Oznámení

Collapse
No announcement yet.

BP Ultimate Acropolis Rally 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• BP Ultimate Acropolis Rally 2008

Vím že ja květen daleko, ale chtěl bych se zeptat jestliš někdo nepojede a taky jestli by sem někdo nedal něaké tipy a rady.

Dík
    56

Hlasování ukončeno.

„V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“

Re: BP Ultimate Acropolis Rally 2008

jet asi ne ale lepsi letet vejdes se do 4 tis za let do aten a zpet,auto taky neni moc.mozna se na to dam a poletim.
    Neber život tak vážně,stejně z něho nevyvazneš živ

Komentář

Taky se letos chystáme na akropolis (3 auta).cestu plánujeme trajektem z Benátek(auto + 4os. = 400euro bez kajuty - tzn s benzínem a poplatkama do 5tis.na osobu.info skrz kempování,permice (pokud tam mají) atd bych taky uvítal. díky

Komentář

kdyz jsem tam byl asi pred peti lety tak jsme spali primo na trati a nikdo nic nerekl.

Komentář

No já plánuji že pojedu autem ale nevím jestli budeme potřebovat víza nabo tak něco.
          „V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“

Komentář

Víza přes Srbsko a Makedonii nejsou potřeba žádná, cesta je skoro na 24 hodin. Vstupenky, permice a podobné nejsou potřeba, pokud ovšem nechcete na speciálku na stadionu. Spaní je nejlepší na erzetě, večer v klídku moře. Nás to loni ve třech lidech vyšlo tuším na 5,5k. Doporučuji přečíst předloňský deníček.

Komentář

ses si naprosto jisty s tou makedonii me tam otocili a nepustli,ale uz je to doba?

Komentář

Sice jsem skoro celou cestu prospal, ale to, že jsme jeli přes Makedonii, vím určitě. Píšeš, že už je to doba - kdybys kouknul do toho deníčku (z roku 2006), našel bys tam tohle:
                Další změnou byla skutečnost, že Makedonie letos nepožaduje víza, které bylo možno získat pouze ve Vídni, a proto jsme rozhodli o projetí touto, po rozpadu Jugoslávie málo navštěvovanou zemí, místo loňského dobrodružství na jihovýchodě Bulharska.

Komentář

Moc děkuji s tím deníčkem

Komentář

jj, my tam taky byli, ale já jsem s tou pamětí na ty roky moc špatnej takže v roce, kdy jel kresta u forda jeli jsme Mercedesem Vito, 6-ti místným, přes bulharsko a až na menší buzerace na hranicích (typu vystoupit, ukázat se, nastoupit, po 50m u další budky znova...) všechno v pohodě. cesta v kuse cca 22 hod. jak píše stanis, večer spaní na pláži, což je pohoda, žádný problém. erzety skoro bez lidí (aspoň my měli), tratě parádní, lidé otevřený, vstřícný. a vyšlo to velmi levně, na místě jsme kupovali jen sýr, víno a piva a já to celý spláchnul do 4000,-Kč. takže řecko doporučuju, klidně bych jel znova.
                    chlebíček - furt ve smyku

Komentář

Makedonie je v poho.Byl sem loni v Řecku na dovči.Autobusem opravdu 24 hodin.

Komentář

No to je dobrý, je brzi ale zajímalo by mne kolik tam pojede čechů

Komentář

Kdo má zkušenosti s půjčením auta v Řecku? Plánujeme to tak udělat, jen by mě zajímala jedna věc a to, jestli může auto z půjčovny na nezpevněný povrch. RZty nejsou v Řecku pokud vím, žádná snadná "procházka". Někde jsem slyšel, že je to u půjčoven problém a podmínky to zakazují. Samozřejmně mě napadá, že se na taková pravidla vykašleme a RZty si s tim najedem, ale taky mi něco řiká, že je lepší se předem zeptat zkušenějších

Komentář

můj článek z loňska:
                            Rally-Mania.cz, Rally, RallyCross, Fotogalerie, Fotografie, Kalendáře, Bodování, Partnerské posádky, Soutěž o svezení, WRC, Česká rally, Dakar, IRC, Mistrovství světa, Intercontinental Rally Challenge, RallyRaids

pokud jde o to auto, kromě jednoho místa jsem dojeli k RZ vždy po asfaltu... jen jednou jsme jeli po šotolině, a to byly prdy - opravdu rozbitý, asi 10km, ale jedeš pomalu a dá se to, i s tím Getzem

ovšem najet si erzetu, zůstat tam a po skončení se po ní vrátit, to bych asi nědělal, závoďáci udělaj dost hluboký koleje - to bych neriskoval... anebo si pučit jeepa

Komentář

jinak řecko, z toho co jsem dosud viděl, zatím jasně nejhezčí soutěž

skvělá příroda, moře, skvělý jídlo, dobrý pivo v půlitrech vytáhlých z mrazáku, skvělí lídé...

Komentář

Working...
                              X