Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Německé mistrovství

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• sefca
    replied

Zanechat komentář:

• Rasghan
    replied
    Co jsem já četl k přístí sezóně, tak Carsten Mohe hodlá pokračovat s Cliem. Nejasno však panuje u jeho soupeřů, Rotter od Opelu nemá nabídku a stále hledá peníze a Citroen ještě účast také nepotvrdil. Mimochodem u nich bych se ani nedivil jezdecké změně, Rainer Jostes letos nic moc, příliš mnoho zničených karoserií... Kalendář bude obohacen o novou asfaltovou soutěž - Vogelsberg Rally.

Zanechat komentář:

• Danys
    replied
    quote:
    To bylo auto od Gergelyho Szaboa?Na německejch stránkách psali že by s tím chtěl jet celou příští sezónu.Szabo auto prodává.

Co mám zprávy já, tak jej chce pouze pronajímat.

Zanechat komentář:

• Čejda
    replied
    To bylo auto od Gergelyho Szaboa?Na německejch stránkách psali že by s tím chtěl jet celou příští sezónu.Szabo auto prodává.

Zanechat komentář:

• jiri
    replied
    quote:
    Taky jsem koukal že na nějaké německé rally jel německej mistr S1600 Carsten Mohe s Octavií WRC EVO

Byla to odmena za vysledky jezdce v teto sezone (od sponzora). Auto pochazelo z Madarska....

Zanechat komentář:

• Čejda
    replied
    Taky jsem koukal že na nějaké německé rally jel německej mistr S1600 Carsten Mohe s Octavií WRC EVO

Zanechat komentář:

• jiri
    replied
    Skoda se bude nagazovat i v pristi sezone (2004) v nemeckem mistraku: vedle Kahleho (Octavia WRC) pojede i nejaky mlady pilot v nove vypsane "Diesel tride" na Fabii RS...

Zanechat komentář:

• Pertlicek
    replied
    Bohužel ne..V německu na A5 moc nehrajou..Děkuju za gratulaci...
    Cenější je pro mě 6. místo äbsolutně v Mitropa cupu a druhé místo ve dvoukolkách...

Zanechat komentář:

• Foly
    replied
    Tak jsi podle výsledků urval prvenství v A5, gratuluju. Bylo vás tam víc, jak ti dva v cíli?

Zanechat komentář:

• Pertlicek
    replied
    Tak jsme se vrátrili z Oberlandu....Všechno dobře dopadlo...Soutěž krásná,počasí při samotnýchzovodech už slunečené před tím déšť...
    Bylo hodně vytahaného bláta,jedna vložka byla pod ledem..Jinak pěkné svezení..

Milan Liška měl prvné den problémy s motorem,tak trochu ztratil..

Zanechat komentář:

• pepa
    replied
    1. ZELTNER/ZELTNER 01h07'09''1
    2. GASSNER/SCHRANKL +00'39''3 +00'39''3
    3. STöLZEL/WINDISCH +02'15''4 +01'36''1
    4. GERST/NEIDHöFER +02'21''5 +00'06''1
    5. DOBBERKAU/WEIß +02'30''5 +00'09''0

Zanechat komentář:

• Foly
    replied
    Jiri, kdy ty vlastně spíš? V noci přijedeš z Šumavy a nad ránem píšeš o Německu. Nahoďte odkaz.

Zanechat komentář:

• pepa
    replied
    Zeltner, ne zaltner...
    a jinak tam skoro pulka uz vipadla... je tam prej taky dost hnusny pocasi, semtam i docela led atd.

Zanechat komentář:

• jiri
    replied
    Německé mistrovství

Po RZ 1, na prejezdu, se bez varovani zastavil motor WRC Octavie KAHLEMU a po pokusu o nastartovani konstatoval ztratu tlaku oleje a odstoupil. Po 1. dni vede Zaltner

Zanechat komentář:

• malamut
    replied
    Vypadá fakt pěkně, mooooc pěkně...

Zanechat komentář:

Working...
X