Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Novinky ve WRC

V místech kde se má jet v listopadu MS ve Walesu se rozšířila houba, která zabíjí stromy. Je snadno přenositelná a kvůli tomu musela být zrušena Swansea Bay Rally, která je součastí šotolinového mistráku ve Velké Británii. Panuje tedy obava, že by to mohlo ohrozit i soutěž MS. Hospodáři se snaží tuto nemoc co nejvíce minimalizovat.
    Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Chlapci, a ty 1.6 turba tedy novodobé WRC, budou omezeny jen pro MS, nebo se na ně můžem těšit i třeba u nás atd.?
      VKO Rallysport Zlín, www.obuv-venezia.cz, http://rbr3.webnode.cz/

Komentář

pokud by nějaká továrna to auto prodala do soukromých rukou, tak myslím, že jo...podle mě, vždyť by to v podstatě měly být nové S2000, které se od nového roku možou homologovat jen s motorem 1,6T a S2000 do národních šampionátů můžou...
        Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Do národních to myslím může. Navíc je to v rámci projektu Global race engine. Takže by to mělo být nasazováno i do národních šampionátů. Tento nový motor by se měl začít používat od příštího roku i ve WTCC.

Komentář

Už jsem to psal na results. Nejede už s tímto motorem Ford v Bulharsku ? Časy tomu odpovídaj .
            FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

alesk:

tak to by bylo jen dobře. Ale cena bude asi o trochu větší než S2000, myslím že bude rychlejší jak S2000 bez turba, co?

Komentář

vrco: Tak určitě to bude o něco rychlejší i dražší než S2000, ale hlavně to bude levnější současné vozy WRC.

Komentář

Dokdy?
                  Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Novej: Tak ty motory nebo celkově vozy jsou dělané, aby byly méně nákladné. Já bych ani nividěl důvod, aby se to postupně výrazně zdražovalo. Určitě se to zdraží, ale né tak hrozně.

Komentář

jako kdybych to už kdysi slyšel...jó, ony to byly začátky S1600, tam to byla nějaká podobná pohádka o té ceně
                      Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

WRC com, vždy je důležité vědět, s čím porovnávám láci, či drahotu. Jestli absolutně, nebo relativně. A na jak dlouho. Už jsem mockrát psal, že levnějších S2000 u nás jede míň, než předražených WRC a že mi nejde na pochopa, proč N4 (klasické) stačí S2000, který je o moc (moc je hezká číslovka, že) dražší. Prostě nevěřím a nespletu se :-)
                        Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Novej: Jasně, chápu. Myslím, že nejlepé to vysvětlil ohledně vozů S2000 a N4 Štěpán Vojtěch v tiskovce po Bohemce. Stím se prostě nedalo jinak než souhlasit.

Komentář

• tak myslím si, že např. nejdražší komponent na autě je sekvenční převodovka. Mám tucha, že se začne tak jak to mají S1600 nebo S2000, a postupně to půjde dále jako pádla pod volantem a zase půjde cena nahoru a celý kolotoč se bude opakovat až za takových cca 20 let budou WRCa používat motor 1,1 turbo (sranda)

a co přesně řekl Štěpán?

Komentář

Stručně: kdyby měl S2000, tak skáče dva metry vysoko, ale ne radostí

Komentář

Mini společně s Prodrivem hodlají tento týden oznámit vstup do MS. Nový vůz by se měl začít testovat zanedlouho a testy mají být velmi intenzivní. Je už jisté, že prvním pilotem bude Mads Ostberg.

Komentář

Working...
                                X