Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Novinky ve WRC

Zajímavý článek...

Komentář

Ještě přidám původní rozhovor v GPWeek.com (strany 42-44). ODKAZ

Komentář

Teď jsem se dočetl, že Eurosport bude příští rok novým promotérem WRC, ERC a snad i IRC!!
        Co je ale na tom pravdy... zdroj FB
        eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

Citroen pristi rok s Hirvonenem jako #1, Loeb vybrane podniky. Taktez potvrzena spoluprace s Abu Dhabi.
          GO CZECH GO

Komentář

Těšil jsem se na lítý souboj dvou Sebů v každém závodě, ale lepší, než nic. A od 2014 Citroen asi míří do WTCC.

Tady je ještě tisková zpráva Citroenu, ODKAZ.
            Naposledy upraveno S-Works; 27-09-12, 11:16. Důvod: doplnění

Komentář

Chtěl jsem se příští rok na Seba jet podívat do Německa, tak snad by Rally Deutschland mohla být mezi těma vybranýma, žejo? Viďte, že by to tak mohlo být? Kristepane, potěšte mě někdo.
              Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

Monte je tutovka Ale myslím, že pojede všechny soutěže v Evropě.

Komentář

Monte,Alsasko a Deutschland určo pojede,toho bych se nebál ted se ještě modlit,aby jel i Acropolis
                  Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14

Komentář

Původně odeslal S-Works Zobrazit příspěvek
                    .....Ale myslím, že pojede všechny soutěže v Evropě.....
                    Takze na konci roku bude slavit titul....
                    FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

alesk- prý pojede jen 4 soutěže.

---

Oficiálně: Red Bull (resp. The Sportsman Media Group a Red Bull Media House) se stal promotérem MS v rally od roku 2013. ODKAZ

Komentář

Tak ve WRC dojde k velkým změnám:
                        1) promotér bude nějaký WMSC (Red Bull Media House s ještě někym) a ne nakonec ten Eurosport
                        2) nová pravidla ohledně účastí v podnicích WRC a mimoevropských podnicích
                        3) SWRC nahrazeno WRC-2 pro vozy S2000, R5 a R4 (podle mě rozumný krok) a mimo to něco pro vozy skupiny N
                        4) PWRC nahrazeno WRC-3 pro vozy R3, R2 a R1 (docela dobrý) jen nevim jestli dohromady nebo zvlášť
                        5) WRC Academy přejmenováno na FIA Junior WRC Championship (docela zbytečnost)
                        6) nějaké dodatky ohledně homologací vozů různých tříd v souvislosti s účastí do pohárů (značek nebo týmů)

Mimo to je schválen kalendář WRC 2013, asi žádná změna oproti návrhu co tu byl.
                        Originál v angličtině:
                        FIA World Rally Championship official website. Keep up-to-date with the latest news, results, highlights

Komentář

Myslim, ze tady jeste nepadlo, ze novy promoter ziskal smlouvu na dobu 6 let. Tiskova zprava
                          GO CZECH GO

Komentář

Němci píšou, že se Sordo vrací k Citronu a pojede jako dvojka ty soutěže, kde nebude Loeb.

Komentář

Což je trochu nedomyšlený, protože by se Dani asi nesvezl na žádném "jeho" asfaltu. Nebude spíš jezdit jako trojka? (eventuelně čtyřka?)

Komentář

Taky už jsem nad tím přemýšlel..Sordo je dobrý na asflaty, takže se to moc nehodí jet místo Loeba, který pojede asfalty..Solberg by zase myslím chtěl kompletní sezonu, což by taky nemuselo jít..Proto mě tam nejvíc sedí ten Meeke, který v podstatě umí zajet stejně kdekoliv a navíc by byl rád na aspon omezený program

Ovšem to je jen moje zamyšlení, realita může být úplně jiná
                                Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14

Komentář

Working...
                                X