Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• RallySport magazín přinesl zajímavé informace ohledně testování týmů a jejich nových WRC. Nejvíce najezdila Toyota, která udává víc jak 18 tisíc natestovaných kiláků (neví se ale jestli je v tento počet započítáno i to, co najezdil Yaris TMG). Druhý nejvyšší počet pak má Citroen s 9 500 kilometrů a Hyundai s M-Sportem maj lehce přes 6 000 km.
    Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

• Hyundai zamítl akci VW Polo WRC 2017.Škoda Mikeše,patří mezi elitní 5.

Komentář

• Jestli se nemýlím,tak musela zamítnout většina týmů.A pokud zamítl Hundai tak proti se stavil i Citroš.Ale v tom připadku nevím jak se k tomu postavili M-Sport a Toyota.A kdyby tak v případě rovnosti rozhoduje kdo?
        Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

• Mám pocit, že musí všechny týmy "souhlasit"... (ale mohu se mýlit)

Komentář

• Shoda musí být jednoznačná. Takže když od Hyundai zazní "ale my jsme řekli ne", tak žádné Polo prostě nebude.
            Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

• Tak me napada, kdo ma prachy na druhy auto u Prokopa? On asi WRC nepojede a na vetsinu evropskejch soutezi by mely bejt ready dve auta, Mads toho posledni dobou moc nerozmlatil. Norskej narodak v ceskym tymu nezni spatne
              Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Já někde četl že Ostberg pojede Švédsko,se stejným autem Prokop v Mexicu a potom už budou mít každej svoje auto a pojedou zbytek soutěží ( jestli jsem pochopil správně).Auto se budou servisovat u Jipocaru v Jihlavě.

Komentář

• Nó tak já někde čet,že oproti dvoum Fiestám 2017 bude jen jedna pro Madse,Prst se bude více věnovat těm "dakarům" a"baja" a pokud si něco zajede ve WRC tak s loňskou Fionou.Ale nikdy nikdo neví,až dle startovky!

Komentář

• Čtyřnásobný mistr světa v českých službách?! Nešlo o sci-fi, ale seriózní dohodu. Nechybělo mnoho a český automobilový závodník Martin Prokop se svým týmem Jipocar měl pod křídly Francouze Sébastiena Ogiera. „Vše bylo dojednané. Zhatil to jediný člověk, na nějž není spoleh,

i tohle je třeba zajímavé
                    Hlavně se večer nebát a mít aspoň mačetu....

Komentář

• Jediný volný den po návratu z Rallye Dakar si dopřál český automobilový pilot Martin Prokop, jenž s Fordem Raptor vybojoval na nejslavnější dálkové soutěži jedenácté místo. Ve středu už mířil do Monte Carla na mítink před mistrovstvím světa v rallye, byť sám na slavné soutěži startovat nebude. A jeho tým rovněž ne.

Komentář

• Mads Östberg, first Winter test in 2017 Spec WRC Fiesta.

test Fiesta 2017

Komentář

• A další diskuse. O pneu před Rally Sweden: 32 povolených gum na rally, shakedown 3x7 km=21, takže jezdci chtějí vyvolat diskusi o dodatečné sadě gum pro shake. Doteď jsem si myslel, že na shaku se jezdí na gumách mimo "ostrý" kontingent.

Komentář

• Dal jsem to původně do "Techniky", ale více se to hodí asi sem (alespoň pro mě je to "novinka ve WRC")...

Nevím, jestli se to už někde neřešilo..., ale co to mají WRC17 v kabině za modrá světýlka?? Nevšiml jsem si kdy dřív, že bych je někde viděl (naposled tedy někdy za komárů v našem Žigulovi a tam mířilo dopředu)...

Komentář

• JML opět "boduje":http://www.rally-mania.cz/news.php?id=17777

Komentář

• Test se vším všudy.. V bílé barvě bez designu to auto vypadá fakt hrozně.

Komentář

Working...
                                X