Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rally Poland 2009

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Rally Poland 2009

Zdravím všechny!! Já vím, že je brzo, ale příští rok nám svět zavítá k našim severním sousedům. Díky tomu bude svět zápolit nejblíže naší malé zemičce. Po Německu,ale to je přece jenom dál. To stojí za to si udělat výlet nemyslíte???? Prosím Vás tímto tématem, přispějte do debaty Vašimi poznatky a informacemi. Ať se můžeme všichni připravit. Já vím akorát to že se pojede 28.6.2009. Všem dík.

Re: Rally Poland 2009

No tak hlavně sem zvědav jak to zvládnou organizačně. Protože všichni víme co umí polští diváci.

Komentář

Já akorát vím,že to je od nás z Valach ku*****y daleko,ale to je všude předběžně máme v plánu jet.Proto sem rád uvítal informaci,že Kopná konaná ve stejný víkend požádala o pusunutí o týden vpřed.(Necítím žádný kopaneček vůči skvěle zvládnutému a HOJNĚ navštěvovanému sprintu)
      Trochu strach mám z pověstných polských fízlů,cest a fanoušků.
      Ale určitě budu rád za každé nové info )

Komentář

Kde přesně se soutěž prosím jede?? Na kolik to dejme tomu vyjde kilometrů ze Zlína??

Komentář

Podle mých informací se jede u města Olsztyn, což je v severním Polsku. Takže je to prakticky nejdál , kde to mohlo být. (Stejně jako v případě Deutschland rally)

Komentář

Původně odeslal bruce33 Zobrazit příspěvek
            Kde přesně se soutěž prosím jede?? Na kolik to dejme tomu vyjde kilometrů ze Zlína??
            Z valmezu je olsztyn nějakých 660,takže přidej k tomu zlín-valmez a máš to.

Komentář

Držím vám všem co se tam chystáte palce.Tato soutěž bude jen pro ty největší drsňáky.Už teď se těším na případný deníček z Polska.
              Ps: jako kontrolní otázku do tipovačky bych dal něco v tom slova smyslu,bude překonán světový rekord v počtu vypité vodky v jeden den na jedné akci?

Komentář

mapy http://www.rajdpolski.pl/?timetable,40

ale je to lonsky rok
                Neber život tak vážně,stejně z něho nevyvazneš živ

Komentář

Co ti policajti??? Víte o nich něco??? A co cesty???

Komentář

MS bych si predstavoval trosku v jinacim rozsahu. Sice ve formatu tridenni souteze, ale v patek pouze specialka, vzdyt to je jak u nas barumka nebo bohemka... splnuje to vubec pocet kilometru pro soutez MS? ... trosku jsem z toho harmonogramu zklaman...

EDIT: No proto, teletv tak jako ty jsem si nevsiml datumu v zahlavi
                    www.mtfoto.cz | www.fb.com/martintrdlaphotography

Komentář

Je to letosni na příští rok ještě nemají, dal jsem to tu pro představu.

Tady ješte video http://www.rajdpolski.pl/?rally-tv-mp3s,76
                      Neber život tak vážně,stejně z něho nevyvazneš živ

Komentář

Taky máme v předběžném plánu jet . Jediné čeho se ale bojím je organizace . Když jsem viděl některé ty videa tak mi z toho běhal mráz po zádech co se to tam dejě ale tak uvidíme třeba se na MS polepší .

Komentář

když budou prachy tak bych jel, ale mám strach, že tam budou kvůli pšonkům rušit jednu vložku za druhou
                          Nebyls v Irsku, nebyls na rally...

Komentář

Myslím, že Sardinie vyjde na stejné peníze a zažítek z rally je 100%. Vycházím z toho, že Italové nevybírají za rallypas, což u Poláků asi nehrozí

Komentář

Já do toho tedy nejdu. Raději si dopřeju klidné řecké šotoliny, kde nebude hlava na hlavě ani prů**r za prů**rem...

Komentář

Working...
                              X