Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Německé mistrovství

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Ahoj, chystám se vůbec poprvé na Lausitz Rallye, nicméně plánování mi ztěžuje nedostupnost map na internetu, kde prý údajně ani nebudou. Jet dvě hodiny na německou pumpu jen kvůli programu, kde jsou mapy RZ se mi úplně nechce, tak se chci zeptat zkušenějších s touto soutěží, zda náhodou nemáte nějaké tipy na dobrá místa? Díky.
    "If you no longer go for the gap that exists, you are no longer a racing driver." - Ayrton Senna

Komentář

• Mapy RZ nejsou ani v programu. V loňském byla velká foto mapa celého území s vyznačenými body - divácká místa a ke každému diváckému místu byl uveden obrázek s detailem. Toť vše. A v některých místech ani nešlo popojít po trati RZ. Pořadatelé to hlídali. Super byl úsek kterému říkají aréna - předpokládám, že to podle harmonogramu bude RZ 1 a RZ 2 v pátek a část RZ Sprey v sobotu - tam byla auta vidět několikrát, je to část nějakého polygonu. Další dobré místo je na RZ 8 přístup z diváckého místa 9 - jít kus proti RZ a auta se tam potkávají - jsou vidět 2x. Takto to bylo loni a letos budu kupovat program až na místě a budu doufat, že to bude stejné. Pozitivní je, že je soutěž velmi kompaktní a přejezdy jsou pouze v řádu minut.
      Naposledy upraveno Poky; 29-10-19, 14:55.
      Podpisové karty na výměnu: http://podpisovky.rajce.idnes.cz/

Komentář

• Ten samý problém jsem řešil na Erzgebirge i 3Städte. Nakonec jsem napsal na organizátory, že tam nepojedu, když mi nepošlou pořádné mapy, abych si to mohl naplánovat předem. A poslali mi (z obou rally) celý program v .pdf. Tak to zkus.

Komentář

• Z programu se toho skutečně moc nedozvíš (to co jsme v něm loni našli, je v příloze), každopádně naplánovat se to dá. Koukni na loňské mapy https://www.rally-maps.com/Lausitz-Rallye-2018 některé RZ se opakují. My jsme loni jeli bez plánování a dopadlo to dobře, přejížděli jsme mezi RZ Reichwalde a Sprey, viděli jsme 4 kompletní průjezdy a v ničem nebyl problém. Nesetkali jsme se s tím, že by se podél RZ nesmělo nikam chodit, ba naopak, jít jsi mohl kam jsi chtěl a sledovat se dalo doslova z krajnice.
          Loni jsme viděli tohle https://youtu.be/9xzH9BK9u4g podle letošního harmonogramu by se všechny místa měly jet i letos. I když kdo ví, jak buldozery namotají Sprey letos :-D.
          Přiložené soubory
          FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

• záběry z videa:
            čas 0:27 51.3879403N, 14.6427408E
            čas 0:34 51.3884725N, 14.6498325E
            čas 1:25 51.3859417N, 14.6439692E
            čas 3:02 51.3870614N, 14.6486308E
            čas 3:34 51.3872642N, 14.6428106E
            čas 4:02 51.3865308N, 14.6432717E
            většina ostatních je z RZ Sprey, kde si každý najde to svoje, stačí trochu popojít. Místa, kde auta vidíš minimálně 2x (někdy i 3x) během jednoho průjezdu, nejsou na téhle RZ vůbec ničím zvláštním ;-).
            FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

• Díky pánové za rady, fotky, video a souřadnice Mě se podařilo dostat z pořadatelů dvoustranu s celkovým plánkem, protože o mapě se příliš mluvit nedá Ale pro nějakou představu to stačí.
              Tady je odkaz
              "If you no longer go for the gap that exists, you are no longer a racing driver." - Ayrton Senna

Komentář

• Tak jsem byl po dlouhé době v Německu na ADAC 3-Städte-Rallye 2019 nebot se to jelo u hranic a už mi tam zase dlouho neuvidí . Co předvádí Němci s mapama to je hnus zlatý vypracovaný Český programy a informace přes internet včas u nás . Vlastně ani lidi moc na mistrák nebylo asi je to nezajímá . Jinak se mi závody nelíbyli málo vozidel ,jen pár R5 , Opel Adam Cup kdyby tam nebyli český posádky tak by to bylo nezáživný , celkově - že je to jejich velký mistrák spíš ostuda v porovnání podle českých soutěží a to chtěli za tu bídu ještě platit , ale vždy jsme se tomu vyhli. .

Komentář

• Jojo, tady se nadává na služby kolem soutěži, ale myslím si že v porovnání s okolními státy jsme absolutní špička co se týče kvality startovního pole, informaci, divackyma pruvodcema atd. Prostě jsme na tom velice dobře a je třeba si toho vážít
                  ​​​​​​

Komentář

• Ahoj,chystate se někdo na Lausnitz rally 2021 ? Očkování nebo testy,to mě je jasný,ale jak vstupenky a mapy,bude se to teď kupovat online? nebo jako obvykle před servisem? :-)

Komentář

• Původně odeslal rallyfansR5 Zobrazit příspěvek
                      Ahoj,chystate se někdo na Lausnitz rally 2021 ? Očkování nebo testy,to mě je jasný,ale jak vstupenky a mapy,bude se to teď kupovat online? nebo jako obvykle před servisem? :-)
                      Od 28.10. se budou na internetu prodávat personifikované vstupenky na jméno. Na místě se člověk prokáže očkováním, proděláním nemoci /ve stanovené lhůtě/ nebo denním testem /platnost 12hod/. Testy se budou provádět i na místě. Víc bude známo 27.10. Každopádně pro očkované žádný problém.

Komentář

• Oprava pro rallymag2: správně je personalizované vstupenky.

Komentář

• Původně odeslal rallymag2 Zobrazit příspěvek

Od 28.10. se budou na internetu prodávat personifikované vstupenky na jméno. Na místě se člověk prokáže očkováním, proděláním nemoci /ve stanovené lhůtě/ nebo denním testem /platnost 12hod/. Testy se budou provádět i na místě. Víc bude známo 27.10. Každopádně pro očkované žádný problém.
                          S očkováním není problem,to mám,a jak to bude s dětma? syn ma deset let,stačí test? A se vstupenkou dostanu nějak i mapy? Chtěl bych se tam jet podivat,ale zatim mě to přijde trochu složité a na strankach zatim moc info není :-)

Komentář

• Komentář

• Tady je pro neznalé jazyka video...

In diesem Video erklären wir euch, wir ihr eure Tickets für die Lausitz-Rallye bestellen könnt.

Komentář

• Původně odeslal rallymag2 Zobrazit příspěvek
                                Tady je pro neznalé jazyka video...

https://www.youtube.com/watch?v=OUaS...Lausitz-Rallye
                                Díky,návod dobrej,tak já to skusim. To bude sranda. Na Lauzitsu už jsem byl asi třikrat,ale to bylo ještě za normálních času,tak uvidíme. :-)

Komentář

Working...
                                X