Mě přijde, že pneumatiky zas tak velký náklady nejsou.
Hodně by se dalo ušetřit lepším rozvržením závodů. Letos se mezi 2 evropskými závody 3x jelo úplně jinde (Mexiko, Zéland, Japonsko), to mě přijde zbytečný a určitě by šlo udělat líp.
Za ery Octavie WRC říkal Janeba že pneu je největší položka za rok
Je jasné že nákup penu pro tři vozy na každou soutěž je vysoce nákladné, ale repase agregátů a převodovek a všeho ostatního bude minimálně na stejné úrovni ne-li výše.
V rámci PWRC se příští rok pojede také Subaru Challenge Award.
Tady je kalendář, kde všude se příští rok Subaru Challenge Award pojede:
Rally Sweden - 10.-13. února
Vodafone Rally de Portugal - 23.-27. března
Rally Argentina - 26.-29. května
Neste Oil Rally Finland - 28.-30. července
Rally Australia - 8.-11. září
RACC Rally de Espana - 20.-23. října
Wales Rally GB - 10.-13. listopadu
Boduje se stylem 10-1 bod. Celkem se boduje prvních 8 pilotů. Za každou soutěž bude prvním třem posádkám udělena finanční prémie:
1. 5 000 Euro
2. 3 000 Euro
3. 2 000 Euro
Na konci sezóny dostanou finanční prémii také tři absolutně nejlepší posádky:
1. 15 000 Euro
2. 7 500 Euro
3. 2 500 Euro
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Toyota se měla rozhodnout do konce října. Myslím, že chtěli dělat vůz S2000 s motorem 1.6. Nakonec se začalo mluvit o tom, že Toyota má jezdit příští rok vytrvalostní závody na okruzích.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Podle francouzů má Citroen výrazně vyšší rozpočet než M-Sport, Mini má dokonce třetinový budget oproti Citroenu, zatím.....
Zrovna francouzi jsou v tomto hodně bídně důvěryhodný zdroj, zajímavé je, že k tomu nevysvětlují rovnou proč chtěli po Sordovi prachy 1x tak větší než Ford a 2x větší než Mini.
Kdyby měli tolik peněz na příští rok, nemuseli by nedostatková nová WRC auta pronajímat Merksteijnům nebo tvrdě bojovat s Fordem, kdo získá budget od Räikkönena.
Já mám info, že Citroen má na příští rok proškrtaný rozpočet proti letošnímu, proto se snaží za každou cenu udržet právě Räikkönena, kterého ještě nedávno přitom veřejně kritizovali jak nic pořádně nezajede, tak že ho ve skutečnosti chtějí jen kvůli prachům od jeho sponzorů.
Tak se podle mě nechová někdo, kdo se topí v penězích, jak říká.
Tak a je to tu zase že jeníku Citroen má ohodně větší rozpočet na sezonu než Ford.V rozhovoru jsem četl že Ford stejně asi nemá na příští sezonu moc šancí a to ze dvou důvodů
1,Citroen už dávno testoval zatím co Ford ještě stál v garáži
2,CITROEN má větší rozpočet než FFFOOORRRDDD.
Komentář