Vis ono taky zalezi na pripravci, Fabie z RGS mela technicky problem snad vsude kde si vzpomenu, naproti tomu tovarna bych rekl, ze jenom jednou na Monte 09.
Tak to by mě fakt nenapadlo, ale na druhou stranu hodit vše na RGS to úplně košer a fér také není a ještě jim třeba sprostě nadávat... A také by to chtělo mít takto chápavý přístup i u jiných značek a nejen u Škody.
WRC_com díš pravdu, jeho starou používá Jari Ketomaa - bude to zajímavé srovnání.
Nevím, jestli už se to tady objevilo. Četl jsem na zahraničním webu, K. Räikkönen a S. Ogier se 11.-12. 6. zúčastní Rally della Lanterna, což je podnik italského asfaltového šampionátu. Jak web píše: K. Räikkönen startuje, aby si zatrénoval na asfaltu na další podniky WRC a S. Ogier jede, aby tam vyhrál.
Tak to by mě fakt nenapadlo, ale na druhou stranu hodit vše na RGS to úplně košer a fér také není a ještě jim třeba sprostě nadávat... A také by to chtělo mít takto chápavý přístup i u jiných značek a nejen u Škody.
Nevim co to placas, a proc o tom pises me, to je jasne ze u vsech znacek zalezi na pripravci, a ne jen u Skody . Poukazuju na to, ze Fabie z RGS jsou obzvlast poruchove. V RGS na to evidente kaslou, chteji usetrit a tak nedavaji do auta tak casto repasovene pripadne nove veci. Jinak si to nedovedu vysvetlit.
Bohužel s týmem RGRS má velké problémy i Eyvind Brynildsen. RGRS málem nedovezlo Brynildsenovi Fabii do Portugalska. RGRS slíbilo takové nové náhradí díly, ale Brynildsen žádné nedostal. V tuto chvíli už přemýšlí Brynildsen o novém týmu. O tom se rozhodne až po jeho schůzce s vedením RGRS.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Komentář