!! No jo,jdu do drbů.

Komentář

• Bremerhaven 2012

Komentář

• Re: Bremerhaven 2012

Seznam přihlášených na letošní Lausitz, takže vzhůru znovu na sever!

Komentář

• Re: Bremerhaven 2012

Grondal bude na sotoline zajimavej...Kuzaj a Stepan za volantem a tatik Latvala...pekna startovka, ale nejak jsem tam cekal wrca ve vlastnim zavode.. skoda, ze se to kryje s legendama, po asi 5ti letech poprve vynechavam
          www.mtfoto.cz | www.fb.com/martintrdlaphotography

Komentář

Kde najdu mapy na letošní Lausitz.

Komentář

Ofiko stránky soutěže: www.rrc-lausitz.de , zatím tam nic není jen seznam prodejních míst programů od 10.10.
              "Rallye bez klobásy není rallye..."

Komentář

Mapy tam ani nebudou, nebývá zvykem je zveřejňovat na netu, pouze v programu.

Komentář

Kuzaj se pořadatelům Lausitzu omluvil

Komentář

Před chvílí jsem přijel z Lausitzu, bohužel úroveň této soutěže jde každým rokem dolů

Komentář

Opel Motorsport se vrací do rallye , měl by začít příští rok s pohárem pro Opel Adam ve verzi podobné dnešním R2 (co jsem pochopil z článku, tak od 2014 by R2 verze měla být oficiálně homologovaná) a na řadu prý v dalších letech přijde Corsa R3 (2014) a R5 (2015/2016)
                      zdroj ZDE

Komentář

jéj, další automobilka, co čeká na nový model :-/ Ale aspoň, že tu R5ku v dlouhodobém horizontu plánují.
                        Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

• Štěrk rally v Německu

Dne 27. Dubna 2013 v Německu koná na šotolina rally.
                          Název je "Roland rally". Začíná ve městě Nordhausen (PSČ 99734).

Rally je součástí kolekce německých Rallye, jezdících na šotolině - "Schottercup".

RZ jsou celkem asi 30 km.

Fotografie z minulých let mladší www.roland-rallye.de -> Media.

Video z loňského roku zde: http://www.youtube.com/watch?v=5Ddew-ril4o

Informace také na Facebooku: https://www.facebook.com/Nordhaeuser.MSC

Regulační prvek a dokumenty o účast: http://nordhaeuser-msc.de/roland-rallye.html

Organizace mluví anglicky.
                          Naposledy upraveno ferat; 04-04-13, 17:56. Důvod: oprava

Komentář

• Re: Štěrk rally v Německu

ferrat, zdravím tě a skláním se před tvojí češtinou, opravdu! Díky za informace a jen pro upřesnění píšu, že u nás se při rallye neříká štěrk, ale šotolina (wie Schotter ) To je jen detail. Ještě jednou díky a ahoj!
                            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Děkujeme! Já vím, "šotolina" z České Rally programu, ale psal slovník "Šterk". Já jsem to opravil - Roland rally jízdy na šotolině.

Komentář

Super! Ahoj někde na rallye...
                                Pejda rád upraví i název vlákna
                                Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Working...
                                X