Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2008

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• standak
    replied
    Re: ADAC Rallye Deutschland 2008

ralmen: Fotky moc hezký, těším se na zbytek!

Zanechat komentář:

• Shacki
    replied

Jasně, je na druhé fotce za Pištou "Kam jdete, pičinky?" ...

Zanechat komentář:

• Harald Ludanek
    Guest replied

On tam s vámi byl Karel P**o?
    Tak to jsem o dost přišel, s ním se člověk nenudí

Zanechat komentář:

• Shacki
    replied

Tak na vaše četná přání posílám nějaké fotky z noční "registrace" nad Dhrontalem. Kdo tam byl, ví o co šlo

A ještě bude jedno překvapení - byl proveden zvukový záznam akce, především kecy Karla Pí***y, je to brutál, počkejte, až se to sestříhá))

Zanechat komentář:

• ralmen
    replied

pro OSEK

tady zatím jediné co mám z německa.. je to shake, první servis a kousíček zahájení.. je tam toho docela málo, protože jsme to musel dosti probírat (vše se nepodařilo) no snad se to bude líbit až budu mít víc tak to aktualizuju

Zanechat komentář:

• standak
    replied

Původně odeslal Harald Ludanek Zobrazit příspěvek
    ...ale Conradovi fandím už docela dlouho...
    Já od letošního prvního průjezdu Panzerplatte

Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvek
    Trautenberk měl ze všech nejaktraktivnější průjezdy vracákama, a to jsem ho myslím viděl ve třech. Podobné je to s Wilsonem, na něho je také v takových místech hezký pohled, ale faktem je, že při pohledu na stopky ztrácí někde jinde.
    Jó Shacki, ještě o jednom, komu šli vracáky a stopky byly proti němu, bych věděl... Ale to zde vážně dál rozebírat nebudem.

P.S. Slibuju, že další příspěvky týkající se Conrada, už budu psát do patřičného tématu

Zanechat komentář:

• krb
    replied

Něco málo z pro mě fotogenicky protrápené rally ADAC Rallye Deutschland 2008: http://foto-kasparek.webovastranka.c...utschland_2008 (více v nejbližší době na Autosportu.cz)

Zanechat komentář:

• stanis
    replied
    ADAC Rallye Deutschland 2008

Zanechat komentář:

• stanis
    replied

Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvek
    Trautenberk měl ze všech nejaktraktivnější průjezdy vracákama, a to jsem ho myslím viděl ve třech. Podobné je to s Wilsonem, na něho je také v takových místech hezký pohled, ale faktem je, že při pohledu na stopky ztrácí někde jinde.
    Na druhém nedělním Moselweinu měl nejhezčí průjezdy Loeb! Očividně si to už užíval, tahal to po dveřích tam, kde ostatní ani zdaleka ne, až jsem se nestačil divit, jak s tím jede. A to jsem měl výhled asi na tři vracáky a další dvě takové osmičkové zatáčky a už jsem skoro ani nefotil

Zanechat komentář:

• Chorda
    replied

Na adrese http://fotoalba.cz/zmatlopavel je v albu ADAC Rallye pár mých, zdůrazňuji ryze amatérských fotek z Deutschland Rallye 2008. Je tam dost fotek z pátečního servisu v Trevíru, Mercier s Veret v akci při výměně kola na RZ Dhrontall a pro ty, kdož odjížděli v neděli a nestíhali slavnostní zakončení několik fotek vítězů

Zanechat komentář:

• Shacki
    replied

Původně odeslal standak Zobrazit příspěvek
    To by člověk nevěřil, jak rychle se dá změnit názor Po sobotním odstoupení Prsta jsem se rozhodl, že kromě zbývajících našich posádek, budu fandit právě Trautenberkovi, protože zrovna jemu tam skoro nikdo nefandil
    Ale vlajkou Zimbabwe jsem mu nemával, to zase ne, jen jsem mu troubil

P.S. Občas toho citróna ale vodil opravdu pěkně (alespoň pro oko diváka)

Zanechat komentář:

• RallyeDAW
    replied
    Video and Pictures from Rallye WM in Germany 2008

Hello to all czech fans !

we have 2 Videos and some Pictures from the ADAC Rallye Deutschland 2008 online !

Join our Website and download some good Videos, Fotos and Wallpapers.

all stuff is for free !!!

visit http://www.rallye-mad.com

Some of our new stuff: IRC: Rali Vinho da Madeira 2008 Video, Pictures from Rally Pehlrimov 2008, France Championat: Rallye Alsace Vosges 2008 Video,
    German Championship: Eifel Rallye 2008 some Onboards and
    at last Rally WM in Germany Videos anf Fotos.

I hope you like our stuff from Germany.

Greets Daniel

Zanechat komentář:

• alesk
    replied

Původně odeslal ralmen Zobrazit příspěvek
    pro Fans Osek: fotky z němců budou na netu asi až po Barumce, ale vypálený vám předáme snad na té Braumce jestli se najdem.. ale jeslti berete vlajky tak to nebude asi problém
    Pohodička, počkáme . Video bude také nejspíš až po Barumce, prostě na něj není čas . Pošli někomu z nás soukromou zprávu s číslem na mobil a pak ti písnem kde budeme v pátek večer spát.

Zanechat komentář:

• Harald Ludanek
    Guest replied

Původně odeslal standak Zobrazit příspěvek
    ale nedovedu si představit, že bych si vzal třeba vlajku Zimbabwe a šel fandit Trautenberkovi
    Tak vlajku Zimbabwe bych nevytáhnul, už jen proto, že nechci mít v ruce vlajku země, které vládne takový diktátor, ale Conradovi fandím už docela dlouho.
    A jak na mě koukal, když jsem mu letos v Řecku fandil

btw: Conrad tu ještě nemá vlákno, ale zasloužil by si ho.

Zanechat komentář:

• ralmen
    replied

pro Fans Osek: fotky z němců budou na netu asi až po Barumce, ale vypálený vám předáme snad na té Braumce jestli se najdem.. ale jeslti berete vlajky tak to nebude asi problém

Zanechat komentář:

Working...
X