Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• ufozt
    replied
    Re: ADAC Rallye Deutschland 2008

Aleši, to video je paráda. Krásně vzpomínám na vlastní účast vloni. Když jsem viděla tu rampu a slyšela ty randály, šel mi mráz po zádech jako v roce 2007 přímo na místě! Fakt super atmoška.

Mám otázečku, v té druhé části je tam v noci jakási rudá záře. Pro nezasvěcené, co to bylo?

Zanechat komentář:

• ralmen
    replied

za fotky neděkuj.. to je samozřejmost! aspoň našli nějaké uplatnění... lepší než se jenom válet na netu.. jinak to videjko je super!! moc se vám povedlo!

Zanechat komentář:

• alesk
    replied
    ADAC Rallye Deutschland 2008

Neuvěřitelné se stalo skutkem! Po měsíčním trápení s technikou jsem konečně dobojoval s videem z Dojčlandu. Už je to tedy vzpomínka na letošní ročník . Video je rozděleno na dvě části, protože pro youtube je moc dlouhé. Záčátkem přístího týdne bude video (vcelku a v lepší kvalitě) ke stažení na rallyvidea.com.

Nechybí ani záběry na poslední minuty Shackiho židličky .

PS. Ještě bych chtěl poděkovat ralmenovi a ABXovi za dodání některých fotek do videa.

video ke shlédnutí zde: 1.část ,2.část

Zanechat komentář:

• ralmen
    replied

čááu!! jj chodím sem netrpělivě skoro každý den a pokaždý odcházím "neveselý".. kdyby se k tobě nedostali od Aleše moje fota z německa tak tady jsou : http://ralmen.rajce.idnes.cz/ADAC_Ra...tschland_2008/

dával sem to tam na 2x

Zanechat komentář:

• wrc_sklendy
    replied

Ahoj kluci,také jsem to všude hledal a nic jsem nenašel.Asi to tam (Shacki ) nedal zatím.Mějte se....

Zanechat komentář:

• ralmen
    replied

Chci se zeptat jestli se tu tedy někdy objeví ta zvuková náhrávka z té "registrace" z louky nad vinicemi??

Zanechat komentář:

• rallye-vid
    replied

Hi there

my small Video is done.

Low quality on youtube: http://www.youtube.com/watch?v=IagzcN6XniU

Download HQ (98 MB, *.avi, 8 Minutes):

rapidshare

or

megaupload

Cheers
    Naposledy upraveno rallye-vid; 27-08-08, 21:12.

Zanechat komentář:

• renny.enny
    replied

Moje první rallye, brutálně mě to chytlo, nikdy už snad nebudu mít takové zážitky... po cestě domů jsem přemýšlela, že bych začala taky jezdit,ale jedině jako spolujezdec, ten má mnohem víc povinností.. třeba za 1, 2, 3, 4, ....... 97, 98, 99, a ještě sehnat ženský na večer, což jako asi u mě by byl problém,ale klidně bych si do toho auta sedla, musí to být skvělí, docela jsem jim záviděla.. je to prostě adrenalin.. bomba... příští rok jedu zase, kamkoliv !!! mimochodem, foťák si nějak neodpočinul...

Zanechat komentář:

• darkstar1986
    replied

i´ve got some more pictures online, from satturday´s stages, bosenberg 1&2 and panzerplatte 1&2 :

www.[color=Red]rallye[/color]-mad.com

deutschland rallye 08

Zanechat komentář:

• tangoteam
    replied

Ahoj,

From here you can find photos from ADAC Rallye Deutschland 2008.
    Welcome to see our gallery

BR,

Tango Team motorsport

Zanechat komentář:

• stanis
    replied

Stránku rally.stanis.info neznáš? Tam to někde je...

Zanechat komentář:

• Robin
    replied

Původně odeslal pajik Zobrazit příspěvek
    mrkni sem..tam máš všechny Eurosportácký sestřihy... http://www.rallytorrents.com/
    Noooo to je fajn že se to dá odněkud stáhnout,ale já torrentům moc nerozumím,,,,,,nebyl by nějaký rapidshare?

Zanechat komentář:

• alesk
    replied

JO!! Když spíš pod širákem, tak se docela hodí . Na Bohemce mi byla v noci zima na hlavu, tak jsem si ho v noci na Drontálu nechal a všechno bylo v pohodě. Je pravda že je trochu větší, ale dá se to.

Zanechat komentář:

• MravenecZ
    replied

Hele, v těch kloboukách se i spí?

Zanechat komentář:

• standak
    replied

Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvek
    A ještě bude jedno překvapení - byl proveden zvukový záznam akce, především kecy Karla Pí***y, je to brutál, počkejte, až se to sestříhá))
    To bude vážně bruntál!
    Kdopak pořizoval audio nahrávku? Jen se přiznejte

Zanechat komentář:

Working...
X