Tak koukam, že pátek a neděle jsou stejný jako vloni, akorát Cirkus bude jenom jednou. K sobotě bude tradičně patřit Bosenberg a Panzerplatte, nově pořadatelé zařadili Freisen a Birkinfelder Land, naopak zmizela moje oblíbená St.Wendeller Land.
Souhlas s Harald Ludanek,když jsem na soutěži a on tam startuje,tak se stydím,že je můj krajan.Do Německa jsme už letos nechtěli,jezdíme tam od r.2002,letos jedeme Sardu a Jezera,ale po vypuštění informace,že se tam Karlíček chystá,asi přehodnotíme situaci a tu jeho ostudu si nenecháme ujít,i přesto,že už nás Skopci s jejich přemírou snahy o organizaci pěkně s....
ander2: Nevím proč by ses měl stydět?!? Já osobně jsem rád za každou českou posádku na startu - ať už to byl třeba Kopec, Prst, Kresta, Vojtěch, Valda, Liška a další... Vsadím se s tebou o co chceš, že u Porta Nigry bude mít Karel srovnatelný aplaus s Loebem a spol
Loni jsme stali nekde mezi vinicema, kde vsichni na centimetry precizne projizdeli nebo prosmykovali klasickou pravouhlou zatacku, ve ktere celou vnitrni stranu tvorily rady vinic ... neuletel z nich ani listecek ... dokud neprijel pan Liska - ten zatocil, ale ne uplne idealne, nicmene to nechal byt, uplne zbytecne pokacel krajni stromky a odjel ... musim rict, ze jsme se drzeli za hlavu a bylo nam trochu hanba. Jiny slon v porcelanu tam nejel. Ale v zadnem pripade to neznamena, ze bychom mu na dalsich erzetach nefandili!
barban: Je pravda, že po přečtení přízpěvku od standak/a mne také uvízlo jedno jméno v mozku a je to právě tebou zmiňovaný pan Liška. V těchto případech se musím zastat ander2 (ale tím nemyslím Trněného, tam je to trošku jinak nicméně atraktivnost jeho průjezdů je také mizerná a nepsal bych to kdyby tomu alespoň "odporovaly" výsledky)
Komentář