však Sordo může jet celou sezonu jen proste jako dvojka týmu pojede tam kde nebude Loeb
ale ted jsem se dočetl že to prý Sordo opravdu jen na osm závodů
jo píše se to na facebooku Daniho Sorda
dani se vrací k Citroenu WRC 2013 - Dani Sordo vuelve a Citroën.
En el Rallye de Francia se tomó la decisión que Dani Sordo volviera a Citroën. El Español correra por lo menos ocho carreras, ya que Loeb participara en principio en cinco pruebas.
A Mikko Hirvonen se le dio el nuevo número 1 en Citroën, mientras que Thierry Neuville estara otro año de entrenamiento con el segundo equipo.
04 F 05 MC FIN 06 MC E D GB 07 N I D F 08 MC GR D 09 N CY I PL E 10 S P 11 I GR FIN E GB 12 MC P FIN D 13 S FIN GB 14 P PL E 15 P I PL FIN E 16 MC P I FIN D E 17 P I PL D 18 S P I
Nemuzu si pomoct, ale moc se mi to nelibi. Odjede pokud sem se dobre docet 8 zavodu (pravdepodobne, kdy Loeb nepojede). Ocekavam, ze Loeb pojede vyhradne asfalt, tim padem na Daniho zbyde sotolina. No, snad uz konecne neco vyhraje. Jinak zatim zadne info, jak to vypada s prodrivem. Takze asi lepsi neco nez nic ..
Zatim bych rek, ze jedinou jistotu ma jako jednicka Hirvo a Loeb, ktery pojede omezeny pocet. Samozrejmeu VW Ogier. Tech spekulaci je zatim tolik, ze bych rek, ze se neda verit nikomu a nicemu, pokad to neni oficialni.
Jinak Spanelsko by mel jet za Qatar s DS3 wrc mlady Weijs.
Zatim bych rek, ze jedinou jistotu ma jako jednicka Hirvo a Loeb, ktery pojede omezeny pocet. Samozrejmeu VW Ogier. Tech spekulaci je zatim tolik, ze bych rek, ze se neda verit nikomu a nicemu, pokad to neni oficialni.
Jinak Spanelsko by mel jet za Qatar s DS3 wrc mlady Weijs.
Já vím, že to neudělají, ale kdybych rozhodoval já: Citroen: 1. Sordo, 2. Hirvonen Hirvonen je maximálně spolehlivý, ale dravost mu podle mně trochu chybí, a Sordo dostat takovouhle šanci, tak by se bil jako lev.
Ono o tom Sordovi, zatim padaly informace, z kterych vyplyvalo, ze by jezdil vyhradne sotolinu. Coz by mi u jezdce, ktery ma jako "hlavni" povrch asfalt, pripadalo krute. Tim nechci rict, ze by byl na sotoline nejak pomaly.
Komentář