Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Novinky ve WRC
Collapse
X
-
Re: Novinky ve WRC
Alexevo> Jasně, máš pravdu, když už mám internet v mobilu (bez kterého by ta "stará" aplikace taky nepřinášela aktuální výsledky) tak se to dá řešit i přes prohlížeč, ale když už ta WRC aplikace pro Android byla (a byla podle mě povedená - hezky přehledně a jednoduše výsledky WRC/SWRC/PWRC navíc včetně dalších informací, které na obyčejných výsledcích na wrc.com nejsou) tak mě prostě mrzí, že ji kvůli Nokii "zařízli". Pomůže jim (Nokii) to nějak? Nevím, pochybuju - stejně jako bych si kvůli tomu nekoupil telefon s Androidem, stejně tak si kvůli tomu nekoupím telefon se Symbianem.
No nic, kašlat na to, stejně jsou nejlepší výsledky na ewrc-results.com!Třeba mě to nakonec donutí naučit se Javu a aplikaci na ewrc-results si prostě napíšu sám:-)Teroristé, kteří minulý týden obsadili vinný sklípek na okraji Znojma stále nejsou schopni formulovat své požadavky
Komentář
-
DND: Nokia s tím nemá nic společného. Předpokládám, že píšeš o aplikaci The Official WRC App 2011. Jejím vývojářem je North One Television, takže tam je ten problém. Nehledě na to, že je na minulý rok, jak už tady psal Alexevo9 :-)
WRC Live pro Symbian je úplně jiná. Snad bude co nejdřív dostupná i pro WP7.
Komentář
-
Tak už jsem "vychladnul", psát naštvaný není dobrý nápad. Díky hadovi za tip, vypadá to jako to co potřebuju;-)Teroristé, kteří minulý týden obsadili vinný sklípek na okraji Znojma stále nejsou schopni formulovat své požadavky
Komentář
-
irally app je určitě nej,je vidět že to dělají lidi kteří mají o rally opravdu zájem,a je tam i radio ,výsledky,podcast,videa z tiskovek po každé etapě,prostě paráda.Navíc sou tam novinky i když se zrovna nejede žádná rally.
Komentář
-
Původně odeslal DND Zobrazit příspěvekTak už jsem "vychladnul", psát naštvaný není dobrý nápad. Díky hadovi za tip, vypadá to jako to co potřebuju;-)
Komentář
-
pro Windows Phone 7 aplikace je - jmenuje se WRC Live ale jde stáhnout jen na Nokia části Marketplacu, kam sice jde dostat z jiného mobilu, ale musí se podvrhnout výrobce. Já jí mám na Samsungu a vzhledově i funkčně je super a je škoda že není pro oficiálně pro všechny WP7...
Komentář
-
Původně odeslal PETRAS Marek Zobrazit příspěvekHijaziho Fiesta do SWRC
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...45183153_n.jpg
Komentář
-
no tak to je luxusní zbarvení,snad to někdo udělá do RBR,co kuře ?https://www.facebook.com/pages/Honza...28383517281251 Fanclub Honza Votava a Franta Synáč
Komentář
-
Možná to tady už bylo,ale jestli ne tak tohle je novej design Ostberga
Citroen Xsara KIT CAR...
...BEST RALLY CAR!
Komentář
-
Asi bych hned nenapsal, že Eurosportu došla trpělivost, ale podle mě pánům z FIA chybí pokora. Nemyslím tím tato konkrétní jednání o nich nemáme nikdo inside zprávy. Spíš mi to vychází z trochu megalomanského prohlášení J.Todta ohledně budoucnosti MS, které podle mě vůbec jakoby nebralo v potaz zjevné problémy MS jako dlouhé váhání Fordu před sezonou, problémy MINI, zatím málo přihlášených do všech vypsaných šampionátů a problémy s hledáním promotéra. Dlouhodobá nekoncepčnost a adhoc řešení problémů pomocí vyjímek z vyjímky je maskována prohlášeními o světlých zítřcích.http://www.foxrallyteam.cz
Komentář
Komentář