Zdravím všechny!! Já vím, že je brzo, ale příští rok nám svět zavítá k našim severním sousedům. Díky tomu bude svět zápolit nejblíže naší malé zemičce. Po Německu,ale to je přece jenom dál. To stojí za to si udělat výlet nemyslíte???? Prosím Vás tímto tématem, přispějte do debaty Vašimi poznatky a informacemi. Ať se můžeme všichni připravit. Já vím akorát to že se pojede 28.6.2009. Všem dík.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Rally Poland 2009
Collapse
X
-
Re: Rally Poland 2009
Já akorát vím,že to je od nás z Valach ku*****y daleko,ale to je všudepředběžně máme v plánu jet.Proto sem rád uvítal informaci,že Kopná konaná ve stejný víkend požádala o pusunutí o týden vpřed.(Necítím žádný kopaneček vůči skvěle zvládnutému a HOJNĚ navštěvovanému sprintu
)
Trochu strach mám z pověstných polských fízlů,cest a fanoušků.
Ale určitě budu rád za každé nové info )
Komentář
-
Původně odeslal bruce33 Zobrazit příspěvekKde přesně se soutěž prosím jede?? Na kolik to dejme tomu vyjde kilometrů ze Zlína??
Komentář
-
Držím vám všem co se tam chystáte palce.Tato soutěž bude jen pro ty největší drsňáky.Už teď se těším na případný deníček z Polska.
Ps: jako kontrolní otázku do tipovačky bych dal něco v tom slova smyslu,bude překonán světový rekord v počtu vypité vodky v jeden den na jedné akci?
Komentář
-
Neber život tak vážně,stejně z něho nevyvazneš živ
Komentář
-
MS bych si predstavoval trosku v jinacim rozsahu. Sice ve formatu tridenni souteze, ale v patek pouze specialka, vzdyt to je jak u nas barumka nebo bohemka... splnuje to vubec pocet kilometru pro soutez MS? ... trosku jsem z toho harmonogramu zklaman...
EDIT: No proto, teletvtak jako ty jsem si nevsiml datumu v zahlavi
Komentář
-
Je to letosni na příští rok ještě nemají, dal jsem to tu pro představu.
Tady ješte video http://www.rajdpolski.pl/?rally-tv-mp3s,76Neber život tak vážně,stejně z něho nevyvazneš živ
Komentář
Komentář