Re: ADAC Rallye Deutschland 2008
ralmen: Fotky moc hezký, těším se na zbytek!
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
ADAC Rallye Deutschland 2008
Collapse
X
-
Jasně, je na druhé fotce za Pištou"Kam jdete, pičinky?" ...
Zanechat komentář:
-
Guest repliedRe: ADAC Rallye Deutschland 2008
On tam s vámi byl Karel P**o?
Tak to jsem o dost přišel, s ním se člověk nenudí
Zanechat komentář:
-
Tak na vaše četná přání posílám nějaké fotky z noční "registrace" nad Dhrontalem. Kdo tam byl, ví o co šlo
A ještě bude jedno překvapení - byl proveden zvukový záznam akce, především kecy Karla Pí***y, je to brutál, počkejte, až se to sestříhá))
Zanechat komentář:
-
pro OSEK
tady zatím jediné co mám z německa.. je to shake, první servis a kousíček zahájení.. je tam toho docela málo, protože jsme to musel dosti probírat (vše se nepodařilo) no snad se to bude líbit až budu mít víc tak to aktualizuju
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Harald Ludanek Zobrazit příspěvek...ale Conradovi fandím už docela dlouho...
Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvekTrautenberk měl ze všech nejaktraktivnější průjezdy vracákama, a to jsem ho myslím viděl ve třech. Podobné je to s Wilsonem, na něho je také v takových místech hezký pohled, ale faktem je, že při pohledu na stopky ztrácí někde jinde.
P.S. Slibuju, že další příspěvky týkající se Conrada, už budu psát do patřičného tématu
Zanechat komentář:
-
Něco málo z pro mě fotogenicky protrápené rally ADAC Rallye Deutschland 2008: http://foto-kasparek.webovastranka.c...utschland_2008 (více v nejbližší době na Autosportu.cz)
Zanechat komentář:
-
-
Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvekTrautenberk měl ze všech nejaktraktivnější průjezdy vracákama, a to jsem ho myslím viděl ve třech. Podobné je to s Wilsonem, na něho je také v takových místech hezký pohled, ale faktem je, že při pohledu na stopky ztrácí někde jinde.
Zanechat komentář:
-
Na adrese http://fotoalba.cz/zmatlopavel je v albu ADAC Rallye pár mých, zdůrazňuji ryze amatérskýchfotek z Deutschland Rallye 2008. Je tam dost fotek z pátečního servisu v Trevíru, Mercier s Veret v akci při výměně kola na RZ Dhrontall a pro ty, kdož odjížděli v neděli a nestíhali slavnostní zakončení několik fotek vítězů
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal standak Zobrazit příspěvekTo by člověk nevěřil, jak rychle se dá změnit názorPo sobotním odstoupení Prsta jsem se rozhodl, že kromě zbývajících našich posádek, budu fandit právě Trautenberkovi, protože zrovna jemu tam skoro nikdo nefandil
Ale vlajkou Zimbabwe jsem mu nemával, to zase ne, jen jsem mu troubil
P.S. Občas toho citróna ale vodil opravdu pěkně (alespoň pro oko diváka)
Zanechat komentář:
-
Video and Pictures from Rallye WM in Germany 2008
Hello to all czech fans !
we have 2 Videos and some Pictures from the ADAC Rallye Deutschland 2008 online !
Join our Website and download some good Videos, Fotos and Wallpapers.
all stuff is for free !!!
visit http://www.rallye-mad.com
Some of our new stuff: IRC: Rali Vinho da Madeira 2008 Video, Pictures from Rally Pehlrimov 2008, France Championat: Rallye Alsace Vosges 2008 Video,
German Championship: Eifel Rallye 2008 some Onboards and
at last Rally WM in Germany Videos anf Fotos.
I hope you like our stuff from Germany.
Greets Daniel
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal ralmen Zobrazit příspěvekpro Fans Osek: fotky z němců budou na netu asi až po Barumce, ale vypálený vám předáme snad na té Braumce jestli se najdem.. ale jeslti berete vlajky tak to nebude asi problém. Video bude také nejspíš až po Barumce, prostě na něj není čas
. Pošli někomu z nás soukromou zprávu s číslem na mobil a pak ti písnem kde budeme v pátek večer spát.
Zanechat komentář:
-
Guest repliedRe: ADAC Rallye Deutschland 2008
Původně odeslal standak Zobrazit příspěvekale nedovedu si představit, že bych si vzal třeba vlajku Zimbabwe a šel fandit Trautenberkovi
A jak na mě koukal, když jsem mu letos v Řecku fandil
btw: Conrad tu ještě nemá vlákno, ale zasloužil by si ho.
Zanechat komentář:
-
pro Fans Osek: fotky z němců budou na netu asi až po Barumce, ale vypálený vám předáme snad na té Braumce jestli se najdem.. ale jeslti berete vlajky tak to nebude asi problém
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: