Chtěl jsem se příští rok na Seba jet podívat do Německa, tak snad by Rally Deutschland mohla být mezi těma vybranýma, žejo? Viďte, že by to tak mohlo být? Kristepane, potěšte mě někdo.
Tak ve WRC dojde k velkým změnám:
1) promotér bude nějaký WMSC (Red Bull Media House s ještě někym) a ne nakonec ten Eurosport
2) nová pravidla ohledně účastí v podnicích WRC a mimoevropských podnicích
3) SWRC nahrazeno WRC-2 pro vozy S2000, R5 a R4 (podle mě rozumný krok) a mimo to něco pro vozy skupiny N
4) PWRC nahrazeno WRC-3 pro vozy R3, R2 a R1 (docela dobrý) jen nevim jestli dohromady nebo zvlášť
5) WRC Academy přejmenováno na FIA Junior WRC Championship (docela zbytečnost)
6) nějaké dodatky ohledně homologací vozů různých tříd v souvislosti s účastí do pohárů (značek nebo týmů)
Mimo to je schválen kalendář WRC 2013, asi žádná změna oproti návrhu co tu byl.
Originál v angličtině:
Taky už jsem nad tím přemýšlel..Sordo je dobrý na asflaty, takže se to moc nehodí jet místo Loeba, který pojede asfalty..Solberg by zase myslím chtěl kompletní sezonu, což by taky nemuselo jít..Proto mě tam nejvíc sedí ten Meeke, který v podstatě umí zajet stejně kdekoliv a navíc by byl rád na aspon omezený program
Ovšem to je jen moje zamyšlení, realita může být úplně jiná
Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14
Komentář