Taky S2000 myslím nesmělo být větší než 4m, ale nejsem si jist. Novýma pravidlama si FIA podle mě, celkem nadělala problémy s dodržováním některých podmínek.
vysvetli mi nekdo prosím jaká bude rozdíl mezi "novou verzi fiesty (či fabie) S2000" která by byla třeba homologována po roce 2011 s motorem 1,6T (co tu čtu tak to tak má byt) a novým WRC ( fiestou wrc nebo fabii wrc) take s motorem 1,6T když nove wrc (aspon fiesta určo) vychází z S2000 verze...
diky
pokud jste tomu nerozumeli zkusim to nejake lepe, jaky bude rozdil mezi "novými S2000" s motorem 1,6T a novými WRC se stejným typem motoru....
Nové S2000 a nové WRC by se od sebe měli zvenku lišit aerodynamickými prvky. WRC budou mít velká křídla atd. Bude i něco uvnitř, ale tam si nejsem jist co. Možná třeba to, že u WRC si budou transmise dělat přimo výrobci a ne jako u S2000 dva určení dodavatelé. To je možná i důvod proč nepůjde jednoduše přestavět Fiesta S2OOO na Fiestu RS WRC.
Ovšem už se mi neptej kdo si koupí novou S2000 když za podobný peníz bude k mání WRC.
V tom časopise ve kterém bylo psáno, že Toyota půjde do MS je také psáno, že se předpokládá, že Volkswagen ohlásí svůj program v MS na Rally Deutschland. A z hlediska marketigu by byl nejlepší základ pro WRC VW Golf.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Dnes byl ze šampionátu SWRC vyloučen Jane Tuohino. Před Rally Deutschland vyčerpal svůj rozpočet a sezónu musí ukončit. Za toto vyloučení musí zaplatit FIA pokutu 3 000 Euro a zaplatit startovné na všech soutěžích MS, které měl v plánu.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Dnes byl ze šampionátu SWRC vyloučen Jane Tuohino. Před Rally Deutschland vyčerpal svůj rozpočet a sezónu musí ukončit. Za toto vyloučení musí zaplatit FIA pokutu 3 000 Euro a zaplatit startovné na všech soutěžích MS, které měl v plánu.
To je dobrý jít do SWRC a nevědět jestli ti vyjdou chechtáky.
Komentář