Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Lausitz Rallye 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Za jak dlouho vám přišli lupeny na mail? Objednávka proběhla v pohodě, platba odešla a na mailu zatím nic (placeno asi před hodinou)
    FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

Nám přišly do minuty. Ihned po platbě. Nezadali jste špatný e-mail? Ale mám pocit, že to rovnou po platbě házelo na link s QR kódy. A až potom e-mail.

Komentář

Původně odeslal alesk Zobrazit příspěvek
        Za jak dlouho vám přišli lupeny na mail? Objednávka proběhla v pohodě, platba odešla a na mailu zatím nic (placeno asi před hodinou)
        Obratem

Komentář

Pro ty,kdo se dotazovali na koureni a piti. Jsem na sejku. V okoli asi 20 lidi. Tri kouri,par jich pije pivo a jeden ma v ruce lahev neceho ostrejsiho...

Komentář

Dají se koupit lístky na místě díky za info

Komentář

Původně odeslal Míla Rs 2004 Zobrazit příspěvek
              Dají se koupit lístky na místě díky za info
              Na místě, v autě, ve vlaku, v autobusu, v tramvaji, pěšky...ALE jen přes internet /nic složitého, zvládl by to žák 2. třídy ZŠ, pokud by měl platební kartu/.

Už to tady padlo několikrát a je to i na oficiálních stránkách https://www.lausitz-rallye.de/en/spectators/tickets už poměrně dlouho. Lístek přijde obratem s stačí mít v telefonu QR kód.

Hlavně nejezdit na přístupovou cestu k RZ bez QR kódu, zdrží to jen ostatní!!!!!!!!!!!

Komentář

Původně odeslal rallymag2 Zobrazit příspěvek
                Pro ty,kdo se dotazovali na koureni a piti. Jsem na sejku. V okoli asi 20 lidi. Tri kouri,par jich pije pivo a jeden ma v ruce lahev neceho ostrejsiho...
                Jj, cígo a foťák jsem si už taky rozjel pivo zatím ne, před devátou nepiju, nejsem prase.
                Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Working...
                X