Spekulace. U Italů je probírán vstup Abarthu do WRC s novým Puntem, které se představí příští rok. Více třeba ZDE.
A Valentino Rossi na setkání s novináři Wroom (setkání členů Ducati a Scuderie Ferrari s novináři) prohlásil, že návrat do WRC byl vždy jeho ambicí. Teď se soustředí na prodloužení smlouvy s Ducati, ale rád by zároveň absolvoval pět nebo šest závodů MS v rally. ODKAZ.
Tak a začínám být na celé to WRC pěkně naštvaný - dostal se mi do ruky mobil s Androidem, tak jsem se těšil že budu novinky (a hlavně výsledky) sledovat na mobilu, stáhnul jsem si aplikaci s příznačným názvem "WRC 2011" a teď vidím, že výsledky ze sezóny 2012 tam nejsou. No nic - stáhnu si aktuální aplikaci přímo z webu WRC...a ejhle - ona je dostupná jen pro Nokie se Symbianem!!! Takže já s otevřenou platformou Android mám smolíka, protože to je samozřejmě konkurence současného partnera WRC!
Jsem momentálně opravdu slušně řečeno naštvaný a vzpomínám si na svůj citát ke změně hlavního sponzora, totiž "WRC powered by Nokia" = "šampionát na baterky". Ach jo:-( Přitom ta "androidí" aplikace je úplně v pohodě, stačilo by jen přidat možnost sledování výsledků v 2012!!! Já vím, že celá ta taškařice by bez sponzorů fungovat nemohla, ale....jsem prostě fakt naštvaný. Zbývá jen doufat že ze sebe zase dělám blbce a někdo mě jednořádkovým komentářem s odkazem "uzemní". Kéž by.
PS: Ve stavu momentální naštvanosti mě napadá přiléhavé vysvětlení zkratky FIA (i když ta na tom nemá zrovna náhodou asi vinu) - "Fuck It All".
Teroristé, kteří minulý týden obsadili vinný sklípek na okraji Znojma stále nejsou schopni formulovat své požadavky
Uzemňovat nebudu , prostě takový je život a ten někdy přináší štěstí , radost a i smůlu . V tomto ti přinesl tu smůlu , ale já si držím takové pravidlo : na každém špatném hledej co Ti přinese dobrého..
Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)
DND: bohužel většinou to tak bývá,že ty aplikace se dají použít jen na ten danej rok,třeba jako na předlonské MS ve fotbale,povedená,ale na další MS si musíš stáhnout novou.Tady je bohužel problém v tom partnerovi WRC,na druhou stranu,na to,abych si zjistil výsledky,nepotřebuju žádnou aplikaci,pouze net v mobilu,což dneska si myslim má už skoro každej
Na druhou stranu přiznávám,že kdyby existovala,tak si jí stáhnu taky Přece jenom tam mužou být i informace které u výsledku nejsou,tak snad příští rok se zadaří
Komentář