Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ireland rally

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• ireland rally

Vcera jsem koukal na tv na Killarney Rally of the Lakes, nebo jak se to jmenuje, a div mi pri prujezdu jednoho Subaru nevypadly oci. Nedalo mi to a zastoural jsem si v netu. Co tomu rikate???

Už s nim jel tušim že letos Monte Carlo...mě se to zbarvení vůbec nelíbí...na tom subaru to vůbec nesedí...

Komentář

Jojo vypadá to děsně... Jinak jezdí s tím Emanuel Boland a je to patrně jediné Subaru Impreza WRC 04 s pravostranným řízením.

*JH*Zlín*
      To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.

Komentář

quote:
        Jojo vypadá to děsně... Jinak jezdí s tím Emanuel Boland a je to patrně jediné Subaru Impreza WRC 04 s pravostranným řízením.

*JH*Zlín*
        jojo Boland už sem si vzpoměl ale neni to Emanuel ale Eamon...to jen tak pro přesnost ))

Komentář

Jojojo, sorry, já to (motýla) Emanuela zachytil někde na nějakém foru o Monte Carlu, tož už mu to zůstalo

*JH*Zlín*
          To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.

Komentář

vypada to divne a hlavne ta podobnost s barvama nekdejsiho Skoda Matador teamu je zarazejici... si nemohli vymyslet neco svyho?
            A nebo ho sponzorujou a nechtej aby se o tom vedelo. :-)

Komentář

Working...
            X