Není zač se omlouvat. Trochu jsem teď projel i jiné diskuze a taky se to tam probíralo. Vypadá to, že asi všechno spustili Poláci(těm "vždycky někdo ubližuje"). Podle všeho už by mělo být technické řešení od M-Sportu "všeobecně" akceptované a k 1.1.20104 homologované.
A pokud Poláci zase neblafují, tak Robert by měl-mohl startovat s Carlosem del Barrio(ex-Sordo)
K tomuhle protestu fakt nevím, co říct. Na první pohled je to trapný. Nevím, jestli mají z Roberta takový vítr. Jenže-je to možná to samý, jako když byly podaný protesty na Pistoriuse-který bez nohou běhal s protézami se zdravými atlety a kdosi pak vyzkoumal, že ty jeho superprotézy ho zvýhodňujou proti zdravým atletům. Nevím už, jak to s Pistoriem nakonec dopadlo, a ani s tou jeho pozdější kauzou...
Nevím, jestli technické řešení pro ovládání řazení a brzdy pro Roberta je nějak výhodnější z celkového pohledu. Za rychlostku se brzdí ručkou v řádu desítek, řadí v řádu stovek. Pokud by to mělo být výhodnější o nějaké setinky, za soutěž to může něco znamenat. Bez detailní znalosti technické problematiky je to těžké hodnotit.
Každej to vnímá jinak. Pro mě to znamená, že se bojí zmrzacenyho kluka co navíc vyrost na okruzích. Já bych na takovej protest neměl koule - styděl bych se.
Jako zákazníkovi je mě to nesympaticky.
Co na to říct, vždy budou dva tábory, jedni budou říkat, že pravidla jsou jenom jedny, Ti druzí budou uplatňovat dvojí metr a argumentovat to Robertovým zraněním, které je prokazatelné. Mě osobně je tento protest proti srsti. Už jednou to řešili, při vstupu Kubici do RRC a prošel, tudíž proč ne i ve WRC.
Zanechat komentář: