Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Novinky ve WRC
Collapse
X
-
-
Re: Novinky ve WRC
Můj zcela osobní názor je ten, že ve Francii dostane jakoby možnost rozloučit se jinak, než boudou. Ten jeden start by tak nějak dával smysl, co myslíte? Jaké jsou termínové kolize s WTCC v těch dnech?Já neříkám nic...ale na má slova dojde.
Komentář
-
Začátkem února bude spuštěna aplikace WRC pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS ;-)
Komentář
-
To nevím, možná o fotbale.
Tak jasně, že o WRC, prostě klasická zmenšenina oficiálního webu wrc.com (novinky, kalendář, výsledky, atd., bodly by i splity). Doufejme však, že to nebude taková katastrofa jako aplikace pro ERC.
Komentář
-
Tak aplikace WRC pro smartphony je ode dneška k dispozicivelmi povedená!
Komentář
-
Doplním, co michal9 neřekl. Aplikace je k dispozici pouze pro iPhony. (což je podstatná informace asi pro 99% uživatelů, neboť mám zlé tušení že iPhone tu má michal jediný, nebo se mýlím?)
Já neříkám nic...ale na má slova dojde.
Komentář
-
Tak o tom pochybuju, že to máš, když to vyšlo teprve teď! Pro Androidy by to mělo být také, jak jsem již dříve uváděl.
Komentář
-
Původně odeslal michal9 Zobrazit příspěvekTak o tom pochybuju, že to máš, když to vyšlo teprve teď! Pro Androidy by to mělo být také, jak jsem již dříve uváděl.Naposledy upraveno bomber; 04-02-14, 07:30.
Komentář
-
Komentář