Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Novinky ve WRC

Tak ještě aby Solberg šel k Citroen junior a je to komplet!

Komentář

Docela zvláštní s tim Neuvillem, pochybuju, že by šel z juniorky továrny, do víceméně soukromího týmu, kde nemá další možnost postupu výše. Jsem zvědav

Komentář

"No, já být majitelem týmu, tak hodně přemýšlím. Rychlý je, to jo, ale se spolehlivostí, je na tom čím dál hůře. "
        Chceš tím říct, že před Malcolmovou kanceláří žmoulá čepice spousta jezdců z dejme tomu top 6. Hirvo, JML, Sordo, a Ogier jsou rozebraní, Loeb končí, zbývá Petter vs. Ott a já bych tedy vsadil na Pettera. A tomu Neuvillovi se mi také nechce moc věřit.
        Naposledy upraveno Chorda; 23-11-12, 12:17.
        GO Petter GO

Komentář

Nevim, zda to byla reakce na mě, rozhodně jsem nic takovýho říct nechtěl. Možná se zapomíná na Novikova, kterej má z nich za sebou nejspíš nejvíce pěnez, takže já to vsadim na něj

Komentář

Jestli do toho nebude kecat Nasser, ktery ma kladne vztahy s Neuvillem, a ktery to plati. Tak ci tak nemyslim si, ze by to byl vhodny kandidat, snad az ten dalsi rok.
            GO CZECH GO

Komentář

Ano, já trubka na svého, od r. 2009 oblíbeného, Žeňu zapomněl jako na smrt. Ale přesto bych vsadil spíše na Pettera, než na Žeňu, neboť slavné zvolání nevím již kterého mitfáry "Jevgenij, oh. Oh. Jevgenij!" platí stále. (a reakce to byla na Gurun, kterého cituji)
              GO Petter GO

Komentář

Neuvil sice je v juniorce Citroša ale taky Citroš jede poslední rok.Možná by bylo lepší jít k Naserovi tam to vypadá(vzhledem k financím) na dlouhodobější program.Nechám se překvapit ale tak bych to viděl.
                Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Myslím, že z těch dost dobrých ještě definitivně - mimo Novikova- není zabydlený Ostberg.
                  Pokud si PSA zavazují? Neuvilla, možná i když odejde Citroen, překvapí nás Peugeot. Ale jsem pesimista, pokud tam v nejbližší době nastoupí i Hyunday. Každopádně Neuvillovi tenhle rok dal hodně a další-byť jen jeden u Citroenu, ho může vystřelit hodně vysoko v žebříčku žádanosti.
                  Naposledy upraveno milín60; 23-11-12, 14:41.

Komentář

milin60: Ostberg je prece jednicka M-sportu
                    GO CZECH GO

Komentář

Milíne, přečti si asi o šest příspěvků výše, nebo zabrusli i na jiné weby o rally. Pak se třeba dozvíš, že Ostberg již je jako jednička M-Sportu na příští rok avizován a debata se tu točí o dvojce.

Jinak k Neuvillovi, ten nedávnopro wrc.com prohlásil, že je rád, že Citroen vůbec neuvažoval o jeho přesunutí z juniorky do továrny místo Loeba. Pokud by ho tedy Nasser lanařil k M-Sportu, tak určině ne do pozice tovární dvojky. Nebo pokud to tak Nasser myslí, tak nevím, jak se na to bude dívat Thierry.
                      Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!

Komentář

Tak viděl jsem to v příspěvku LENI_LUKIHO, ale ví se něco ofiko- logiku by to mělo velkou.

Zajíc- jj. , naposledy jsem o něm četl, když byl ještě ve hře o DS3 a pak už jen, že váhá mezi Fiestou a COOperem. a čeká, co mu kdo nabídne...
                        A možná to bylo i od Tebe na RM, tuším -stejně, jako o tom Neuvillovi? Jsi to Ty? Pokud ano, píšeš moc dobře- díky, už jsem Ti to psal loni.
                        Naposledy upraveno milín60; 23-11-12, 14:50.

Komentář

Nasser to včera řekl na prezentaci svého týmu pro Dakar, tak asi jen tak neplácal. Bral bych to tedy jako oficiální.

Edit: Áno, odtud vítr fouká Příspěvek Leni_Lukyho s největší pravděpodobností vychází z mého včerejšího článku. Neuvilla jsem psal také já, článek že o Madse má zájem jak M-Sport, tak Prodrive psal kolega Froněk.

Jinak teď jsem ještě na jiném fóru dohledal, že Nasser to sice včera řekl, ale podepsaná smlouva ještě není.
                          Naposledy upraveno zajic; 23-11-12, 14:53.
                          Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!

Komentář

Tuším, že komentuješ i motor-pořady na ČT 4 Sport. Moc dobrá práce, stejně jako ty články(myslím, že to loňské parádní shrnutí Mikkelsenovy kariéry byla také Tvoje práce a parádní). Díky, oceňuji a držím palce... Ať se daří i nadále!

Komentář

To Chorda:....."No, já být majitelem týmu, tak hodně přemýšlím. Rychlý je, to jo, ale se spolehlivostí, je na tom čím dál hůře. "
                              Chceš tím říct, že před Malcolmovou kanceláří žmoulá čepice spousta jezdců z dejme tomu top 6. Hirvo, JML, Sordo, a Ogier jsou rozebraní, Loeb končí, zbývá Petter vs. Ott a já bych tedy vsadil na Pettera. A tomu Neuvillovi se mi také nechce moc věřit...."

No s tím žmouláním čepic si nejsem jist, ale nezapomeňte na jednu dost důležitou věc a tou je odchod Fordu. Tedy M-Sport bude muset mezi kritéria výběru zařadit nejen rychlost, zkušenost, spolehlivost, ale také dutost nebo naditost kešeně. I pořadí těch kritérií bude asi jiné, protože pokud bude někdo fest střelec tak bude muset mít hooodně naditou peněženku, aby rány zacelil financemi. A to se obávám Peter nemá, nebo alespoň sám prohlašuje, že pokud si to bude muset platit tak končí.
                              http://www.foxrallyteam.cz

Komentář

Tak ohledne Tanaka se mluvilo o castce 1 mil €. Tudiz dvojka bud priveze nejake penizky nebo nasser prisoupne neco navic
                                GO CZECH GO

Komentář

Working...
                                X