Pro ty,kdo se dotazovali na koureni a piti. Jsem na sejku. V okoli asi 20 lidi. Tri kouri,par jich pije pivo a jeden ma v ruce lahev neceho ostrejsiho...
Jj, cígo a foťák jsem si už taky rozjel pivo zatím ne, před devátou nepiju, nejsem prase.
Na místě, v autě, ve vlaku, v autobusu, v tramvaji, pěšky...ALE jen přes internet /nic složitého, zvládl by to žák 2. třídy ZŠ, pokud by měl platební kartu/.
Pro ty,kdo se dotazovali na koureni a piti. Jsem na sejku. V okoli asi 20 lidi. Tri kouri,par jich pije pivo a jeden ma v ruce lahev neceho ostrejsiho...
Díky chlapi. Nikdo to tu neřešil doteď, tak jsem se zeptal při mé premiéře.
Doufám, že si to užijeme se vším všudy. Jen kdyby se to počasí chtělo umoudřit. Podle předpovědi nic moc
Buď v klidu,všechno tam je značený. Přijedeš do Boxbergu a u cesty budou rozcestníky a vybereš si kam chceš jet.
Divil jsem se, že s tím někdo přišel tak pozdě. Značení je skutečně super, nikdo nezabloudí a dostane se, kam je potřeba. Navíc je všechno od servisu dostupné v řádu jednotek minut.
Lístky máme koupené. Odkaz na ten program je všechno, co dostaneme? On se teda dá zjistit i bez ticketu, ale ty popisy jsou vše, co nám sdělí? Žádné náčrty map alespoň?
Třeba DM 1 na Mulkwitz. Kdyby nebyly mapy na netu z minulých let, tak jak mám vědět, kám mám přijet? Což ve finále stejně nevím, kde se do DM vjíždí..
Buď v klidu,všechno tam je značený. Přijedeš do Boxbergu a u cesty budou rozcestníky a vybereš si kam chceš jet.
Lístky máme koupené. Odkaz na ten program je všechno, co dostaneme? On se teda dá zjistit i bez ticketu, ale ty popisy jsou vše, co nám sdělí? Žádné náčrty map alespoň?
Třeba DM 1 na Mulkwitz. Kdyby nebyly mapy na netu z minulých let, tak jak mám vědět, kám mám přijet? Což ve finále stejně nevím, kde se do DM vjíždí..
Zanechat komentář: