Příští rok by měla každá soutěž obsahovat i jednu superspeciální zkoušku, která by byla vysílána v TV atd. První tři posádky by získali bonusové body do šampionátu (3,2,1 bod.).
Dále by měl být v PWRC zaveden pohár značek a od příštího roku už nemá být WRC Cup. Od čtvrté soutěže budou moci týmy použít ve zbývajících 9 soutěžích 2 motory na jeden vůz. Od příštího roku se má také startovat po 1 minutě. Dále se zvažuje možnost zavedení vozů GT.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Bonusové body za speciálku už tu byly a nic dobrého to nepřineslo. Kdy se pojede speciálka? Na začátku, nebo druhý den, nebo na konci soutěže? Další slepá ulička.
Jeden motor na 4,5 soutěže? A co když se jim to rozpadne víckrát? Penalizace? Pokuta? Vyloučení z celýho mistráku? Zabavení licence?
Startovat po minutě třeba na šotolině? Nebo třeba na nepopulárních soutěžích bude za půl hodiny hotovo a co pak? To bude guláš. Božíčku, proč jsem takovej pesimista. Že by to bylo tím, že víc pamatuju a všechno už tu bylo?
Spíš to chce vrátit se tam, kde začal odliv týmů a jezdců z MS a navázat na zlatý časy.
Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Jak už Novej říkal,body za SuperRZ už tu byly a vydrželo to tuším jen jeden rok. Proto mi moc nedává smysl,proč to zase chcou zavést. Další věc,co mi nejde do hlavy jsou ty minutové intervaly. Na šotolině bych strašně rád viděl,jak chcou tuto novinku aplikovat. Napáchá to víc škody než užitku. Vymýšlí kraviny,ale kdyby dali stejná pravidla jako v rokách 2003 nebo 2004,tak by bylo naprosto po starostech. Věčné mumlání o nevýhodné první startovní pozici apod.
Mimochodem,moc pěkně napsaný článek.Díky JHvP
Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14
Škoda,od zasedání FIA jsem si sliboval jiný nápady.Hodně se mluvilo o zákazu zasílání mezičasů posádkám.Místo toho máme starty po minutě...Taky jsem doufal,třeba v horizontu dvou sezón,omezení testování továrních týmů.
Dost dobrý komentář!
"Za účelem zvýšení zajímavosti pro diváky budou posádky startovat v minutových intervalech." Na šotolinových soutěžích, kde se kvůli nadměrné prašnosti často startovalo i po třech minutách a stejně to bylo málo, to bude asi zajímavé zejména pro posádky. Je také otázka, zda diváci ocení, že v prachu projíždějící vozy ani neuvidí. Uvidíme, jestli toto velice nebezpečné pravidlo bude zrušeno ještě před první šotolinovou soutěží sezony nebo až po ní...
Komentář