LEAG je označení elektrárny Boxberg, všechno se jede na jejích pozemcích. Informace pro diváky nečtu, mám místa na která chodím a neřeším, jestli je to nebo není divácké místo. Nikdo mě nikdy odnikud nevyháněl. Pivo si dám doma po závodech. Mapy se dají použít z roku 2021 na rally maps.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Lausitz Rallye 2022
Collapse
X
-
Kenny, nevím jestli je to pro letošní rok novinka, nebo to tam psali každý rok (já na stránkách hledal vždy jen harmonogram) , každopádně se nám ještě nestalo, že by nám vzali pivo od huby (narozdíl od trajektu do Finska
). Diváckých míst se taky nemusíš bát, tady to funguje spíš tak, že je to místo, kde se dostaneš k RZ a pak si jdi kam chceš. Není problém jít klidně kilometr i víc jakým koliv směrem a nikdo se tě nevšimne . Oproti jiným Německým soutěžím je tahle hodně free
(blízkost k hranicím s Polskem se zřejmě nezapře
) . Aspoň vždy byla, loni jsme vynechali, tak snad se toho moc nezměnilo. Já osobně mám tuhle soutěž hodně rád.
Naposledy upraveno alesk; 26-10-22, 18:10.FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme
Komentář
-
Asi jsem se nechal unyst svoji prvni a zatim posledni nemeckou soutezi. A to jsme v Nemecku ani nebyli.
Nevydavani map vnimam jako snahu o obstrukci, signal, ze nejsem vitan. Stejne tak ty informace pro divaky, jak jsem psal v minulym postu. Pristup k informacim o produktu az po jeho zakoupeni pak povazuju za prasarnu, ktera do civilizovanyho sveta nepatri.
Pak si taky uvedomuju, ze nas pristup, kdy si kazdej muze trajdat po lesich a lukach jak chce, je ve vetsine zapadnich zemi neco nepredstavitelnyho. Ale nejvic me odrazuje ten zakaz koureni.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
Jak je to s kouřením opravdu nevím, ale vzhledem k tomu, že se pohybuješ v okolí uhelné elektrárny, je to asi takovej sichr, kdyby náhodou. Fakt jsem tam nikdy neviděl, že by pořadatel naháněl díváka se žvárem v ruce. Ono to bude možná tím, že i těch pořadatelů tam moc nebýváFANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme
Komentář
-
Už jsem to psal, pohybujeme se na soukromých pozemcích a pravidla si určuje majitel. Vzhledem k typu zalesnění, které je náchylné k zahoření, množství trubek, kde proudilo nevím co, stovky kilometrů různých kabelů atd. je to opatření ze strany pořadatele pochopitelné. Jak píše Alesk, tak nikdo nikoho kvůli cigaretě asi nebude uhánět. Od roku 2004, kdy jsem tam byl myslím poprvé je zabezpečí trati každoročně lepší. Vloni to zase o kousek postoupilo dál. Pořád je to ale pohodová soutěž, kde nikdo nikoho zbytečně nebuzeruje a míst ke koukání je spousta.
Komentář
-
Lístky máme koupené. Odkaz na ten program je všechno, co dostaneme? On se teda dá zjistit i bez ticketu, ale ty popisy jsou vše, co nám sdělí? Žádné náčrty map alespoň?
Třeba DM 1 na Mulkwitz. Kdyby nebyly mapy na netu z minulých let, tak jak mám vědět, kám mám přijet? Což ve finále stejně nevím, kde se do DM vjíždí..
Komentář
-
Původně odeslal tedyn Zobrazit příspěvekLístky máme koupené. Odkaz na ten program je všechno, co dostaneme? On se teda dá zjistit i bez ticketu, ale ty popisy jsou vše, co nám sdělí? Žádné náčrty map alespoň?
Třeba DM 1 na Mulkwitz. Kdyby nebyly mapy na netu z minulých let, tak jak mám vědět, kám mám přijet? Což ve finále stejně nevím, kde se do DM vjíždí..
Komentář
-
Původně odeslal rallyfansR5 Zobrazit příspěvek
Buď v klidu,všechno tam je značený. Přijedeš do Boxbergu a u cesty budou rozcestníky a vybereš si kam chceš jet.
Komentář
Komentář