Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Novinky ve WRC

Chtěl bych se zeptat všech, co si kdy objednali WRC+... Já si to koupil před Monte Carlem na měsíc, ale až teď v březnu jsem si všiml, že se platba za WRC+ poslala i za únor i březen. Nevím jestli jsem někde něco špatně zakliknul, ale všiml jsem si jen možností na 1 měsíc, nebo za 1 rok, žádné splátky nic podobného. Stalo se to ještě někomu jinému? Napsal jsem jim maila, tak uvidím, co napíšou.

Komentář

Ano, protože je to paušální systém, který se platí a obnovuje automaticky měsíčně do té doby, než ho ručně zrušíš v nastavení profilu.
      AK RallyFans!!!

Komentář

Škodovácká novinka:http://www.rally-mania.cz/news.php?id=16440
        Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Eric Camilli testoval ve Finsku nový Yaris WRC a nedopadlo to úplně dobře

Eric Camilli took corner too fast and theres result! He managed get out of the ditch by himself. GO TOYOTA!

Komentář

tož to symbolicky ťuknul, když jsem z infa o Tommim pochopil, že TMG nebude tím, kdo nakonec postaví auto pro MS
            Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Že by nakonec opravdu GT86??

Komentář

Grönholm se jako vůbec první posadil za volant prototypu Volkswagen Polo R WRC ve specifikaci 2017
                Volkswagen vyjede jako první výrobce s novým vozem a dominance bude pokračovat.

Komentář

Tak nám skončila sezóna 2015 a za chvíli je tu 2016. Začíná se spekulovat o změnách v týmech, tak já začnu, co se povídá.

- Ostberg se prý vrátí do M-Sportu
                  - Meeke půjde k Hyundai
                  - opačným směrem půjde Neuville
                  - Bertelli s Kubicou vytvoří B-tým u M-Sportu

Komentář

Přidám další spekulace, které se prý objevily:

- u M-Sportu bude jeden stávající jezdec pokračovat a druhý odejde
                    - Tanak prý v MS zůstane, ale bude s tím spojené určité překvapení

Že by se tedy "Ottík" někam přesunul?
                    www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019

Komentář

To by mě pak zajímalo, koho chce vylovit Matton pro Citroen? Že by třetí comeback Daniho Sorda k červeným a Stéphane Lefebvre jako dvojka, ač ještě nějaký týden zpět Citroni tvrdili, že Lefe celou sezónu rozhodně nepojede.. Ale když se spekuluje, tak jak píše Méďa, co takhle Otík u Citroenu? I když mi to zní jako sci-fi

Komentář

Otíkovi u Citroenu nevěřím. Neuville by tam pasoval dobře a jsem si jist, že Lefebvre šanci dostane dál, nejméně jako trojka.

Komentář

Nebuďte tak při zdi, tím překvápkem může být třeba i soukromá Fiesta WRC placená Toyotou. I když tajně doufám, že si Toyota za rok přetáhne Latvalouše...

Ale jedna technická - zaslechl jsem cosi o návratu podpory Fordu jako opět oficiálního továrního týmu, je na tom něco pravdy??
                          eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

mluví se i tom, ale dokud nevydá Malcolm nějakou tiskovku, tak to nikdy jisté nebude Ono jako kdyby měl zpět podporu továrny, tak by se dalo očekávat, že by mohl být reálnější Neuvillův návrat k M-Sportu (právě vyšším rozpočtem své sny o Thierrym Malcolm podmiňoval)

Komentář

Prý se objevují další "spekulace":

Citroen by nemusel odjet následující sezonu komplet, ale jen vybrané soutěže. (nebo také to, že by následující sezonu odjel místo Citroenu "privátní tým" (nový "Kronos"))
                              Neuville by měl příští sezonu u Hyundaie zůstat, ale dále (od 2017) je jeho budoucnost otevřená.
                              Ostberg by měl odjet s WRC celou sezonu - a to bud s Citroenem nebo s Fordem.
                              Naposledy upraveno Medved; 18-11-15, 15:22. Důvod: doplnění spekulací...
                              www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019

Komentář

Podle Citroen Racing na facebooku se příští rok tovární tým MS v rally nezúčastní aby se připravil na změnu pravidel pro sezónu 2017.
                                Bude se účastnit pouze WTCC s Lopézem a Mullerem. Sébastien Loeb pojede s Peugeotem MS dálkových rally.
                                Generally

Komentář

Working...
                                X