Tak ono už to není jenom "jedna bába povídala", on nám do seriózních médií kecá i sám takový Nasser...? Tak to mě po.. -drž, kdo už se v tom má vyznat. Ten Nasser to snad nějak zase "šmodrchá" a natahuje..., aby on nakonec opravdu neskončil u toho Mini, co mi každý vymlouvá jako kravinu.
Jo a Nissen mluvil něco v tom smyslu, že budou mít jezdce, který umí vítězit ve WRC-asi v rámci RZ.
Anebo možná bylo myšleno že v teamu takový bude, což splňuje Carlos testman.
Milín, Nasser a Miník...to by bylo luxusní spojení, hlavně z toho nejpodstatnějšího důvodu.
Božíčku, tys nikdy neslyšel o arabským (orientálním) bazaru a smlouvání? Co je tohle jinýho a kdo jinej by to měl umět nejlíp? Navíc, on drží peněženku a to pořádně naditou, takže může šponovat a buďme si jistí, že to sakra umí :-)
no nvm, jak tak sleduju to dění okolo "lidových aut" tak začínám mít obavu, že Hanička bude rád za sedačku ve třetím autě. Tuším, že na Rally-manii byl dnes článek, že Mikkelsen podepsal na rok 2012 s VW UK na IRC a SWRC, což mi přijde docela jako signál, že o něj mají opravdu velký zájem a kdyby byl ve dvojce s Ogierem, tak to bude v sezóně 2013 hodně nabušená sestava
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
no nvm, jak tak sleduju to dění okolo "lidových aut" tak začínám mít obavu, že Hanička bude rád za sedačku ve třetím autě. Tuším, že na Rally-manii byl dnes článek, že Mikkelsen podepsal na rok 2012 s VW UK na IRC a SWRC, což mi přijde docela jako signál, že o něj mají opravdu velký zájem a kdyby byl ve dvojce s Ogierem, tak to bude v sezóně 2013 hodně nabušená sestava
Zdravím všechny... Nevíte někdo, jak to vypadá s Toyotou a jejím možným vstupem do WRC??? Po skončení v F1 jsem četl, že hledají novou disciplínu a návrat k rally byla jedna z alternativ. Bohužel za tu dlouhou dobu nic nestalo... Nevíte někdo něco??? Děkuji...
Těžko povědět, kolik by měl titulů, kolik výher.... To jsou ta kdyby, kterých my se tady dopouštíme běžně, nejsem Loebovec, ale myslím že Didi si to mohl odpustit, nemá to zapotřebí...
Komentář