Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Novinky ve WRC

Pro mě je to zpráva, že se projekt Mini WRC stává prakticky 100% klientským programem. Nevíte, jak to bude s evolucí, kterou plánovali někdy na jaro, když nejsou (a nemohou být) přihlášeni do MS?

Komentář

Kevin Abbring s VW fabii na Monte

EDIT: taktez Armindo Araujo se zucastni Monte s MINI WRC
      Naposledy upraveno had; 23-12-11, 11:48.
      GO CZECH GO

Komentář

MINI ale podle všeho bude jako továrna,jen využijí toho že jednička týmu(SORDO) nemusí od 2012 startovat na všech závodech,kde ho nahradí jiní,druhým jezdcem bude vždy někdo platící.A mini by mělo být na všech závodech.

Komentář

Článek z odpoledne na Autosport.com referuje o tom, že Meeke má s Prodrive smlouvu do roku 2013 a má být nadále součástí týmu vč. testování. Jakmile budou peníze (myšleno na individuální soutěže), pojede ve třetím autě. Nevím přesně, ale Sordo má na kšiltovkách atd. reklamu na Santander, takže zdroj peněz může být od nich. Meeke bohužel peníze nemá a tak nepojede Navíc mu je 32 let a roky rychle letí...

Komentář

Nejlepší diskuse o tomto tématu je na hlavní stránce... to by se jeden po§ral z některých názorů!!!!!

Komentář

A co D.Kuipers a Merksteijn jr. v příští sezóně ??? Nemátě někdo info ???

Komentář

Ohledně Merksteijna se psalo něco o juniorce Citroenu s Neuvillem, co Kuipers nevim.
                eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

Tady něco je, průběžně se to aktualizuje: http://www.rallye-sport.fr/engages-c...nnat-wrc-2012/
                  ŠKODA Fabia R5

Komentář

no, pěkný seznam, hlavně to SWRC, pokud se tam ještě někdo dobrý nepřidá, tak to bude docela smutné. Taktéž PWRC, ale tam se uklidňuju tím, že se snad do března ještě někdo přihlásí. Vždyť krom "Kočičáka" tak nikdo z loňské špičky není...A mimochodem, neví někdo jak je to letos s WRC Academy? Zatím jsem nikde o tomto projektu nezahlídl žádné info...
                    Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

WRC Academy se pojede i příští rok, kalendář je uveden ve článku na ewrc,
                      ale nikde jsem zatím nenašel termín pro podání přihlášek.

Komentář

Tak v SWRC by měly jet ještě ty Protony, někde jsem slyšel, že Sandell se chce vrátit do MS. Nejspíš pojede i Brynildsen.
                        ŠKODA Fabia R5

Komentář

Šílenství nebo zlaté časy?: http://www.youtube.com/watch?v=JG9yf...layer_embedded

Komentář

obojí :-D

Komentář

Šílenství nebo zlaté časy,byla to tehdejší doba....
                              Když za dvacet roků oslovíme Anttiho Kalholu aby z dnešní doby WRC sestříhal nějaké video,možná taky někdo napíše Šílenství nebo zlaté časy?

třeba viz. video [COLOR="#FF0000"][COLOR="#B22222"]Best of WRC 2011 (Season highlights)[/COLOR][/COLOR]
                              Naposledy upraveno forde; 27-12-11, 13:35.

Komentář

Původně odeslal milín60 Zobrazit příspěvek
                                pěkné videjko, ale u mě stále pořád vyhrává tvorba Anttiho i když tohle je taky krásně udělané. Tuhle dobu v motorsportu prostě žeru ať už jde o jakoukoli kategorii, rally, F1 či Dakar. Z dnešního pohledu mi ta doba přijde, že jsme si mysleli, že zvítězíme nad přírodou, ovládli jsme techniku a vyústilo to v z dnešního pohledu úžasné Gp. B a spol...Ale asi bych to nazval Šílené zlaté časy
                                Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Working...
                                X