Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Myslíte si, že se Prokop a Kubica přihlásí do WRC Trophy 2017?
    ŠKODA Fabia R5

Komentář

• Prokop zase bude brečet, že proti němu pojedou pronajaté Pola 2016
      "Tady neseď, tady pojede 200 km/h" citace jednoho dobrovolného hasiče jako pořadatele, který upozornil fotografa v jedné ze serpentýn na RZ

Komentář

• A je to. Ogi a Tannak se příští rok budou brodit Fordem.

Komentář

• Za finský nároďák neboli Toyotu to budou Latvala, Hanninen, Lappi.

www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019

Komentář

• Tak kostky jsou vrženy!Jen se možná ještě čeká co a jak Al-Atiah provede s VW.No a vzhledem k přátelství s Mikelsenem doufám v další team v MS s vozy VW.
            Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

• Slyšel jsem Mikelsen a Evans za DMACK....

Komentář

• A o jaký vůz je bude jednat nevíš?
                Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

• Jediná varianta 2017 je snad jen Ford.Bude jich vůbec mít Malcolm tolik vyrobených?A co to pravidlo o továrním týmu?
                  Jako soukromníci s 2016,to se mě nechce zdát.

Komentář

• Shifty připojil pod jeden starší článek krásný link, ale stojí za to to tady zopakovat:

Pro mě jeden z nejemotivnějších momentů z těch stovek, které mi utkvěly v paměti. Jak je asi Malcolmovi a jak lidem v M-Sportu... Napřed jsem se obával, že Ogi půjde k Baumschlagerovi a z Hannoveru se silně nesly takové zvěsti. Ne že bych měl něco proti RB, ale už mě to marketingové drcení a všichni ti profíci (viz např. Capito) tak nějak unavuje. Pak jsem si myslel, že si dá Ogi pauzu. A nakonec, že Malcolm nebude mít na Ogiho gáži. BTW jsem přesvědčen, že i Ogi k tomu přispěl a znatelně redukoval svoje nároky...
                    Tak vám, dámy a pánové z M-Sportu, přeji nejpozději 19. listopadu 2017... Víte co!

Komentář

• Naděje na projekt "Qatar týmu" s Poly WRC 2017 jsou již asi plané. Prý Nasser uvažoval o 3 členném týmu s Mikkelsenem a Ostbergem, ale nedopadlo to.
                      www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019

Komentář

• Teda pánové, to je detektivka.

Komentář

• Nikdo při smyslech by si do týmu nevzal Ostberga, pokud by si ty starty nezaplatil (a to Nasser nepotřebuje) , takže tomuhle já nevěřím ani zbla.
                          Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

• Ze do toho nejde Nasir jeste nic neznamena, naopak RB + Katar + Ostberg mohlo bejt az "moc penez" na jednom miste. Ze by krome finskyho a irskyho narodaku vzniknul jeste norskej? Mista v oficialnich fabrikach jsou prakticky obsazeny a o druhym vicemistrovi ani nejvetsim nosici ryb jsem uz dlouho nic neslysel.
                            Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Podle mne by cela tahle akce davala smysl s Ogierem (coz by prý zajímalo i Red Bull). Když se Ogier spojil s Fordem, asi už to nebylo tak zajímavé...
                              Proto se mohl hodit i Ostberg, který by třeba přispěl. Pro představu, mluví se o tom, že homologování auta je 15 milionu, VW chce za pronájem prý 10 milionu a takže za 25 jsou "jen" auta. K tomu je potřeba přidat další provozní náklady - zázemí, startovné, zajištění startů, logistika, doprovody+servis, díly, zaměstnanci atd. Částky samozřejmě v EUR - takže jde o dost slušný balík peněz... (čímž nechci nějak snižovat Nasserovi možnosti).

Komentář

• Ostberg pojede Monte-Carlo s fiesta wrc 16 norského týmu Adapta. A Camilli s R5 od M-sportu

Komentář

Working...
                                X