Re: ADAC Rallye Deutschland 2008
Aleši, to video je paráda. Krásně vzpomínám na vlastní účast vloni. Když jsem viděla tu rampu a slyšela ty randály, šel mi mráz po zádech jako v roce 2007 přímo na místě! Fakt super atmoška.
Mám otázečku, v té druhé části je tam v noci jakási rudá záře. Pro nezasvěcené, co to bylo?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
ADAC Rallye Deutschland 2008
Collapse
X
-
za fotky neděkuj.. to je samozřejmost!aspoň našli nějaké uplatnění... lepší než se jenom válet na netu..
jinak to videjko je super!! moc se vám povedlo!
Zanechat komentář:
-
ADAC Rallye Deutschland 2008
Neuvěřitelné se stalo skutkem! Po měsíčním trápení s technikou jsem konečně dobojoval s videem z Dojčlandu. Už je to tedy vzpomínka na letošní ročník. Video je rozděleno na dvě části, protože pro youtube je moc dlouhé. Záčátkem přístího týdne bude video (vcelku a v lepší kvalitě) ke stažení na rallyvidea.com.
Nechybí ani záběry na poslední minuty Shackiho židličky.
PS. Ještě bych chtěl poděkovat ralmenovi a ABXovi za dodání některých fotek do videa.
video ke shlédnutí zde: 1.část ,2.část
Zanechat komentář:
-
čááu!! jj chodím sem netrpělivě skoro každý den a pokaždý odcházím "neveselý".. kdyby se k tobě nedostali od Aleše moje fota z německa tak tady jsou : http://ralmen.rajce.idnes.cz/ADAC_Ra...tschland_2008/
dával sem to tam na 2x
Zanechat komentář:
-
Ahoj kluci,také jsem to všude hledal a nic jsem nenašel.Asi to tam (Shacki ) nedal zatím.Mějte se....
Zanechat komentář:
-
Chci se zeptat jestli se tu tedy někdy objeví ta zvuková náhrávka z té "registrace" z louky nad vinicemi??
Zanechat komentář:
-
Hi there
my small Video is done.
Low quality on youtube: http://www.youtube.com/watch?v=IagzcN6XniU
Download HQ (98 MB, *.avi, 8 Minutes):
rapidshare
or
megaupload
CheersNaposledy upraveno rallye-vid; 27-08-08, 21:12.
Zanechat komentář:
-
Moje první rallye, brutálně mě to chytlo, nikdy už snad nebudu mít takové zážitky... po cestě domů jsem přemýšlela, že bych začala taky jezdit,ale jedině jako spolujezdec, ten má mnohem víc povinností.. třeba za 1, 2, 3, 4, ....... 97, 98, 99, a ještě sehnat ženský na večer, což jako asi u mě by byl problém,ale klidně bych si do toho auta sedla, musí to být skvělí, docela jsem jim záviděla.. je to prostě adrenalin.. bomba... příští rok jedu zase, kamkoliv !!! mimochodem, foťák si nějak neodpočinul...
Zanechat komentář:
-
i´ve got some more pictures online, from satturday´s stages, bosenberg 1&2 and panzerplatte 1&2 :
www.[color=Red]rallye[/color]-mad.com
deutschland rallye 08
Zanechat komentář:
-
Ahoj,
From here you can find photos from ADAC Rallye Deutschland 2008.
Welcome to see our gallery
BR,
Tango Team motorsport
Zanechat komentář:
-
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal pajik Zobrazit příspěvekmrkni sem..tam máš všechny Eurosportácký sestřihy... http://www.rallytorrents.com/
Zanechat komentář:
-
JO!! Když spíš pod širákem, tak se docela hodí. Na Bohemce mi byla v noci zima na hlavu, tak jsem si ho v noci na Drontálu nechal a všechno bylo v pohodě
. Je pravda že je trochu větší, ale dá se to.
Zanechat komentář:
-
Hele, v těch kloboukách se i spí?
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvekA ještě bude jedno překvapení - byl proveden zvukový záznam akce, především kecy Karla Pí***y, je to brutál, počkejte, až se to sestříhá))
Kdopak pořizoval audio nahrávku? Jen se přiznejte
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: