Novozélanďan Stephen Barker vyhrál Fiesta Sport Trophy International Shootout. Dostal smlouvu na jeden rok s M-Sportem a dnes bude testovat Ford Fiesta S2000.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Novej: No starosta Lahti se vyjádřil v tom smyslu, že je jejich cílem rozvíjet v Lahti různé akce, protože to pro ně může mít významný ekonomický význam.
To jsou u mě normální lidi v politice. 120.000 Eur za to, že jim tam nechám jet auta. Tady u nás a našem okolí, kdyby to jen někdo navrhnul, tak ho hned pošlou za panem Karfíkem.
No Karfík, nevím. Co já jsem slyšel tak pořadatelé Rally Šumava po dva roky dostávali peníze od Plzně na uspořádání té městské šaškárny. Letos prý město řeklo, klidně si jeďte, ale my prachy nedáme a tak se nejelo. Řekl bych, že je to všude stejné.
Tak podle nových informací se ve čtvrtek pojede v okolí Jyväskylä, pátek se pojede v okolí Lammi, Lahti, Sysmä a v okolí jezera Päijänne. V sobotu se pojede v okolí Jämsä, Korpilahti a Keuruu.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Tak podle nových informací se ve čtvrtek pojede v okolí Jyväskylä, pátek se pojede v okolí Lammi, Lahti, Sysmä a v okolí jezera Päijänne. V sobotu se pojede v okolí Jämsä, Korpilahti a Keuruu.
Ten pátek nám byl čert dlužen.Pokud chci opět vyrážet na RZty z jednoho místo,což je tradičně kemp v Jämsakoski,tak to smrdí brzkým vstáváním a pěknejma kilákama!!!
Komentář