Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rakouské mistrovství

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Waldviertel - W4 letos netradičně již příští týden,ale ofiko stránky jaksi mrtvé.Pojede se vůbec?

Komentář

• W4 se pojede. Ted v pondělí 22.5. byla uzávěrka přihlášek. Jinak jedna ze zkoušek se pojede v areálu lomu. Ještě tedy není harmonogram, ale jede se a to i v rámci Pirelli Gravel champ.....

Komentář

• A ta startovka - radost pohledět, po pár letech jsem se tam moc těšil, ale??? Polovina Rakušáků asi zapomněla že se jim jede meisterschaft a žádný Čech na startu tak hurá do Plzně.

Komentář

• Startovka asi pamatuje i lepší ročníky, ale s ohledem na to, že z Moravy je to “přes kopec” tak letos opět jedeme. Apropo ví někdo o kempu v blízkosti konání rally? Při zběžném hledání jsem nic moc nenašel…

Komentář

• Mám rád túto pohodovú súťaž. Chodím tam pravidelne. Bohužiaľ tento rok je to spolu so Sardoškou. Výber padol na Sardošku.

Komentář

• No není to žádná hitparáda. Přiznám se, že jsem namlsaný teď po Rajdu Polském , nicméně stejně jako Kanecz to mám jako moravák relativně kousek, bydlení za hubičku a prostě to tam mám rád ... :-) Dříve samozřejmě startovky byly lepší a pestřejší, ale furt je to šoto a erzety znám.... A hlavně poprvé se jede když je teplo :-)

No a jen tak pro zajímavost v roce 2021 bylo 59 posádek , v roce 2019 55 posádek , v roce 2018 kdy to tedy nebylo v ÖRM jen 33 posádek
              Roky 2020 a 2022 se nejelo....

Takže si myslím že 47 posádek není taková hrůza :-)
              Naposledy upraveno JuraRS; 25-05-23, 09:47.

Komentář

• Už je venku i časový harmonogram.. má někdo nějaký tip nejlépe na nějaký hezký skok? Zejména název Little Finland zní slibně .... Byl jsem v roce 2019 a byla to paráda.. šoto je šoto..
                !!!GO VALDA GO!!!

Komentář

• Původně odeslal maca300 Zobrazit příspěvek
                  Už je venku i časový harmonogram.. má někdo nějaký tip nejlépe na nějaký hezký skok? Zejména název Little Finland zní slibně .... Byl jsem v roce 2019 a byla to paráda.. šoto je šoto..

Z mých pouze pár absolvovaných ročníků můžu dát tip na menší ale rychlý skok na Little Finland (pokud se pojede ve směru jako 2019) zde
                  Pozice na mapě
                  48.5493722N, 15.6052668E​

Komentář

• Ale zkušenějších zde se zeptám, tipy na sobotní dopoledne v první části RZ GH Staar a především na RZ Weinbergdorf-Schiltern? U druhé zmiňované znám vracák u startu, ale na obou bych preferoval spíše nějaký rychlejší úsek s horizontem nebo nějaké rychlé protahováky… Předem dík za jakékoliv tipy ;-)
                    PS: Obejdu se bez diváckých míst, ba naopak, preferuji spíš klid někde mimo.
                    Naposledy upraveno Kanecz; 26-05-23, 10:15.

Komentář

Working...
                    X