Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Silk Way Rally 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Silk Way Rally 2010

Pomaličku se nám blíží nový ročník Silk Way Rally, tak jsem si dovolil založit téma k této soutěži. Letos se v závodě představí několik nových strojů, nových jezdců - hlavně z Ruska. Více informací naleznete na ofiko stránkách soutěže:

Zveřejnění startovky: 1.9.

Re: Silk Way Rally 2010

Tak na oficiálních stránkách se startovkou zaspali, takže alespoň kategorie kamionů ze stránek loprais Tatra Teamu:

Komentář

tak Aleš to bude mít hodně těžké proti Kamazu v plné polní. Pro zajímavost, jeden z jejich vozů by měl být na zkoušku vybavem motorem Cumins...
      Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Ani se nedivím, že se nikde neobjevila startovka Silk Way. Účast je chabá a proti továrním týmům Red Bullu, jak kamionů, tak mezi vozy, asi nikdo nebude mít šanci. Přidávám odkaz na článek, který důvody neúčasti špičkových týmů a jezdců rozebírá:

zdroj: www. marathonrally.com

Komentář

tak ono u Čechů se těm absencím ani moc nedivím, Macík se chtějí soustředit až na Dakar, Letka dávali do pořádku auto po Dakaru a CDT opět laborují s motory, po nespokojenosti s Deutzama letos pojedou CATy
          Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Tak první etapa je za námi, hodnocení od Aleše Lopraise zde: http://loprais.cz/loprais/index.php?...&id_clanku=669.

Komentář

Sestrihy na STV3 se daji sledovat jen live nebo i z nejakeho archivu? Nevite nekdo? Patral jsem, ale nevypatral.

Komentář

barban: Mrkni na oficiální stránky STV3. Mohlo by to tam někde být.
                Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Working...
                X