Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Novinky ve WRC

DND:

irally
    GO CZECH GO

Komentář

Alexevo> Jasně, máš pravdu, když už mám internet v mobilu (bez kterého by ta "stará" aplikace taky nepřinášela aktuální výsledky) tak se to dá řešit i přes prohlížeč, ale když už ta WRC aplikace pro Android byla (a byla podle mě povedená - hezky přehledně a jednoduše výsledky WRC/SWRC/PWRC navíc včetně dalších informací, které na obyčejných výsledcích na wrc.com nejsou) tak mě prostě mrzí, že ji kvůli Nokii "zařízli". Pomůže jim (Nokii) to nějak? Nevím, pochybuju - stejně jako bych si kvůli tomu nekoupil telefon s Androidem, stejně tak si kvůli tomu nekoupím telefon se Symbianem.
      No nic, kašlat na to, stejně jsou nejlepší výsledky na ewrc-results.com!Třeba mě to nakonec donutí naučit se Javu a aplikaci na ewrc-results si prostě napíšu sám:-)
      Teroristé, kteří minulý týden obsadili vinný sklípek na okraji Znojma stále nejsou schopni formulovat své požadavky

Komentář

DND: Nokia s tím nemá nic společného. Předpokládám, že píšeš o aplikaci The Official WRC App 2011. Jejím vývojářem je North One Television, takže tam je ten problém. Nehledě na to, že je na minulý rok, jak už tady psal Alexevo9 :-)
        WRC Live pro Symbian je úplně jiná. Snad bude co nejdřív dostupná i pro WP7.

Komentář

Tak už jsem "vychladnul", psát naštvaný není dobrý nápad. Díky hadovi za tip, vypadá to jako to co potřebuju;-)
          Teroristé, kteří minulý týden obsadili vinný sklípek na okraji Znojma stále nejsou schopni formulovat své požadavky

Komentář

irally app je určitě nej,je vidět že to dělají lidi kteří mají o rally opravdu zájem,a je tam i radio ,výsledky,podcast,videa z tiskovek po každé etapě,prostě paráda.Navíc sou tam novinky i když se zrovna nejede žádná rally.

Komentář

Původně odeslal DND Zobrazit příspěvek
              Tak už jsem "vychladnul", psát naštvaný není dobrý nápad. Díky hadovi za tip, vypadá to jako to co potřebuju;-)
              no jo, ne nadarmo se říká "Ráno moudřejší večera"

Komentář

pro Windows Phone 7 aplikace je - jmenuje se WRC Live ale jde stáhnout jen na Nokia části Marketplacu, kam sice jde dostat z jiného mobilu, ale musí se podvrhnout výrobce. Já jí mám na Samsungu a vzhledově i funkčně je super a je škoda že není pro oficiálně pro všechny WP7...

Komentář

Původně odeslal PETRAS Marek Zobrazit příspěvek
                  ta vypadá nádherně

Komentář

no tak to je luxusní zbarvení,snad to někdo udělá do RBR,co kuře ?
                    https://www.facebook.com/pages/Honza...28383517281251 Fanclub Honza Votava a Franta Synáč

Komentář

Možná to tady už bylo,ale jestli ne tak tohle je novej design Ostberga
                      Citroen Xsara KIT CAR...
                      ...BEST RALLY CAR!

Komentář

Teď jsem mrknul na WRC.com a jen pro zajímavost se podíval zda někdo opravil pořadí jezdců po RMC. Ani h...o.

Je minimálně úsměvné jak tento server parafrázuje stav samotného šampionátu WRC . Bordel, bordel,bordel.

Komentář

Eurosportu údajně došla trpělivost s FIA a ve švédsku údajně nebude zajištovat záznamy...

Komentář

Was ist das „údajně“? Jaký je zdroj této „informace“? JPP? Rádio Jerevan?
                            I ten, kdo neumí vařit, má právo se ve slušnosti vyjádřit ke kvalitě jídla.

Komentář

Asi bych hned nenapsal, že Eurosportu došla trpělivost, ale podle mě pánům z FIA chybí pokora. Nemyslím tím tato konkrétní jednání o nich nemáme nikdo inside zprávy. Spíš mi to vychází z trochu megalomanského prohlášení J.Todta ohledně budoucnosti MS, které podle mě vůbec jakoby nebralo v potaz zjevné problémy MS jako dlouhé váhání Fordu před sezonou, problémy MINI, zatím málo přihlášených do všech vypsaných šampionátů a problémy s hledáním promotéra. Dlouhodobá nekoncepčnost a adhoc řešení problémů pomocí vyjímek z vyjímky je maskována prohlášeními o světlých zítřcích.
                              http://www.foxrallyteam.cz

Komentář

Tak FIA opět perlí!!!!Neudělila výjimku,aby se mohla opět jet na Dojčlandu RZ Hermeskiel (šotolina se skokem)!Chca nechce musím letos sehnat krupicu a po třech letech zpět do Jyväskyle!!!!

Komentář

Working...
                                X